LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 55 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 64 237
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 840
  • БУРГАС
 Вижте каква оферта получих.http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=18 … urecode=001RO8520

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 10:22 от vevetka

# 841
Няма никакъв начин да ти разгледаме пощата. Кликни върху офертата и като се отвори в нов прозорец - тогава дай линка.

# 842
Знам, че са обсъждани тези сандали, но бихте ли ми казали дали са удобни!Притеснява ме каишката одзад.http://www.laredoute.fr/vente-sandale-enfant-garcon-prix-mini.as … e&pagesize=16

# 843
  • Бг-мама
Знам, че са обсъждани тези сандали, но бихте ли ми казали дали са удобни!Притеснява ме каишката одзад.http://www.laredoute.fr/vente-sandale-enfant-garcon-prix-mini.as … e&pagesize=16
едва ли някой вече ги е обул на детето си за да даде такива отзиви , все пак още е студено, но от това което съдя когато ги мерихме , мисля че са удобни на синът ми .Не се оплака детето.

# 844
  • Варна
Момичета, вчера получих поръчка за 6 евро от 16.03 с карта на ЦКБ.
Дано така да мога да успокоя някой, който се притеснява за поръчка под 10 евро с карта на тази банка!  Peace

# 845
  • София
Дано така да мога да успокоя някой, който се притеснява за поръчка под 10 евро с карта на тази банка!  Peace

С Виза Класик от Пиреос също може да се поръчва под 10Е.

# 846
На мен с карта на тази банка 5 поръчки ми отказаха вече,според мен не е в банката причината Peace!

# 847
# 848
  • Варна
А при мен кода е 18325,тази оферта май ще е с персонален код  Rolling Eyes

# 849
И при мен е с друг код!18309....
Французите май са решили да обърнат страницата  Rolling Eyes От онзи ден не съм пробвала кодове,защото нямам поръчка,но прочетох тук как доста споделиха,че изведнъж кранчето пресъхнало......ще я разберем скоро тази работа Shocked

Обаче на офертата за Ratatouille страшно се израдвах-цялото семейство начело с малката сме му страхотни фенове!Ще се поръчва Crazy

Допълвам:Не става на другия акаунт,а на този,на който ми е изпратен ми дава всичко обещано-и подаръкът,и 16-те евро,и БД!Страхотен е!

# 850
едва ли някой вече ги е обул на детето си за да даде такива отзиви , все пак още е студено, но от това което съдя когато ги мерихме , мисля че са удобни на синът ми .Не се оплака детето.
Оо, ама това ми е напълно ясно Simple SmileПри обуване обаче, мисля че е достатъчно да се разбере дали убиват.Благодаря ти много!
Много съм тъжна, че аз нямам офертата за раничката Sad

# 851
Тези хубави оферти са персонални и ги пращат на сравнително нови клиенти. Предполагам, че е такъв случая при тези, които са я получили. Аз в такава ситуация правя нов акаунт, изчаквам да ми я изпратят и се възползвам моментално  Wink . Проблем е само картата, че с една става само от два акаунта, та се налага и нова карта да се извади... Sick

# 852
Точно за кода с мишлето Рататуй, който намалява при мини искам да ви обърна внимание, че е свръх персонален - пише ,че се ползва еднократно на домакинство - une seule fois par foyer.

# 853
  • Sofia
Тези хубави оферти са персонални и ги пращат на сравнително нови клиенти.
Аз съм нов клиент и я нямам  Rolling Eyes

# 854
Тези хубави оферти са персонални и ги пращат на сравнително нови клиенти. Предполагам, че е такъв случая при тези, които са я получили. Аз в такава ситуация правя нов акаунт, изчаквам да ми я изпратят и се възползвам моментално  Wink . Проблем е само картата, че с една става само от два акаунта, та се налага и нова карта да се извади... Sick
Интересно дали ако се затрие единия акаунт от двата, дали може да се създаде трети с тази карта. Реално така ще има 2 действащи. Също така не знам дали може изобщо да се затрива акаунт, но си струва да се опита.

Общи условия

Активация на акаунт