Арабско слънце тук изгрява и с нежна обич ни дарява~::~60

• 27 170
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Принцес Бг прекрасни снимки.

принцеса,дебка за какви снимки става въпрос newsm78,питам не от любопитство,само да не е това което мисля newsm78 Praynig
хеифа и мъжа и и нанси в на4алото
някой 4увал ли се е със snow ,откакто се роди Алекс не е влизала newsm78

# 166
здравейте отново мили мои
днес ми е почивен ден и вместо да свърша нещо съществено аз направо си го пропилях.след като се записах за кратко тук и  ви прочетох малко реших че ще е най удачно да си излея нервата като по обиколя някой и друг магазин.аз когато се чувствам дискомфортно най обичам да пазарувам.да ама не....явно днес не ми е било ден.след 2часов маратон из магазините се върнах само с два чифта обувки и то почти еднакви тип- каубойски,ами те новите модели едни такива като балетни пантофчици не са за мен.аз сам едра жена някак си не мога да се възприема с такива  Thinkingи това е в общи линии моят ден .сега съм с чашка червено вино пред  екрана и си дано от него ми се по управи малко настроението
марсимила,комшу е добре чакам да ми изпрати поканата тези дни и да почвам да действам вече че няма време.май трябва да съм тук защото сезонът в несебър започва и трябва да съм там.така че нямам никакво време за губене,а до колко ще стане както аз си мисля това е друг въпрос.Наталия от атола свърза ли  се с теб или не -голяма сладурана е а и бъбривка newsm53 поканих я и тук при нас надявам се никой да няма против-тя е много положителен и весел човек  bouquetдано скоро да я видим сред нас.

# 167

rotfImao #Silly rotfImbo

Оле,наистина е била много грозновата,да не е фотошопната Crazy

# 168
лиле,нямам представа-това намерих ,но за хаифа ми се стува оригинал,а и Нанси я помня в на45алото бая грозни4ка беше,4е и пухкава

# 169
Деси снимките не са лични, става въпрос за този линк www.flickr.com/prinzesa_bg където имам голяма колекция от снимки от цял свят:) Снимките са за всички, които имат време и желание да разгледат една голяма колекция....

# 170
Деси снимките не са лични, става въпрос за този линк www.flickr.com/prinzesa_bg където имам голяма колекция от снимки от цял свят:) Снимките са за всички, които имат време и желание да разгледат една голяма колекция....
принцеса зададох въпроса защото преди време имаше пробив в системата/нищо ли4но/ дано не съм те обидила

# 171
лиле,нямам представа-това намерих ,но за хаифа ми се стува оригинал..
Може и да е оргинал( Laughing),иначе нямаше да я включат в световна класация мисля.А и ливанките са си хубави уж,поне тези по тв Simple Smile
А каква е таз купа и на лентата какво пише??А очите и не са ли зелени...сега Laughing

А Нанси толкова ного е искала да бъде певица,че на всичко била готова и продуцентът и е най-важния човек в живота и-това го пишеше във вестника,на 2стр. посветени само на нея!

Принцеса бг-знаеш ли един ,,певец,,на име Шабан-много ивестен в Египет с политическите текстове на песните си,ама ги оправя всички-от Израел до Буш Crazy

За съжаление в Египет се готвят за големи стачки...Дано няма жертви само... 

А пробива така и не се разбра от къде дойде...Имам подозрения де,но не и доказателства.

# 172
Принцеса бг  Simple Smile,как да ти покажа моите опити ..като ме е срам,снимам както ми дойде ,както го усещам....с професионалните техники и умения не съм наясно/засега де/.Но някой път може пък и да ти покажа ...

Деси ,що не питаш за нас вече Grinning,за ко' са сърдиш мъ душъ. newsm78

Лиле какво правят твойте убавици? Ти какво правиш през деня докато е на у-ще голямата?(ако и ти се мотаеш като мен,дай на едно кафе да се видим Mr. Green)

# 173
prinzesa_bg- страхотни снимки. не съм ги видяла всичките, но това което виждам е невероятно. ама така се размечтах, че направо ми идва да литна и да обикалям, обикалям.........
а днес съм се накъсала да бягам по задачи и до банката пеша си отидох, че и при свеки бяхме newsm61,  а мойата Ивка тоз път не рева от нея- предателкааа Rage че и даже и се радваше!!!!!!!!!

# 174
Деси, обида! В никой случай. Мама много те уважава и аз също!!! Hug
Лили да знам го този образ, ако знаеш колко е необразован и както казва моето хабиби пее "polluted songs". Гледала съм го по интервюта и не може да каже две свестни приказки, ама иначе е голяма звезда. Прави песни от всяко събитие, също така и има и песен към онзи филм за Израелското посолство с Адел Имам, песента се казва "el sifara fe el imara". Голям образ е!!!
За стачките, не знам сигурно ще ги осуетят ако не ще ги вкарат в затвора, който има смелост да излезе на стачка. Нали знаем все пак за режима на Хосни
Хариет и аз така снимам, както го усещам:)))Така, че ще ми е интересно да видя твои
Елисиня, радвам се че са ти харесали и са внесли добро настроение и мечти. Хубаво е, човек да мечтае, а когато много желаем нещо то става...
Рали легендата за Ра е много интересна. Благодаря ти, че е сподели...

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 22:07 от prinzesa_bg

# 175
здравeйте момичета и момиченца,сигурно има много младички между вас.

elisinia,направо ме засмя с посещението ти при свекровището,аз никога сьм нямала свекьрва/с кьсмет сьм се родила/.Леле как щяхме да се тьрпим.?
Принцеса бг ,снимките са чудесни ,охках и ахках , то поне снимки да видя.
dtti ,прочетох ,че имаш и други деца.На каква вьзраст са ?как се справяш мила?
лека нощ на всички момичета  love001

# 176
принцеске аз много обичам да пътувам, но покрай Ивка нещо се застоях. даже айфеловата кула в златни пясъци я видях едва миналата неделя- ходихме на разходка с колата и се поразходихме покрай морето. а иначе аз в златните съм работила в офиса на нашта банка в х-л адмирал и всеки ден варна-златните.
но тази година ще си наваксваме. и на море, и на планина и в софия при сестра ми, че и в палма де майорка ни поканиха на гости на приятелка, но честно казано много го мисля това пътуване че с бебе. newsm78. а за лондон как се изкушавам. мъжът ми е учил в един малък град до лондон и бяхме там на дипломирането му и аз останах очарована.
страхотни снимки на цветя-обожавам ги, и в английските се влюбих. утре продължавам да разглеждам, че съм гроги и след малко си лягам. лека нощ на всички, които си лягат рано като мене, но и в ранни зори се събуждат от децата си. моето дете като стане и почва да ме замерва с плюшените си играчки,които са до кошарата й и аз ща не ща хайде на крака.

# 177
Елисиния....., каква Айфелова кула на Златни пясъци? Я гледай, ама има ли такова нещо? И къде точно в комплекса е?  newsm78 newsm78 #Crazy ooooh!
Иначе щерка ти с много нежни закачки те събужда!
Лека нощ на всички!   

# 178

akhyal_katya това е Айфеловата кула на Златните. Намира се на центъра, но не мога да ти дам по точно описание:))

# 179
mdaaa ima Kate, ima

Общи условия

Активация на акаунт