Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 805
  • 323
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро страхотни!

Хайде кафето от мен тази сутрин

Темичката пак е отишла назад,но да я дръпнем напред.Аз два дни не съм се разписвала,но няма и с какво да се похваля.Нищо не съм смъkнала,имам проблеми с WC-то и се утешавам,че от там ми идва проблема.

Желая Ви страхотна седмица!  bouquet

# 76
  • при моите деца .....
Здравейте,
скоро не съм минавала, но е време да влизам в редиците!
Първо, Лиде, (на голяма патерица!) smile3525 ЧРД newsm51, много здраве, късмет и само положителни емоции
Март месец - супер недиетичен, но от утре (01.04.2008 г.) мисля да направя пак І диета на страхотната диета. (ако не ми мине котка път Mr. Green)
Ще минавам по-редовно!
Слънчев ден и слънчево настроение!

# 77
Добро утро мили момичета!
Мечтателка мерси за кафето. Аз също няма с какво да се похваля. Но от днеска почвам безвъглехидратната и се надявам до края на седмицата да се похваля поне с един килограм надолу.
Приятен и диетичен ден на всички.
Ама всъщност къде сте се изгубили?

# 78
  • София
Здравейте , Страхотни момичета!     Hug Hug Hug

mimi_msm , Кала , b_ivanova   Hug благодаря за пожеланията. bouquet  bouquet  bouquet

Чак сега влизам във форума след дълго отсъствие  Crazy Три дни бях нережимна и мислех днес да не рискувам с кантара , но реших, че по-добре да знам точните поражения и те се оказаха за моя радост по-малко от килограм , направо не ми се вярваше, че е истина - та два пъти се качих на кантарчето  Mr. Green

Днес съм на кисело мляко и ябълки, а от утре ще си избера от допълнителните режими един - все пак малко да сменя , че аз все на първата диета си карам няколко пъти вече.  Laughing

Кала,  Hug пожелавам ти крака като на твоя стимул в скоро време, а и аз бях на твойто тегло минала седмица забила , ама тая забих малко по-нагоре newsm78 така че вече ни е време да вървиме надоло  Peace

Ме4тателка   Hug мерси за кафето!  Heart Eyes

Успешен и седмица с много минуси, Страхотни момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

# 79
  • София
Добро утро, Страхотни момичета! Hug,

И аз нямам с какво да се похваля. Може би, че кг не са нагоре... Joy Е, да това е супер.

Събота е неделя не съм спазвала режима, но не съм и прекалявала.

mimi_msm , отивам да видя този безвъглехидратен режим какъв е.
Мечтателка, мерси за кафето!
b_ivanovaHug

Лидееее, браво! И ти като мен. Grinning

Kaлa , недей да ни сменяш...плс. Wink Събота и неделя рядко се занимавам с компютъра.

Страхотен
ден!

# 80
Добро утро и от мен и аз не бях се обаждала, ама не исках да ви се оплаквам, че нямам нито един смъкнат грам Simple Smile Вчера обаче правих лунната и най-накрая след около 2 седмици застой, имам 500 гр. свалени. Дано се задържат и само надолу да вървят! Simple Smile Страхотен ден на всички!

# 81
  • София
Сати   Hug важното е да няма нагоре и естествено пак ще тръгне надоло кантара!   Peace

InDreams   Hug браво за минуса, хайде надоло давай смело!  Peace

mimi_msm   Hug и аз съм си избрала май същия режим като теб

ВИСОКОБЕЛТЪЧЕН РЕЖИМ / І и ІІ СЕДМИЦА /

І ДЕН
 8:00 зеленчук + кисело мляко
10:00 кисело мляко
12:00 пилешко месо + зеленчук
16:00 кисело мляко
19:00 пилешко месо + зеленчук

ІІ ДЕН
 8:00 зеленчук + кисело мляко
10:00 кисело мляко
12:00 2бр. варени яйца + зеленчук
16:00 кисело мляко
19:00 2бр. варени яйца + зеленчук

ІІІ ДЕН
 8:00 чай + зеленчук
10:00 чай + кисело мляко
16:00 чай + кисело мляко

ІV ДЕН
 8:00 чай + зеленчук
12:00 омлет + зеленчук
19:00 омлет + зеленчук

V ДЕН
 8:00 чай + плод
12:00 риба + зеленчук
19:00 риба + зеленчук

VІ ДЕН
 8:00 чай + плод

VІІ ДЕН
 8:00 плод
10:00 плод
12:00 салата зеле и моркови
16:00 плод
19:00 салата зеле и моркови

Този режим на хранене се повтаря и втората седмица.
Пие се по 1,5 – 2 л. вода и се спортува.

Аз днес съм на кисело мляко и ябълка и ще си го броя за първи ден от този режим, нищо че не съм на зеленчук, а на плод.

# 82
  • София
Този режим повече ми допада от Страхотната диета.Бих го направила ей така за поддържане на теглото,че напоследък взеха да ми пилят от 100 страни,че съм погрозняла,имала съм болнав вид и т.н.
Опитвам се да се разболея,поспаливо ми е,но най-важното е че не ми се яде особено.

# 83
  • Sofia
Аз след като свалих 3 кг със страхотната 1 ч., няколко дни се поглезих, макар и не много  и  май трупнах 1 килце Cry наново и ме яд на лакомията ми #Cussing out, макар че се успокоявам, че може да е защото всеки момент чакам МЦ, пък и въртях кростренажора, а отдавна не съм го правила-винаги тежа повече като започна първите дни със спорт-в4ера въртях 40мин, днес 35. Решила съм да наблегна на спорта, и да спазвам някаква си моя диета, смесица от страхотната и тази, която Лидето е решила да спазва- на плодове, пилешко, риба, зеленчуци и яйца. Даже може би ще я спазвам нея, много ми допада,мерси Лиде  bouquet, но трябва да се настроя, нещо ми писна да бъда режимна. Извинявайте, знам, че само развалям дисциплината! Лятото бях желязна, сега нещо съм се разхайтила! Но лятото идва и ще трябва да се стягаме-да не бъдем  хем бели ,хем дебели на плажа Mr. Green
Добрата новина е, че като че ли свикнах да се насищам с по-малко покрай диетата, което е страхотно ако успея да продължа все така за в бъдеще.
В момента ям кисело млекце с ябълка, сутринта  пак ябълка+кис мляко . Ще гледам да си направя плодово-млечен ден.
Много минусчета ви желая, страхотни!

# 84
  • София
Ме4тателка   Hug и този режим е от страхотните, виж тук има още :

http://strahotna.blog.bg/

а за поддържане на теглото може да си избереш от следващите седмици на този режим - той е осемседмичен. А по отношение на това дето ти го пилят - не им се връзвай - ти си реши имаш ли нужда от още отслабване или не. Може би просто изглеждаш по-бледа от диетата , но чак пък погрозняла и болнава - абсурд. Но е доста неприятно като ти го опяват де.  #Cussing out
И на мен много често са ми казвали "Защо ти е да отслабваш - ще се сбръчкаш и погрознееш " - не мога да ги разбера - толкова ли са се загрижили за мен или искат да си имат причина зад гърба ми да говорят колко съм дебела  newsm78
Така че гледай ти да си се харесваш и да се чустваш добре .  Peace
Взимай нещо против разболяване , защото много гаден вирус пак има - аз вече около седмица не съм напълно добре, но поне стопирах да не ме стовари  Thinking

Margi  Hug този режим също  ни го даде едно от Страхотните момичета, така че и той си е от Страхотната диета  Peace

# 85
  • София
Да, този режим го бях забравила.Чудесен е. Лиде,  Hug  мерси, че ми го напомни.

Мога да кажа ,че от днес съм го започнала, защото закусих с мляко, обядвах с шунка и зелена салата. Ще продължа по схемата.  Peace

Margi  Hug , смело напред заедно! Wink

Хм, за хорските приказки нямам думи...
Дори приятелки ми казват ,че вече изглеждам прекрасно, нямала съм нужда повече да отслабвам...., а те самите са по-слаби от мен.. newsm78  Отдавна не са ме виждали в моите си кг и явно не могат да свикнат, че по принцип не съм дебела, просто бях с малко наднормено тегло по-дълго време....
Не знам какво да мисля, само знам ,че ще се чувствам по-добре , ако сваля още 4-5 кг .

Така ,че важното е ние как ще се харесваме, как ще се чувстваме здравословно и оттук :
 с какво самочувствие ще бъдем. Hug

# 86
  • София
Лиде мерси ще го разгледам и този режим.
Лошото е че приказките не идват от приятелки да кажеш,че ми завиждат.Ами от майка ми,която взе да ми разправя,че ще се разболея /а докато бях по-пълна не спираше да ме ръчка няма ли да отслабна/,баба ми и тя щяла съм да се разбоея и конкретни диагнози ми казва,свеки,която неведнъж ми каза,че съм погрозняла и разни други познати.
Ох аз се чувствам добре така,но нагоре не!Може още 1 кг. надолу.
Иначе наситина съм доста бледа,особено днес като не ми е и много добре.
Наляла съм се с 5-6 кафета,не мога да свикна и с времето.
Да ви се оплача забелязах,че кожата на шията май е взела да се отпуска ли и аз не знам.Дали е от диетата или от ЕГН-то?
Давайте идея за някой хубав стягащ крем.Може и да си внушавам,ама май така или иначе ми е време.

# 87
Добро утро Страхотни!
При мен промяна няма. Днеска се качих пак на кантара ами 59  smile3511 smile3511 ама се успокоявам с това, че не качам нагоре. Вчера не бях режимна но от днеска наистина сериозно почвам безвъглехидратната диетка.
Кафе не мога да ви почерпя, че немога да закача картинка но някой друг ще го направи.
Ами това е от мен. В този мрачен ден желая на всички страхотни много положителни емоции и да си спазвате режимчето.

# 88
Ето ме бандааааа  Grinning

Хубав режим....аз ще го опитам...нещо не ми се диетува на диета 1  Rolling Eyes

Вика мееееее  Hug

# 89
  • при моите деца .....
Здравейте,
от днес на линия! Hug Hug Hug
Аз съм си привърженик на І диета! Днес 1 ден - кисело мляко и ябълки!

Лиде, много интересен режим, от някой диетолог ли е?
Мечтателка, и мен ме питаха да не съм нещо болна та така отслабнах (около 15 кг. свалих), но като бях пълна ме питаха дали не съм бременна - качих рязко 10-12 кг. след като ми отстраниха щитовидната жлеза, докато ми настроиха хормоните.
Вече не обръщам внимание на хорските приказки!
Искам аз да се харесвам!
Стискайте палци да устоя на изкушенията, че март месец само 1 ден имам пълно режимен - разтоварващ на мляко и плодове.
Хубав ден ви желая и дано скоро и времето се оправи да се разхождаме повече! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт