Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 804
  • 323
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, Страхотни!

Хайде на кафетоооо!

Ултра режимна съм. Вчера след спорта се прибрах , сготвих и дори не опитах какво съм измайсторила. Вярно, че посвикнах да го правя, но ухаеше така вкусно, беше диетично/опитвам се да прилагам на цялото семейство по-здравословно хранене Wink / и въпреки това устоях. bowuu  Grinning 

Всички ли сме вече на безвъглехидратната страхотна? Този режим си го бива. Party

b_ivanova, стискам палци!  Hug
mimi_msm , при мен е същата работа...Е , ще успеем!
Kaлa  Hug

Весел, хубав и страхотен ден!

Честит Първи Април!

# 91
  • София

Всички ли сме вече на безвъглехидратната страхотна? Този режим си го бива. Party

Това някаква първоаприлска шега ли е?Аз не съм...само регулирам килцата да не се качат над  определен максимум.
Сати мерси за кафенцето!Вече свикнах да готвя без да опитвам.

b_ivanova след като спрях да кърмя /а това беше доста време/ се хванах за първи път с тази диета и за 4 седмици свалих 7 кг.
Беше очевидно,че съм отслабнала и то изведнъж.Няколко човека ме попитаха дали не съм болна,кой по-тактично,кой директно.
А като разбираха,че съм отслабнала поради собствено желание ми се възхищаваха.На много хора съм давала тази диета,когато не беше още толкова популярна и повечето казваха,че това си било глад и как съм издържала.

Хубав режимен ден момичета!  bouquet

# 92
  • София

Това някаква първоаприлска шега ли е?Аз не съм...само регулирам килцата да не се качат над  определен максимум.
...

Защо да е шега?  newsm78 Няколко от нас споменаха ,че я започват от вчера, от днес....Затова попитах...
Аз ще бъда на режима до неделя. Peace

# 93
  • София
Защото аз не съм на режим и да не ме броите.Само Ви правя компания.
А ти си сериозна,аз нЕмам нерви вече.
А на всичкото отгоре съм болна   Sad.
Иначе не е лош режима и ако реша по-натам да се поразтоваря за няколко дни ще го пробвам.Хем Вие ще кажете колко се сваля. Hug

# 94
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug Hug Hug

Чак сега успях да вляза във форума - много работа днес имах.

Аз съм днес втори ден от безвъглехидратната Страхотна. Днес ще похапвам зеле и яйца Часовето обаче днес са ми абсолютно нережимни - преди малко си хапнах първата порция зеле за деня.  Blush Преди това нямах възможност.

Сати  Hug и аз ще го изкарам до понелник със сигурност, но вторника съм на юбилей на шефката ми , та ще го прекъсна, но ще го продължа от срядата пак.  Rolling Eyes

b_ivanova   Hug в една от предните теми го беше пуснало едно Страхотно момиче и аз мисля, че беше споменала , че е на доц. Байкова този режим  newsm78

Ме4тателка   Hug майка ти си е майка и ти мисли доброто и се притеснява да не се разболееш , така че и ако напълнееш и ако отслабнеш за нея все е притеснително / и моята е същата/ , а колкото до свекърва ти и познатите - не им се връзвай - дори и да не ти го казват с лоши чуства . А пък за баба ти - какво да ти кажа - моята баба като се виждаме все повтаря колко съм се поправила , но мъжа ми че е много отслабнал - то за тях критериите за хубост са по-други  Mr. Green Чудесно е , че ни правиш компания , а и ти вече стигна целта - само трябва да я задържаш сега.  Peace Дано оздравяваш бързичко  Heart Eyes

КалаHug наоколо ли си?  Heart Eyes

mimi_msm  Hug днес като нямаш минус - утре ще имаш!  Peace

И аз нямам днес разлика , но се надявам до края на седмицата да имам  newsm78

Пожелавам ви Страхотен ден!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 95
  • София

По едно обедно кафенце от мен!

# 96
  • София
Мерси Wink , Лиде!

Ти как си приготви яйцата? Варени?
Аз реших ,че няма да е голямо прегрешение и хапнах бъркани яйца + чушки.

А зеленчука пак ли е един и същ за целия ден?  Confused

Сега ще си пийна кафенцето. Party

# 97
  • при моите деца .....
Здравейте,
за сега спазвам режима - 1 натурална активия, 1 кисело мляко 2 % - на айрян и 2 ябълки.
Но до обяд се храня така от 5 месеца, сега идва трудното, след обяд и особено вечер.....

# 98
 Grinning ЧЕ СЕ РЕГИСТРИРАХ

# 99
Здравейте страхотни!
Много отдавна не съм писала в темата, защото преминах на друг режим, но ви зачетох пак и си припомних колко уютно се чувства човек тук при вас  Hug. Радвам се да видя, че има момичета с добри резултати и все така мотивирани. Аз свалих 7 кила със страхотната диета и ги задържах. Сега правя повече и по-тежки тренировки и по тази причина не мога да стоя на млекце и плодове цял ден, но се връщам от време на време да ви почета защото подкрепата и позитивното отношение тук са най-готини.

Успех на всички от мен!  Hug

# 100
  • София
caffeine , много се радвам ,че наминаваш. Прави го ,ако искаш и по-често, дори и да не си на Страхотната . Hug
Да наистина при по-тежко физическо натоварване, не върви цял ден на таратор. И аз съм го изпитала. Затова, когато съм на спорт, понякога вечерям в 17,30ч .

ЛИЗА, добре си направила. Peace  И "бам!" ,право при Страхотните . Grinning Добре  си дошла!

b_ivanova , знам ,че ще устоиш! Имаш голяма воля! Hug

# 101
Наоколо съм вече  Crazy

Малко да ви стопля душите....тук е 25 градуса поне на слънце....туристите из града са по потници,сандали и къси панталони...май са от северните страни....ааа и са беличкиииииииии  Crazy

Да, и аз го започнах тоз режим....7 дни бях пак на 1 и нищо не свалих, та затова започвам този!

И аз се чудих за зеленчука...например сега ям салата на обяд  newsm78 е, как да я ям и сутринта   Sick или  тиквички- е как да ги ям и в 8 часа  newsm78...аз мисля само кафенце да си пия в 8 с 2 лъжици кис млляко  newsm78
Идейки.?

Наоколо съм  Crazy

ПП Вие шегувате ли се с някой на 1 април...аз май вече отдавна не го правя  Blush

# 102
  • София
Сати,  Hug аз яйцата си го опържих на тефлонов тиган с капчици олио , защото ми се видя , че ще стане сутринта по-бързо от варени , а зелето си го хрупам направо без да го режа. За вечеря пак яйца и зеле, но ще го направя на салата.

Кала,  Hug аз днес цял ден съм на зеле , преди малко се огледах още не са ми станали заешки ушите, но знае ли човек - след няколко дни?  Mr. Green Ще го нагласиме някак и тоз режим - ама наистина зеле или тиквичка в 8 сутринта  newsm78 не ми се връзва. Днес така ирли иначе нямах време да ям преди11. А за утре още не знам как ще е.  newsm78

caffeine  Hug радвам се че наминаваш!  Heart Eyes

ЛИЗА  Hug дбре дошла и успех с нас!  Peace

b_ivanova  Hug ти се справяш Страхотно!  Peace

Много  Hug и  Heart Eyes на всички Страхотни момичета!

# 103
Лиза,добре дошла и от мен  Crazy

Да,Лиде,това имах предвид...или патладжани или зеленища....просто се чудя  newsm78

Нямаме,че днес форума ми засича брррррррр

# 104
  • София
Добро утро , Страхотни момичета!   Hug Hug Hug

Хайде на сутрешните кафета:

Аз днес за 8 и 10 ч. реших кисело мляко , а на обяд пак ще карам на яйца и зеле, защото вчера не си приготвих пилешкото и ще го оставя за утре.  Embarassed
Лекичко съм в минус днес , но ще се хваля като стане повече, защото с тия грамчета дето се хваля малко смешничко ми се вижда  Mr. Green

Пожелавам ви лек и успешен ден с минуси!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт