Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 770
  • 323
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте , Страхотни момичета!

Чета завъртяла се е дискусия за години и килограми  - аз и по двата критерия май съм най-голяма Mr. Green / поне така мисля/  newsm78 , доскоро мислех , че след като съм минала 35г няма да мога да отслабна каквото и да правя , но сега съм сигурна , че ако наистина го искам - ще успея. За това много ми помогна и вашата подкрепа   bouquet
Наистина не трябва да се предаваме - а да бъдем такива каквито искаме - никога не е късно човек да се погрижи за външния си вид и да изглежда добре , а и да се чуства добре.  smile3521  newsm10

А за това, че организма помни също съм чела и затова много често след диети бързо се възвръщат свалените кг - защитна реакция на организма да се запаси.
А моят организъм вече 16 год. помни наднормено тегло и сега си отмъщава  Cry

Но битката ще се води с общи усилия до пълна победа! newsm10

# 226
  • София
Чета завъртяла се е дискусия за години и килограми  - аз и по двата критерия май съм най-голяма Mr. Green / поне така мисля/  newsm78 , доскоро мислех , че след като съм минала 35г няма да мога да отслабна каквото и да правя , но сега съм сигурна , че ако наистина го искам - ще успея. За това много ми помогна и вашата подкрепа   bouquet
Наистина не трябва да се предаваме - а да бъдем такива каквито искаме - никога не е късно човек да се погрижи за външния си вид и да изглежда добре , а и да се чуства добре.  smile3521  newsm10
Но битката ще се води с общи усилия до пълна победа! newsm10

Ох, Лиде, за годините не знам, но за килата - не си най-тежката, щом аз съм тук... Blush
Действително  годинките(макар и нашите да не са много) си оказват влияние.Преди ми трябваха няколко дена да погладувам и да ми се свие стомаха.Натам беше лесно!А сега и месец да мине на пълен глад, не ми личи, че съм отслабнала... Cry
Но макар и много трудно, не е невъзможно!Ще ги стопиме тези сладки сланинки!
Отивам пак да се пораздвижа   jump  Нахъсах се...

# 227
  • София
Milenski76  Hug ще отслабваме , може и по-бавно да е , но славно!  Peace

# 228
  • София
О.К. бавно, но славно и трайно!  smile3503

Много чудно - вчера бях на боб целия ден и "умрях от глад", а днес на едното голо мляко и краставици и не чувствам никакъв глад...Какво е това?!?...За утре съм запланувала рибка - много обичам!

Взех си карта за 10 процедури целутрон - на краката.Ще пиша, ако има ефект.Ще го съчетая с антицелулитен гел, гимнастика и страхотната диета, разбира се.

# 229
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!   Hug Hug Hug

Идвам да се похваля , че компютъра ми вече работи!! newsm44 newsm44 newsm44

Milenski76  Hug и на мен ми се е случвало уж ям по-засищаша храна , а пък съм по-гладна и съм се чудила защо newsm78 Важното е , че си била режимна!  smile3501

И ви пожелавам лека нощ и утре минуси!!!  smile3524

# 230
  • Sofia
Аз последните дни покрай моя р.ден, този на дъщеря ми и брата на мъжа ми се разхайтих тотално Embarassed, но хвърям по един поглед как вървят нещата при вас и смятам от понеделник да диетосвам отново.
 Влизам в темата, за  да споделя с вас една рецепта за риба. Правих пъстърва тази вечер и стана фантастична. Нарязах пресен чесън, копър, лук, напълних рибата с тази смеска, осолих я добре отвътре и отвън, залях със зехтин и наредих резенчета домати отгоре. МММММММММММ. Става за диета! В рецептата фигурираше също бял пипер, вегета и бяло вино, но нямах и ги пропуснах. Пробвайте ако искате.
ПОздрави, банда,  bouquet за всички страхотни момичета.

# 231
  • София
Margi   Hug радвам се да те видя!  Heart Eyes Значи от понеделник сме заедно, защото и аз тази седмица се "разтоварвам " от диети Mr. Green Рецептата ми се струва хубава - някой път ще я пробвам.  bouquet

# 232
  • София
А дали ще е вкусно със скумрия, че това съм купила за утре?Или май ще е по-добре да я изпека на скара.

# 233
  • Sofia
Лиде, мерси Hug Ще сме си подкрепа:)
Миленски, мисля, че ще стане и със скумрия. Забравих да напиша, че се слага и дивисил, мн. вкусно става.

# 234
  • София
Знаех си аз, че е твърде рано да се радвам...  newsm50...Вчера си бях на 100% режимна, но резултата е +0.6кг... Cry И съм сигурна, че причината  е в това, че 2 дена играя гимнастика.Много бързо правя мускули - направо някои мъже могат да ми завидят...  #Cussing out  Аз затова не се притеснявам, че като отслабна от диета, ще ми се отпусне тялото - после много лесно си го стягам.Само че сега малко избързах, понеже ще ходим на почивка с басейн от 1 до 5 май и ми се искаше да не плаша компанията, като се съблека по бански.  Praynig  Искаше ми се 5-6 кг да стопя, ама да видиме...   newsm12  Закучиха се нещата...

Но няма да спирам, защото режима ми харесва и като начин на хранене по принцип - прилича на РХ, от което преди години имах ефект.Все в един момент организмът ми ще се отблагодари за положените усилия!

# 235
  • София
Добро утро , Страхотни момичета! Hug Hug Hug

Отдавна не съм ви черпила сутрешно кафе:

Аз днес реших да направя лунната диета от вечерта до утре вечерта и от понеделник започвам пак от първия страхотен режим.

Milenski76   Hug мускулите тежат повече от мазнините, така че не се ядосвай- може би затова е така , мери си и обиколките - те показват точно как се смаляваш!  Peace

Лек и успешен Страхотен ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 236
  • София
Добро утро страхотни!

Лиде мерси за кафето!
Миленски не се отчайвай,има такива моменти.Организма ти се опитва да наложи "своето темпо",но му покажи кой командва парада  Wink!
Марги добре дошла!

Аз два-три дни бях на белтъчини и салати основно и има ефект,че бях качила малко,но не казвах,че ме беше срам  Embarassed.
Обаче снощи прегреших  Embarassed.Мъжът ми се върна от Турция и донесе локум,изядох поне 4-5 прачета  Embarassed.Оф пуста лакомия.

Хайде хубав ден страхотни!  Hug

# 237
Ей ме на и мен  Crazy

Хм, тия дни няма да ме има,но ще опитам на обяд и на вечеря да хапвам едно и също  Peace с някое и друго прегрешение Crazy

Вие бъдете режимни и стриктни и за мен моля  Mr. Green

Нямаме  Mr. Green

# 238
  • София
Страхотни, много съм доволна!!!  Laughing  Днес ходих на аква аеробика.Беше забавно и не усетих кога мина времето.Като се прибрах, бях свалила 1.5 кг!!!  newsm44  Точно от това се нуждаех, след 2 дена застой!!!Лошото беше, че бях и много гладна.  newsm22   Та скумрийката щях да я глътна сурова...Но се въздържах...

Срещнах дюкянки там!Не съм сама и в спорта!  sport027 help smile3549  Изплискахме басейна!

# 239
Миленски  smile3501 newsm10 newsm44 Браво  newsm10 Не се изкушавай да зарежеш всичко, заради малък застой.....винаги има резултат,та дори и след ден два  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт