Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 765
  • 323
  •   1
Отговори
# 240
и аз спазвам Simple Smile днес цял ден навън и забражих плод та карах на айрян. и мляко и портокал( малко кратставички с мялото ама няма как ) леле сега гледах при карбовски момичето с анорексията - 21 години 26 кг. от 7 години слабее просто нямам думи по голям ужас не бях виждала  Cryтака че внимавйте дами  Naughty
иначе успехи и минусчета  Hug

# 241
  • София
Миленски  smile3501 newsm10 newsm44 Браво  newsm10 Не се изкушавай да зарежеш всичко, заради малък застой.....винаги има резултат,та дори и след ден два  newsm68

newsm10 newsm68 newsm44

# 242
  • Sofia
След кратко прекъсване на страхотната диета( за бой съм ако знаете как се отпуснах тези дни на празници и веселие Embarassed), след  като направих номер 1 за 2 седмици, се чудя  сега как да продължа, пак с номер 1 , която ми действа мн. добре или с осемдневния високобелтъчен режим. Момичетата, които смениха едната с другата диета какво ще ме посъветват? Сваляте ли така добре както с първата?
От  утре  пак съм с вас. Че коремните сланинки пак  взеха да се появяват  #Cussing out  #2gunfire

# 243
аз се издъних малко.след толкова стриктен ден ядах малко супа а и малко турско локумче и ядогки  Embarassed как ще спазвам не знам. ама от утре на ново -  няма как...
на всички успехи и по-малко изкушения  Hug

# 244
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!  Hug Hug Hug

Аз днес лунувам и от утре започвам първата диета.

Margi   Hug на мен като че ли най -добре ми действа първата диета , а за високо белтъчният режим не мога да кажа кой знае какво , защото не го направих докрай , но определено имах резултат , може би малко по-малко от първата диета щеше да е ако не го бях прекъснала. Сега мисля да направя първата диета и след нея да продължа пак с него вместо с диета № 2.  newsm78

Приятен и Страхотен ден на всички Страхотни!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 245
  • София
Здравейте, момичета!  55
Днес пак бях на аква аеробика.Взех и дъщеря ми с мен (тя е на 12 г., но е висока 1.70 м., така че не и е дълбоко).Много доволни останахме и двете!Свалихме по кило от подскачането!!!Стига човек да има свободно време, това е страхотен начин за отслабване!   sohappy

Диетата върви добре - днес ми е млечен ден.Толкова много мляко не съм яла никога...Ами като е по-лесно да си купиш една вафла, кой да се сети за мляко... Embarassed  Ама то не било лошо...Сега реших да си го правя на айранче, с повечко вода, че все забравям да пия.

lideto70 , Kaлa, благодаря за подкрепата!    love001

_Rossy_ , Margi , и аз имах ден на прегрешение, но после си продължих диетата.Не е фатално, стига да не се откажете напълно.

Ме4тателка , излезе права.Важното е човек да не се отчайва.Ще му покажа кой командва парада!Няма да се дам!!!Заела съм се сериозно с въпроса!   moresmile

Успех на всички!

# 246
Milenski76 мерси за подкрепата.продължавам. аз и предишния път имах малки прегрешения и часовете мн не спазвах а и някои храни ама имаше резултат.

права си че човек не трябва да се отказва...борба до край  Party Laughing

# 247
  • Sofia
Лиде,мерси Hug Реших да правя първата, тя ми е най-любима и ефект винаги има от нея!
Днес съм стриктна-на кисело мляко и ябълки.  Миленски, в чантите от сега нататък вместо вафла ,айранче! Аз днес си носих навън и парченца ябълка.  Grinning Къде ходите на водна гимнастика?
Роси,  така е, диетата наистина действа, дори и с малки прегрешения.Затова ми е любима.
Радвам ви се момичета, че сте позитивно настроени и се борите. Дано по-скоро се отървем от досадните килограми. ПОне при мен малко остана. Още 3 кг. А бяха 2 след приключването на диетата, но пуста лакомия #2gunfire
Успех!
Аз отивам да повъртя кростренажора newsm39  261uu

# 248
  • София
 Hug Hug Hug  на всички Страхотни!

Наистина с ябълки и млекце ще станем първи фиданки!  Peace

# 249
Момичета имам много проблеми  Cry и не мога да пиша сега,но искам да попитам - мога ли да повторя диета 1 ,вместо да започвам втората  newsm78

# 250
  • София
Къде ходите на водна гимнастика?
В хотел "Амбасадор" , на ул."Симеоновско шосе"110 А, събота и неделя е от 11 ч.Има и през седмицата, но е от 18.30 ч. и не съм се заинтересувала кои дни е.

... искам да попитам - мога ли да повторя диета 1 ,вместо да започвам втората  newsm78
Аз не съм експерт, но си мисля, че е добре да продължиш с втората диета.Смисъла на трите диети е организмът да не привиква към един стереотип.Всяка диета, колкото и ефикасна да е, в един момент привикваш към нея и спираш да отслабваш. Cry  Пък ако толкова ти е проблем и повториш първата, според мен, няма да имаш същия ефект, но пък ти си знаеш каква ти е целта.Успех и да ти се разрешат проблемите! Heart Eyes

# 251
  • Sofia
Пипи, съжалявам, че имаш проблеми. Дано бързо  се разрешат Praynig
Казват, че организмът свиква и е добре да се сменят режимите през 2 седмици. Аз лично си направих почивка 10 дни и пак повтарям първата, но нямам много кг. за сваляне. Не знам какво да те посъветвам. Момичетата писаха, че с 2ра и трета диета много малко се сваля. Дори да продължиш с първата, според мен пак ще има ефект, но може би не толкова колкото в началото peace:

# 252
  • Sofia
Миленски, мерси!

# 253
Миленски,Марги благодаря за съветите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 254
  • София
Добро утро , Страхотни момичета!  Hug Hug Hug

Днес кафе и закуска сервирам аз:

Пипи Hug аз си я повтарам първата - нещо втората по-сложна ми изглежда, а  и имаше едни допълнителни режими - един си харесах белтъчен и като направя първата ще продължа с него   ВИЖ ТУК         Дано всичко при теб вече е наред!  Heart Eyes

Страхотен ден и Страхотна седмица!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт