Страхотна Диета за Страхотни Тела 12

• 11 764
  • 323
  •   1
Отговори
# 255
И аз съм наоколо. Лидето мерси за закуската. Няколко дена никакъв режим не съм качила нищо обаче. Снощи си изтеглих и гимнастика и започвам от тая вечер спорт с диета иначе тия 5 кила нямат сваляне.
Смятам да мятам първата диета отначало.
Така, че днеска на тараторче. Хайде момичета успешна и минусува седмица.
Аз тоя понеделник съм много интусиазирана само да не ми спре интусиазма като огладнея  Joy Joy

# 256
Бързах да пиша и имам и правописни грешчици. Извинете.
Знам, че ентусиазъм се пише с ееееееееееееееееее.
Ох че съм заспала тая сутрин.

# 257
  • Sofia
Лиде, мерси за почерпката !:love:
Аз да се похваля с минус 900гр след вчерашния млечно ябълков ден. Добър старт на диетата. Много съм доволна!

# 258
  • Sofia
Мими, и аз по-назад бях написала дивисил , вместо девесил, понеже го бях видяла  грешно в готварския и мислех, че аз нещо греша, макар,че имах смътен спомен, че се пише така защото дава "Девет Сили"
Успешна минусова седмица и от мен!

# 259
  • София
Добро утро, момичета!

През почивните дни нямам нямам особени нарушения. Но всъщност не съм на диета. Храня си се горе - долу по страхотния метод, като обаче не съм спазвала стриктно часовете.
Резултата е застой. Wink Добре ,че не е на горе. Blush

Браво на момичетата с минуси!!! Peace Peace Peace  bouquet

Лиде, мерси за кафето и закуската. Hug

ПП - Аз напоследък приготвям риба така/понеже не искам да я пържа/ :
В йенска тенжерка подреждам на дъното филе от бяла риба, върху нея кръгчета лук/може и без него, ако не обичате/,  кръгчета домат, отгоре кръгчета лимон . Подправките са зехтин, розмарин , брашно от чесън, черен пипер, малко сол, дафинов лист.
Захлупвам с капака и се пече. Не знам колко, защото аз винаги си проверям манджите и не засичам време. Crazy
 Grinning

# 260
  • София
Margi   Hug браво за минуса!  newsm68 newsm44 smile3501

Сати   Hug честит нов аватар!  Peace

mimi_msm  Hug никакво спиране на ентусиазма - още малко ти остана  Peace

Кала, МечтателкаHug наоколо ли сте?  Laughing

Пипи   Hug

Аз сега ще си хапна киселото млекце и ябълката - галаобяд направо го давам  Joy Joy Joy

# 261
  • София
...
Сати   Hug честит нов аватар!  Peace

....

Мерси, Лиде Hug Аз честичко си ги сменям... Blush

Уффф, това време, защо така се развали.Един вятър завя....,а колко хубаво беше вчера.
Днес съм на спорт. Смятам в 17,00 ч да ми е последното хранене, а за вечеря само доматки.

# 262
аз малкооо прегреших уикенда ама няма отказване по -добре с леки прегрешения от колкото по стария начина ядене... направих си мн хубава салата с к.мляко изчистенимаслини и к. краставички.то неволята учи за това...  Laughing ама продължавам с киселото мляко ягоди маслини и кратсавици ( това има влъщи ) ще избера едното. успехи на всички и помнете по добре застой отколкото нагоре както каза Сати.
успехи и прекрасна нова седмица    bouquet

# 263
  • София
Здравейте, Страхотни!   newsm03
lideto70 , мерси за кафенцето - отивам да си направя още едно.Докато пиша, все едно си го пия с вас!За закуската малко закъснях - вече даже обядвах.Менюто за днес е - ОРИЗЧЕ!Много обичам и затова го чаках с нетърпение.Някой път се майтапя със себе си, че сигурно в предишния си живот съм била китайка...

Покрай моята диета и децата започнаха да ядат по-малко и по-диетично!Нали обичат да копират родителите си.А пък и мойте са момичета...И те бяха днес на ориз със зелена салата.Вкусно и засищащо!

mimi_msm , успешно начало! Спорт+Диета=Трайни резултати!    newsm10     На прав път си!

Margi , бравооооооооо!   newsm44   Дано да продължиш в същия дух!!!

# 264

Кала, МечтателкаHug наоколо ли сте?  Laughing

Аз не   Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 14:40 от Kaлa

# 265
  • София
Milenski76   Hug покрай нас всички трябва да се хранят здравословно - нямат избор!  Joy Joy Joy

Аз току що си хапнах киселото млекце от 4 часа по-раничко , че глад - страшен.  Mr. Green А и без това сутринта в 8 и 10 ги слах около 9 , така че имам да догонвам едно ядене за деня.  Crazy
Днес съм иначе стриктна само часовете ги поразминах, но поне не съм прегрешила асортимента  Laughing

# 266
  • София
Ехо, страхотни, къде се загубихте?Да не похапвате тайничко? smile3503

Аз съм твърдо на ориз и зелена салата.

lideto70 , и аз сутрин яденето от 8 ч. и 10 ч. го сливам в 9 ч. От поспаланките съм. Embarassed Дано да не е проблем!

Лека и сита вечер желая на тези, които наминат по-късно!

# 267
  • София

Добро утро , Страхотни момичета!   Hug Hug Hug

Вчерашния млечен ден малко го завърших като белтъчен, Crazy но днес имам лек 200гр минус, така че явно не е било фаталната вечеря.  Mr. Green То всъщност май без да искам съм започнала белтъчния режим  newsm78 За днес като най лесно си взех пак кисело мляко и ябълки за през деня, а за вечеря може пак белтъча да направя.

Milenski76    Hug случва ми се да похапвам тайничко  Joy Joy Joy, но вчера не съм  Laughing

На всички Страхотни пожелавам Страхотен ден!   bouquet  bouquet  bouquet

# 268
Добро утро страхотни  Mr. Green

Двойно кафенце за мен  Laughing

Не минава ден без някоя и друга глезотийка тук,но се старая  Whistling

Наоколо съм  Crazy

# 269
  • София
Добро утро страхотни!

Наоколо съм разбира се,макар да не съм на диета.Но ми се ще следващите няколко дни да огранича въглехидратите до минимум.Само белтъчини и салатки.Миналата седмица имаше ефект.
След това турски локум,м-м-м-м...ни ма бийте!
Иначе си се въртя около 50 кг.Обаче имам нужда от стягане,ама пусти мързел...
Лиде определено имам нужда от едно такова голямо кафе,мерси! Hug
На всички Страхотни успешна седмица с много минусчета!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт