Пролетта в БУРГАС ни завари на среднощно съботно сафари - 50

• 12 977
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Burgas, Bulgaria
явно си много зле 6тотот за един синузит само няма да те вкарат в отделението-пункциите по принцип са краиност която ако има6 възможност и ти предложат да си купи6 скъп АБ направи го понеже веднъж запо4не6ли с пункциите все до там 6те стига6

# 181
явно си много зле 6тотот за един синузит само няма да те вкарат в отделението-пункциите по принцип са краиност която ако има6 възможност и ти предложат да си купи6 скъп АБ направи го понеже веднъж запо4не6ли с пункциите все до там 6те стига6
Не знам доколко съм зле, имам съмнение, че просто на личната не й се поема отговорност и затова ме праща там...Имам гъсти жълти сополи, преди малко си правих процедурата с мед в носа / пощипва неприятно/, но като резултат гной не излезе - само текнаха бистри секрети и чат-пат жълти сополи....Ще видим, там по  принцип най-вероятно ще ми направят микробиология първо и докато излезе антибиограмата ще ми вливат някакъв широкоспектърен АБ, предполагам.
Иначе имам силно главоболие на моменти в челната област, предполагам, че за синузит е нормално да е така. Някой страдал ли е от това заболяване?

# 182
  • Бургас
Мауси, аз съм имала и то хроничен, като се наведеш и адски болки, но пункции никога не сами правили а съм се мъчила като куче докато се пукне и изтече. Иди си в болницата щом те пращат, не пречи да се полекуваш там.
Моят племенник е при Наташа Костова - добра е! Но аз съм на мнение, че щом има възможност държавата да ти гледа детето целодневно поне още една година защо да не се възползваш и без това децата ни са ощетени адски в това отношение, като започнеш от детските надбавки и свършиш в безплатното образование, което си плащаш като поп. Моята Гери си кара предучилищната в "Златна рибка" и съм адски доволна, подготовката зависи от госпожата, не от това дали е в училище или в градина. Сега децата, които бяха от тази група на градината са отличниците на класа. Въпрос на избор е!
Дари, нямаше как, направо бягах по задачи, но не пропуснах да те фиксирам.

# 183
  • тъгата в мен
Леле,доживях ! Вече започнахте да ми благодарите подобаващо!Цветя и бонбони не пием!
Наздраве! Joy Joy Joy
п.п.
мауси,съжалявам! SadБързо оздравяване! Praynig

# 184
Винаги са ми били много странни хората, които се допитват по здравословни проблеми във форума!
Джи, значи и аз съм ти странна.  Wink
Аз доверие на лекарите нямам, дори и тук в Канада. Съжалявам. Но моята философия за медицината и болестите е съвсем друга.
След 5-6 почти кошмарни дни от миналата седмица покрай здравословните проблеми на Маги, съвсем вече не вярвам на разни спецове. Друг човек и то от форума много повече ми помогна, за което съм му благодарна.

# 185
  • Бургас
Ау Мауси дано се оправиш по бързо. Ама гадна работа тия вируси. Аз съм имала синузит като дете но болница не ми се е налагало. Изписаха ми нагреввки и ми мина. Сега като голяма от разни грипни състояния пак ми се е появявал но успешно го стопирах със сок от лук в носа. Гадно е, но ефикасно. Лошото е че ти май си по-тежък случай. Бързо да се оправяш  Hug

Ние изкарахме нощта леко. Урбазона помогна и дано всичко ни се размине. Определено кашлицата вече не е това което беше.

Някой да ми каже Социалните в центъра кога имат почивка на обяд че трябва да подам документите за детски?

# 186
Привет на всички от една завърнала се в Бургас майка Grinning!
шушоната, бързо оздравяване ви желая, че идва време за игри, разходки и бели.

# 187
Винаги са ми били много странни хората, които се допитват по здравословни проблеми във форума!
Джи, значи и аз съм ти странна.  Wink
Аз доверие на лекарите нямам, дори и тук в Канада. Съжалявам. Но моята философия за медицината и болестите е съвсем друга.
След 5-6 почти кошмарни дни от миналата седмица покрай здравословните проблеми на Маги, съвсем вече не вярвам на разни спецове. Друг човек и то от форума много повече ми помогна, за което съм му благодарна.
Верче, зависи от случая.Не можеш да седиш вкъщи и да си скубеш косите само с въпроси какво да правиш.То затова има болници и лекари, ако можехме винаги сами да се лекуваме...
 Още повече, че жената от темата-"ама къде да отида?", "при кого?" и т.н.Абе хващай детето и в болницата направо.Това ми е мисълта.

# 188
  • Burgas, Bulgaria
ооо йеееее  Peace ло6о ми еее ядах май пове4ко  Blush
кога 6те пием джин
ко праи6 ма Джииииии

# 189
  • Paris
Ji, доколкото разбрах от темата, жената е водила детето на лекар, намазали го с нещо и казали, че ще мине. Обаче кръвотечението не спряло. Така. Всички сме наясно със здравеопазването,и с лекарите,и със системата и въобще. И в такъв момент предпочиташ да се довериш на обикновени хора,на които подобно нещо може да се е случвало или пък са чували или някой им е казал. Аз я разбирам жената напълно.

# 190
ооо йеееее  Peace ло6о ми еее ядах май пове4ко  Blush
кога 6те пием джин
ко праи6 ма Джииииии
Ти ся джин ти се пие, че аз съм ти в устата.Айде, казвай кога.

# 191
  • Бургас
Хайде пак се почнаха с тези джинове, аз се нареждам за мезетата, че не съм по джиновете.

# 192
  • Burgas, Bulgaria
ми нали 4увам не6то за другата седмица-казвайте 4е да и осигуря детегледа4ка
Радос4е за теб мезето лукан4ето а за нас другото
баси дойдох тука а то времето е уникално  #Cussing out

# 193
  • Бургас
Ох-ха, не отказвам луканка. Времето е гадно ... студено и ветровито.

# 194
  • Burgas, Bulgaria
някой ако знае къде има курсове по с4етоводство моля да пи6е на ли4ни 4е мойто място са го затворилр-спе6но ми е  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт