Пролетта в БУРГАС ни завари на среднощно съботно сафари - 50

• 13 003
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
       Свраче мен пък нашите едно време имАха неблагоразумието да ме питат искаш ли и аз глупачето казах да и те взеха че ме пуснаха на 6  hahaha затова аз мойто няма пък да го питам  Crossing Arms

хайде малко да се посмеем  искрено се развеселих  Joy

# 166
  • България
shumii, през бременността правих тези упражнения http://www.biberonbg.com/info/yoga_i_bremennost.htm  Освен това ходех страшно много
ивето, аз съм на бургаснет, но много странно сега гледах договота и няма никакъв тел. за връзка
шушонче, дано се разминете с болницата  Praynig  Hug

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 18:02 от Reny27

# 167
Ax-нето - Дарито я видях да се шматка по магазините, пак с приятелка. Момиче, пак ли искаш да ти откраднат идеите, гърлите без фантазия и без собствено мнение!!!

Аааа,споко,тази е проверена,тя и преди излизаше с мен,нищо не ми е откраднала.Дори си взе рокля от Варна и няма ниииищо общо с моята. Тя си има нейн вкус .  Simple Smile  Къде ме видя? Защо не се обади? Аз си намерих желаните обувки,утре ги купувам.  Heart Eyes

# 168
  • Бургас
Много странно но и моето още спи ,а вече втори ден няма Т - явно си наваксва ,че и аз подремнах малко с него.

Шушонче ,дано се разминете. PraynigУрбазона не е ли антиалергично  newsm78

# 169
www.burgasnet.com
телефони:    056/836399        GSM:0888254159

# 170
 Свраче, спокойно!Те докато го приемат твоето ще ги мине шестте. Grinning

# 171
Тука ме питат от къде може да се проверява сметката за тока ??? Имало някакъв сайт май?   Thinking

# 172
Има има, ма не го знам. Mr. Green

# 173
  • тъгата в мен
http://www.evn-ec.bg/bg/haushaltskunden/zahlungscheck.asp
айде,от мен да мине Wink

# 174
# 175
Утре влизам в болница. Уж вирус беше, гърло, сополи, ама какво излезе...От няколко дни ужасно главоболие ме съсипва, тръшна ме на легло...Освен това гарнирано с гъсти жълти сополи..
Днес ходих при личната - прати ме на изследване /кръвна картина с утайка/ и ренген на синуси - диагнозата е Пан Синузит. И направо ми даде направление за хоспитализация. Отивам аз в отделението - не само доктор, ами и сестра няма. Почаках и се появи 1 сестра, за да ми каже, че само сутрин имало лекари, утре сутринта да отида...

# 176
Леле, т'ва непостоянно време нищо хубаво не носи. Ние се разболяваме, пък да не говорим за децата.
 mousy, предстои ти кофти преживяване, но ти това много добре го знаеш.Оправяй се бързо и се прибирай при бебето Peace

# 177
Леле, т'ва непостоянно време нищо хубаво не носи. Ние се разболяваме, пък да не говорим за децата.
 mousy, предстои ти кофти преживяване, но ти това много добре го знаеш.Оправяй се бързо и се прибирай при бебето Peace

А знаеш ли дали лечението задължително включва пункции? Защото някои само с АБ се оправят, но в болница не знам как е...
За самите пункции бях чувала преди години какво точно представляват, но не помня, помня само, че беше нещо болезнено..

# 178

А знаеш ли дали лечението задължително включва пункции?

Нямам представа.

# 179
Здравейте на всички незнам дали мого тука да включа тази тема но реших все пак тук да пиша. Знаете ли в кои бургаски училища има подготвителни групи за 1 клас. Живеем на центъра и малката в момента е в 1 гр на детска градина Вълшебство. Има в градината и предучилищна група, но се интересувам имали такива групи в училищата и къде? Някой посещава ли ги?
Подготвителна група има и в Славейковото училище, г-жата, от която са доволни се казва Наташа Костова. За другата г-жа добри отзиви не съм чувала

Общи условия

Активация на акаунт