Пролетта в БУРГАС ни завари на среднощно съботно сафари - 50

• 12 971
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Burgas, Bulgaria
някой да има познати от Сарафово

# 196
Миме,курсове по счетоводство има в дружество "Знание за всички",на "Богориди" срещу грамофона се намират!
А за познати в Сарафово нямам,що питаш???? Hug

# 197
Да кажа само, че докато се разхождахме преди малко видях на площада на Кирил и Методи една тъмно синя количка да се продава за 5000, но ся пък не помня фолксваген поло ли беше или голф. Но пък запомних джи ес ема - 0886 771 441. Катка ти ли питаше?

# 198
ха ха аз аз питах.  Simple Smile  Ако ти покажа снимки ще познаш ли каква е била?  Simple Smile

# 199
  • Бургас
някой да има познати от Сарафово

Аз имам, но наистина за какво става въпрос?

# 200
  • На морето!
Я да ви питам ни в клин, ни в ръкав кой клуб ще ми препоръчате за РД на Монката?Мислих си за Смарти Парти и се сещам и за още един до Операта, но не знам какви са условията.Ако някой има прясна информация ще съм мнооого благодарна да каже.Има ли и други подобни клубове или са само тези двата?

# 201
  • Бургас
Я да ви питам ни в клин, ни в ръкав кой клуб ще ми препоръчате за РД на Монката?Мислих си за Смарти Парти и се сещам и за още един до Операта, но не знам какви са условията.Ако някой има прясна информация ще съм мнооого благодарна да каже.Има ли и други подобни клубове или са само тези двата?

Сещам се за парти-клуб Усмивка, но не знам дали са на същия адрес, който е даден в сайта. Ако искаш се обади да разбереш дали организират парти за рожден ден. http://www.partyusmivka.com/
Друго място, за което се сещам е Натали. Там също съм виждала да празнуват РД. И Макдоналдс, да не забравя. Сигурно има и още, но не се сещам в момента.

# 202
  • Бургас
Като гледам пада се края на май РД на Монито тъй ,че може някъде навън да си го организирате.Сещам се х-л Драма,Мърфи,на Градинката на Лукойл ако са отворили и въобще на някакво открито кафе с градинка по-добре отколкото вътре.

# 203
         magata благодаря много за телефоните, свързах се   bouquet

mousy бързо възстановяване, аз бях така преди месец, но личната ме прати на УНГ ходих и при Аврамов и ме оправи с един спрей и едно мазило, така че дано те върнат от болницата  Wink       

Райна и аз мисля че навън е по удачно и можеш да извикаш аниматори от Смарти парти например, умеят да забавляват децата наистина, но в залата не ми хареса. Както неведнъж е писано беше пълно с външни деца и няма условия за родителите  Peace Аз съм доволна и от двама клоуни Чоко и Боко май бяха мъж и жена са.

# 204
Отказах да вляза в болницата. Още от вратата ме предупредиха, че ако не съм съгласна да ми правят пункции - да не влизам. Да ходя при личната да ме лекува #Crazy. Ходих при нея, тя каза, че нямало такова нещо, т.е. не приемали само за пункции, ама карай...Тя ги знае тия работи, защото нейният мъж допреди време работеше там, но вече не. Д-р Аврамов й е мъж. Сега чакам резултата от микробиологията, като междувременно пия Зинат.
При мен нещата не са никак леки, защото имам Пансинузит - това означава, че са засегнати всички синусови кухини...Гадна работа, по няколко часа на ден със с криза, вдигам  и малко Т...
Пробвам и бабешки методи, да видим..

# 205
Ох, аз съм снощна Sick и искам да се извиня на всички живеещи в Лазур ако с безотговорното си поведение съм им смутила съня Mr. Green
Не ми побира акъла как можах да стана толкова рано. На всичкото отгоре съм сама и мога да спя до когато искам.
Танина, скарана съм с шофирлъка. Ах,нето се вълнува от абитуриентско-автомобилната тематика Grinning

Райна, мин. година РДто на Ава го празнувахме на х-л"Драма" и съм много доволна. Аз исках да затворят детският кът само за нашето парти и те се съгласиха, при условие, че сме повече от 20 човека. Рожденните дни там са между 10-12часа, защото после сервират обяд на гостите на хотела. Тази година много ми се иска да събера всички и да направим един голям и весел пикник, но времето едва ли ще позволи. Остава ми като вариант клубчето на Тити, но само за приятелчетата на щерката и майките им. То там няма повече място.
Оф, как се разписах....

Мауси, дано лекарствата ти донесат някакво облекчение. От старите хора знам, че и най-малкото нещо в областта на главата може да направи бела, така че...умната Peace

# 206
  • Burgas, Bulgaria
кво си направила я ме светне да не пя небой се мамо аз съм  Mr. Green

Райне наистина ако 6те го прави6 с пове4е бебета няма ли да е по добре да сте на вън-аз на 22 6те съм на вън мисля към 4адъра да се ориентирам да 6тъкат малките а на 25 6те правим големия РД с фамилиите.40 4овека две агнета простотии от сега всеки ден се говори за това и ве4е по4ван да се дразня=майка ми ако има едно лесно сватба 6те му направи  Mr. Green

# 207
рожден ден се празнуват още и на Ултрата,и на кафето на Унисона долу ,и на Палавници до младежкия дом(или Патиланци май беше).

# 208
  • Бургас
Я чакайте да ви кажа една
 прекрасна новина

Вчера Голди стана мама на малка принцеса с прекрасното име Дима, 3,050 кг и 50 см

Да е жива и здрава малката мома и да радва мама, тате и бате   bouquet

# 209
Я чакайте да ви кажа една
 прекрасна новина

Вчера Голди стана мама на малка принцеса с прекрасното име Дима, 3,050 кг и 50 см

Да е жива и здрава малката мома и да радва мама, тате и бате   bouquet
Да са живи и здрави и двете!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт