Пролетта в БУРГАС ни завари на среднощно съботно сафари - 50

• 12 981
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
           Да е жива и здрава малката Дима, много да радва всички около себе си!!!       

А на Голди освен честита радост и бързо възстановяване

Аз да не казвам голяма дума, ама след като Николай до вчера нямаше никаква промяна и гадната кашлица не се повлияваше от абсолютно нищо, днес има рязко подобрение, не се е изкашлял нито веднъж, на това не знам как му се вика  ooooh!

# 211
Здравейте и от мен.
Да е жива и здрава малката Дима.
С мн усмивки да дарява мама и тате.

# 212
Браво на Голди! Здраво и весело да е бебенцето!

Иве, на това му се вика- пу,пу! Laughing

# 213
  • у нас
Честито на Голди!   bouquet  bouquet Да е жива и здрава малката принцеса!  bouquet 

# 214
Голди, ЧЕСТИТА ВИ МАЛКА ПРИНЦЕСА    bouquet
Да расте здрава, палава и щастлива за радост на мама, тати и бате 

# 215
Ихааааа, каква хубава новина!

Да е жива и здрава малката кукла с хубаво име на Голди!
Много много радост да им носи!

bouquet   bouquet   bouquet

# 216
  • Бургас
Да е жива и здрава малката принцеска Дима на мама Голди! Да расте за радост на мама, тате и бати! newsm51 baloni

# 217
кво си направила я ме светне да не пя небой се мамо аз съм  Mr. Green

Райне наистина ако 6те го прави6 с пове4е бебета няма ли да е по добре да сте на вън-аз на 22 6те съм на вън мисля към 4адъра да се ориентирам да 6тъкат малките а на 25 6те правим големия РД с фамилиите.40 4овека две агнета простотии от сега всеки ден се говори за това и ве4е по4ван да се дразня=майка ми ако има едно лесно сватба 6те му направи  Mr. Green

Хахах, и на малкото първия РД бе отпразнуван по подобен начин.Голямо ядене, голямо пиене. Mr. GreenВсе си мисля, че на тази възраст децата нищо не разбират и да се прави РД с деца  не е много удачно.Но все пак, всеки сам си рашава. Grinning

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 17:59 от Ji

# 218
  • Burgas, Bulgaria
ЕЕЕЕ да е жива и здрава госпоица Маджарова браво на мама и бебе 

Джу ми то за това го ре6ихме да не е н самата дата 4е като се напием да има време да отезняваме пуста пукница

# 219
  • UK
 Хайде и тук
 Честита госпожица на Голделинката   bouquet Hug

Кога ще има друг купон  Laughing Сега съм във Видин но във вторник пътувам за моренцето и искам да купонясвам  Crazy

# 220
  • Бургас
Честита малка принцеса на Голди!
Бързо възстановяване

# 221
Ехееее,още едно бебе при нас  Simple Smile  Да е жива и здрава малката Дима и много да радва мама и татко.  Simple Smile

# 222
  • Бургас
Да е жива и здрава малката Дима, да расте щастливо детенце! Честито на цялото семейство!
Къде сте всички???

# 223
  • Burgas, Bulgaria
аз съм тук без мъж със спя6то дете и салата БЕЗ питие  Tired
сега се 4удя кой тъп филм да гледам
от както съм в Бургас времето е ужасно взема да си хода 4е да се стопли

# 224
Ох,сега си идвам от черния солариум в Джимбото. Стоях 10мин и сега ми е толкова зле.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт