Пролетта в БУРГАС ни завари на среднощно съботно сафари - 50

• 12 991
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
          И аз съм тук. Ама ще се пръсна от ядене  Sick и отивам да се моля на дребния да си лягаме  ooooh! с тежка задача се захващам.

# 226
майчетааааааааааааааа
спешно имам нужда от тел. на някой Бургаски клоун!
Помагайте МОЛЯ!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 227
  • Burgas, Bulgaria
aко из4ака6 до утре 6те ти дам телефон

# 228
ами...трябва ми раничко!...ще имам задачка за него към обяд...така, че ще съм благодарна ако стане рано!
Предварително ти БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet

# 229
  • Burgas, Bulgaria
трудна зада4а но сега 6те попитам и 6те пи6а

# 230
  • Burgas, Bulgaria
зна4и единствено ми казаха да потърси6 в смарти парти ина4е 4овека който предполаа 4е 6те ти са6и работа не ходел като клоун

# 231
  • тъгата в мен
Да ви питам нещо,кукли-Някакви отзиви за пицария "Джърси"?
Нали се намира около Новата поща(или бъркам?)Ще мога ли лесно да намеря заведението от сфетофара на Пощата?

# 232
майчетааааааааааааааа
Помагайте МОЛЯ!!!

Гр. Бургас
Ул. “Цар Самуил” 48
Тел. 056 819491
08999 165 25  това е  някаква парти агенция не й помня името, но питай за клоуните Чоко и Боко  Peace

# 233
  • На морето!
Ние също ще съберем неговите приятели и роднините отделно.С приятелите през деня, а с роднините вечерта.Искам да е на място където ще има аниматори точно заради децата- все пак той е рожеденник и искам на този ден да му е много весело, независимо дали ще помни като порасне.В детските клубове има много играчки, шарено и весело е за децата, а за родителите има отделна стая, където ще се почерпим.Преди всичко, обаче, искам да е весело на дечицата.
Няма да мога да събера останалите на заведение защото е роден на 24ти май и тогава повечето училища имат балове или банкети, а изпращането на бала се прави вече на заведение и повечето хубави места за заети от доста време Confused, но така е като си роден на празник.Никак не исках да се роди точно на 24ти, но явно тогава си е била неговата дата.
Да е жива, здрава и щастлива Дима и да има прекрасно, щастливо и безгрижно детство!
Да ви питам нещо,кукли-Някакви отзиви за пицария "Джърси"?
Нали се намира около Новата поща(или бъркам?)Ще мога ли лесно да намеря заведението от сфетофара на Пощата?

До спирката с-у Новата поща е, в ляво- на няколко метра от спирката е, има много стълбички и се пада малко навътре.Няма начин да не го откриеш, обикновено такситата са спрели пред стълбичките

# 234
svra4eto , аз отдавна не съм ходила там, но приятно беше и кухнята добра
иначе няма начин да не го намериш вървиш покрай свободния и веднага след него  Peace

mama21
, аз пък съм на гола бира  Mr. Green, е имам тук едно мезе, ама не каквото ми се ще...

аХ`Не! що така?
иии я кажи ще сменяте ли смяната, че Митко пак за първа се стяга  Rolling Eyes

п.п. Ренито ме изпревари , ама по-добре го обяснила, аз докато го измисля........

# 235
  • тъгата в мен
за смяната на смяната Joy не знам,ама да си сверите часовниците,че сменяме времето с един час напред!
Аз вече моите си ги нагласих пък Laughing
п.п.
мерсаж на Рени и Амилея!(трябва да събирам пари -да ви черпя Laughing Laughing)

# 236

аХ`Не! що така?
иии я кажи ще сменяте ли смяната, че Митко пак за първа се стяга  Rolling Eyes

Не,оставаме си така до края на седмицата. Ще е сменяме след тази ваканция/ дето даже не  знам от кога до кога е/.

# 237
аХ`Не! мерси много  Hug
ама ти не си ли излязла бе - събота вечер е  Shocked , мале аз на твойте години трябваше да съм 39-40Т, че да седя пред компа

Мерси за инфото пак   bouquet , не че ще изтърве някой час, ама да не ставам в 6.30 пак, викам си може да е объркал  Mr. Green
... и успокои ме, щом и ти ни си наясно с ваканцията, да не се притеснявам... аз обвинявам детето, че е отнесено от някой вихър 

Ами във вашия форум на гимназията, що никой не пише? Рафа да не се е научил да чете там

# 238
  • Бургас
майчетааааааааааааааа
Помагайте МОЛЯ!!!

Ние сме доволни от клоуна Краси, който работи и за Кригея. За съжаление, му нямам gsm. Мога да го намеря, но няма да стане сутринта рано. Мисля, че в която и агенция да попиташ, по-важното е да е свободен клоуна в момента.

# 239
аХ`Не! мерси много  Hug
ама ти не си ли излязла бе - събота вечер е  Shocked , мале аз на твойте години трябваше да съм 39-40Т, че да седя пред компа

Мерси за инфото пак   bouquet , не че ще изтърве някой час, ама да не ставам в 6.30 пак, викам си може да е объркал  Mr. Green
... и успокои ме, щом и ти ни си наясно с ваканцията, да не се притеснявам... аз обвинявам детето, че е отнесено от някой вихър 

Ами във вашия форум на гимназията, що никой не пише? Рафа да не се е научил да чете там

За първи път чувам,че имаме форум.
Не съм на компа,сестра ми празнува рожден ден у нас.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт