Пролетта в БУРГАС ни завари на среднощно съботно сафари - 50

• 12 974
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Ихаааа,супер новина!
Честита рожбичка на Голди!Много да е здрава малката Дима,да расте обградена от обич и щастие,много да я слушкат бати,мама и тати!

# 241
  • На морето!
Сирена, ти качи ли твоите снимки от миналата събота?Май не ги видях  newsm78ааааа, давай да гледаме  Hug

# 242
  • Бургас
Честито на Голди ! Да е жива и здрава дъщеричката !

аХ`Не! ти гледаш ли "Такъв е живота" за абитуриентите ? Вчера имаше едно момиче с много готина прическа,настрани косата  и рокля  Simple Smile

# 243
Честита малка дама на Голди!
Да е много здрава и да радва мама!
baloni

# 244

аХ`Не! ти гледаш ли "Такъв е живота" за абитуриентите ? Вчера имаше едно момиче с много готина прическа,настрани косата  и рокля  Simple Smile

Да,гледах го вчера,но тя е със светла коса и лице. Аз ако си направя такава прическа,с моя тъмен тен и коса,ще съм като испанка.  Joy

# 245
Има ли майка от Братята, която иска да се разхождаме заедно?

# 246
iveto_
bissera
mama21

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!  smile3525

# 247
  • Бургас

Да,гледах го вчера,но тя е със светла коса и лице. Аз ако си направя такава прическа,с моя тъмен тен и коса,ще съм като испанка.  Joy

Аз точно но испанка искам да те направя  Wink мисля,че ще ти отива ,защото това момиче ми напомни за теб по някакъв начин.

# 248
  • Burgas, Bulgaria
въъъ  Embarassedаз не се бях замисляла за детски кътове и идеята ми бе6е да се съберем на 4адъра 4е да има къде да 6тъкат малките-май на6ия РД 6те е не6то като мой и на ба6та му ама така е .........
след малко 6те ходя към центъра

# 249
въъъ  Embarassedаз не се бях замисляла за детски кътове и идеята ми бе6е да се съберем на 4адъра 4е да има къде да 6тъкат малките-май на6ия РД 6те е не6то като мой и на ба6та му ама така е .........
след малко 6те ходя към центъра
Ами то като се е почнало така, и подаръци викам да си искате.Така де. Sunglasses

# 250
  • Burgas, Bulgaria
еее 4е ме разбира6  Mr. Green подаръците ми са слабост-ти нали си бездетна сега кво прави6 на работа ли си

# 251
Привет   bouquet
Има ли майка от Братята, която иска да се разхождаме заедно?
пуууууу има колко щеш /откак аз се махнах от там  Mr. Green/

айде сега аз се подсетих за априлския пленум на Катка  Mr. Green
аз като гледам календара - 12ти е подходящ, а може и да полазаруваме на 19ти
после май много празници и повечето ще забегнат  Mr. Green
давайте други идеи, че с новата тема и анкета да пусна

# 252
  • Бургас
Здравейте,Мацки!
Първо искам да ви почерпя по случай рождения ден на Алекс, макар и със закъснение/беше на 28.03/

За съжаление, изкарахме го в болницата. Имаше много сериозна кашлица - на пристъпи. Направо не можеше да диша! На ренгена не показа нищо, но при кръвната проба СУЕ беше високо. И личната ни изпрати в болница със съмнение за начало на вирусна пневмония.
Ох, момичета, на никого не пожелавам да попадне там! Направо е пълен ужас! Слагат абокат на дечицата, но докато им намерят вена, целия беше набоцкан, даже има спукана веничка. Това се случва /слагането на абоката/ в една стая, в която майката не влиза. 15 минути го слушак как пищи миличкото! А условията какви са - направо нямам думи! Първата вечер бях в стая, в която няма дори тоалетна! Няма да обяснявам повече, че ще се депресирате! За сега сме по-добре, дано това да ни е 1 първия и последен път в болницата!

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 15:49 от mama Jijina

# 253
 Леле, Джиджи, много гадно. CryНо нали знаеш, лошото винаги се компенсира с добро.Пожелавам му отсега нататък никакви заболявания!Само хубави моменти и да бъде щастлив!
 Мамче, работя, иначе с удоволствие бих направила с теб един тур по центъра.  Sunglasses

# 254
За съжаление, изкарахме го в болницата. Имаше много сериозна кашлица - на пристъпи. .......................................
Ех, че сте късметлии Confused
Но както е написала Джи-то сега трябва да дойде хубавото Wink

Ками, аз съм "ЗА" пленума, стига да не съвпада с РДтата на сестра ми и дъщеря ми Peace

Общи условия

Активация на акаунт