Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 199
  • 695
  •   1
Отговори
# 150
Най-сериозните излязохме -аз ,Deb , Ива_Николова и Дени!

# 151
  • Русе
Толкова ми се идваше и на мен Cry...така ми се купонясвашеееееее....
Ама дребчо е болен,Т от вчера не е падала....ебаси късмета #Cussing out
Надявам се да сте се забавлявали,и да спретнем друго парти в близките седмици.
На момичетат с болни дечица-да оздравяват бързо малчовците,че  ни отровиха тия вируси  от илачи.

# 152
Добре де сериозните няма ли да ни облажат с някоя снимчица  newsm78
Джаста Hug е само ме виж мене,на всяко събиране /Коледния бязяр,Карнавала/все сме или аз или и двамата с малкия болни  Crossing Arms

# 153
Еееей,значи,аз си мислех,че сте се разминали Confused
Скорошно оздравяване на малкия сладурчо!!!! Hug

Айде другата седмица вече ще сме всички със здрави деца и ще се съберем!

# 154
Еееей,значи,аз си мислех,че сте се разминали Confused
Скорошно оздравяване на малкия сладурчо!!!! Hug

Айде другата седмица вече ще сме всички със здрави деца и ще се съберем!

И аз на това разчитам.И аз се тръшнах болна   Sad .

# 155
Бързо оздравяване на всички малки и големи  Hug
Който снима да качва снимки.

# 156
Явно всички сме болни и ни предстои една седмица на реанимация.
Скорошно оздравяване на всички!

Да не пропуснем обаче рождениците, ще стане много неудобно...
Пеонийка, колко са за април?

Идната седмица ще мога да се включа в подготовка на подаръците, но ми трябват данните.

# 157
Кои рожденици  Embarassed
Ще помагам и аз с подаръците,кажете какво трябва

# 158
Кръци,рожденниците са дечица от дома в Брестовица  Peace
Моля някой да ми прати на лични и аз да видя снимките от предното ви ходене  Praynig

# 159
Отговорих на Кръци на ЛС .
Трябва да помислим кога ще е следващото ни посещение в дома.Подаръците ще са същите нали?
sonka Духчето ги има дай и мейл .

# 160
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
всички като оздравеят наистина да помислим за ходене пак, дано да е преди Великден, за да може и аз да се присъединя към вас, а нещо ще им подготвяме ли по повод Великден, някой беше споменал да боядисваме с тях яйца, въпреки че ще стане една невероятна мацаница, ама ще е забавно

# 161
Трябва да помислим кога ще е следващото ни посещение в дома.Подаръците ще са същите нали?

В тази връзка да кажа,че гледах пластмасови чаши с дръжка на цена 0.50 лв. в магазина за дом. потреби в бл."Първа пролет" на ул."Плиска".Не са лоши,формата им е по-заоблена от тези,които им носихме предния път, с картинка на Х.Симпсън.Ако решите мога да питам колко броя имат,защото не са много изложените.

# 162
Благодаря на Илияна
Разясни ми нещата Hug

Ще дойда и аз при следващото ви посещение в дома
Илияна каза,че вече сте събрали пари,но тъй като и аз искам да участвам,ще мога да купя нещо
Примерно нещо за почерпка
Имам % намаление в сладкарнуица Ружана и мога да взема соленки, сладки , торта също
Понеже никога не съм ходила там, незнам колко деца са и прочие, ви моля да ми кажете какво и колко да взема

# 163
Благодаря на Илияна
Разясни ми нещата Hug

Ще дойда и аз при следващото ви посещение в дома
Илияна каза,че вече сте събрали пари,но тъй като и аз искам да участвам,ще мога да купя нещо
Примерно нещо за почерпка
Имам % намаление в сладкарнуица Ружана и мога да взема соленки, сладки , торта също
Понеже никога не съм ходила там, незнам колко деца са и прочие, ви моля да ми кажете какво и колко да взема

Кръци,към момента са 90 деца.Предният път купихме 3кг соленки,ама другите момичета да кажат дали стигнаха,че не бях в този момент там при децата.Ще те чакаме.

За кога мислите да организираме среща,за да обсъдим кога ще ходим в Брестовица,какво ще вземаме,какво ще купуваме с парите от карнавала и т.н.?

# 164
Така, значи за април имаме 8 рожденика - първият е на 03.04.

Кабзи, хайде да решим как ще им изпращаме подаръците - на деня или заедно за всички?

Подаръчните комплекти какво включваха - пижамки, чаши и ... ?
Същото ли остава и сега?
Виждам, че децата са по-големи 16-21г. Можем да предвидим нещо и според възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт