Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 190
  • 695
  •   1
Отговори
# 135
Запазила съм маса за 12 души на Пристана за 19.30ч. на мое име.

Кръци,заповядай още днес с нас!

Там сме.До довечера мили дами и си носете веселото настроение Joy
Аз приспах детенеце, но сега отивам да си легна до него, да събера сили за довечера  Grinning  bigdance2

# 136
Стига вече! Crossing Arms
Ще дойда с детето Mr. Green

# 137

Не че съм куриозка ама не можеш Mr. Green, ще бъде голямо шоу Гого да подскача край нас  Joy hahaha

# 138
  • Русе
Сайта за поръчка на снимки е изгоден ако се заявят повече от 100бр,така доставаката не утежнява цената.

Моя малчо май се разболява Cry,така че може да пропусна ,ако се усложнят нещата вечерното парти Sad...Т 37.4

# 139

И аз пък!  smile3516

# 140
Айде де,ще ги връчим на пеонийка,да види какво я чака! Whistling

Джаста дано се размине всичко,стискам палци да не вдигате Т!!!!Ние пак сме на АБ от 2 дни,вдигна Т за две вечери и това беше.Дано Иси не се разболее!!! Praynig 37.4 е добре,не е толкоз висока,може да се окаже фалшива тревога.

Добре,спирам спама вече Flutter

# 141
Всъщност като ще сме в Пристана защо не дойдете с децата, който няма къде да ги остави? Ако си лягате и по-късничко ще можем и вас да видим  Hug

# 142
Силве Hug
Бих искала,ама моето нали е болно...все пак може и за малко да се измъкна,за около час,но ще го видя как е и ще реша.Много ми се иска да съм с вас.

Момичета МагиА ми се обади преди малко,няма да може да дойде довечера,в болницата са от снощи с Гого  Sad  Да стискаме палци да се оправи по-бързо мъничето!!! Praynig

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 14:50 от EASpirit

# 143
Гоговците и Иско да се оправят бързо!
Малкият ми и той се разсополиви.Днес бяхме на доктор - леко червено гърло.Дано ни се размине!

# 144
Малееееееее вие ме плашите, какво стана изведнъж с тези дечица.И моята сутринта се събуди с леко запушен нос, но днес е добре и дано не стане нещо и при нас.Моля се за всички дечица да оздравяват бързо. Praynig

# 145
  • Русе
и какво стана Sad кой ще идва?

# 146
Ми, аз тръгвам след малко  Laughing

# 147
Ооо да се оправят бързо и Иси,и Гого,и Гого,и Доби  Hug

# 148
Бързо да се оправят всички болнички Praynig

А вие къде сте, реанимирате ли?
Искаме снимки Grinning

# 149