Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 141
  • 695
  •   1
Отговори
# 120
Ами май като гледам накрая Пристан  Cryпечели.Ама я кажете къде се намира, за неориентираните.Или тези дето са за Щастливеца да си изтрият гласовете и да гласуват за единия от другите два  Embarassed,но тя Илиянка вече си е изтрила сигурно гласа и Пристан е на 1 място.Не ме нападайте моля  Praynig Grinning

# 121
Ами ,изтрила съм  -доспа ми се и забравих.
Дано да има места на Пристана.За днес ли беше срещата или за утре?

# 122
За днес е срещата.Наистина дано има места.Ще мина да запазя и на обед ще пиша какво е положението.

# 123
Кабзи имаш страхотен подпис, колко са ти сладки на мама момчетата.Да са ти живи и здрави.А вие с Дидката и мен ме закраствате с тия аватари, ама да видя кой ден ще ми остане време да си направя и аз.И МОЛЯ КАЖЕТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ТОЗИ ПРИСТАН  newsm78, ЧЕ АЗ ИЗОБЩО СЕГА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУХ ЗА НЕГО.

# 124
  • Русе
Пристана  Sick....ама щом сте казали.....ма нормално запътили сме се към пенсионнтата възраст вече...

Намира на Скобелев,срещу спирката на СБА(малко по диагонал),в кооперацията със зелената дограма,където има магазин за климатици,детски магазин на втория етаж,автошкола Игнатов....

# 125
  • Русе
Момичета, аз изпуснах гласуването Sad иначе бих искала на Странджата. Така и тези, които няма да могат после да се врътнат до някоя дискотека, ще могат да поразкършат душа и тяло. Така ми се танцувааааааааа, така ми се друсва някое хорцееееееееее   Crazy  А всъщност аз до сега никога не съм успявала да си чуя приказваката на Пристана. Там винаги е пълно, има толкова много хора, всеки се надвиква и си е лудница. Това, че няма музика, не значи че е тихо и спокойно.

# 126
Здравейте момичета, отново Heart Eyes

Много бих искала да помагам занапред с каквото мога
На следващата "работна среща" ще се радвам много да дойда, стига да може разбира се Blush

# 127
Здравейте момичета, отново Heart Eyes

Много бих искала да помагам занапред с каквото мога
На следващата "работна среща" ще се радвам много да дойда, стига да може разбира се Blush

Що не вземеш на тази среща нищо ,че няма да е съвсем "работна" Mr. Green

# 128
Кръци добре дошла,разбира се че можеш да дойдеш на срещите ни , то нали така се започва.ние не сме затворен кръг от хора които не допускат никой, целта е да сме повече за да помагаме повече. Hug.
Деб ствоя глас щяха да са равни,и аз исках на Страндажата да тропнем по едно хорце ама анкетата си е анкета.Освен ако не решим друго.нека изчакаме Деси да видим дали е запазила места.

С РИСК ДА СИ НАВЛЕКА НЕЩО НА ГЛАВАТА Embarassed обаче аз звъннах в Страндажата, имат свободни места и момчето каза че до 16 часа ако искам мога да потвърдя, не съм запазвала просто питах за места.Каза че може да си резервираме по телефона.

# 129
Благодаря Hug

Що не вземеш на тази среща нищо ,че няма да е съвсем "работна" Mr. Green

Ааа не, първо работата,после удоволствието. Вие си заслужихте със страхотния карнавал.
Аз следващия път Wink

# 130
Запазила съм маса за 12 души на Пристана за 19.30ч. на мое име.

Кръци,заповядай още днес с нас!

# 131
Весело изкарване на вечерта,отсъстващите ще чакаме снимки.

# 132
Да,молим за снимки,не ни забравяйте Crossing Arms

Духом ще сме с вас Joy
Да пийнете и по едно и за нас.

# 133
Запазила съм маса за 12 души на Пристана за 19.30ч. на мое име.

Кръци,заповядай още днес с нас!

Peace там сме

Кръци добре дошла  bouquet
За довечера- всеки да се чувства поканен-колкото повече, толкова повече...както беше казал един всеобщ любимец Simple Smile

# 134
Момичета,ще вадим ли снимки на децата от Брестовица,те много искат.
Какво ще правим?

Ако сте съгласни да проверим в онзи сайт онлайн,много по-изгодно било.

Абе вие сте настроени за довечера,какво ви занимавам с "работа" Joy

Общи условия

Активация на акаунт