Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 091
  • 695
  •   1
Отговори
# 105
Аз бях в Щастливеца на РД сега в понеделник и не съм съгласна за кухнята  Naughty, но вкусове различни.

В Странджата няма ли да е прекалено шумно ииии чалгарско?   Flutter

# 106
Аз пък сигурно няма да вога да дойда  Crossing Arms поне се надявам да успея

# 107
Аз на Щастливеца не съм ходила, това са други мнения.И на Пристан не съм ,имам само от Страндажата впечатления и то добри.Но където кажете, там пускат и народно много не е само чалга.Където са всички там съм и аз.

# 108
Хайде да го решим най-накрая......утре е петък.Време няма!
За мен няма значение.....Така като гледам май само 5 човека са гласували, явно и това не помага.

# 109
Аз лично предпочитам Пристана,но там не може да се танцува.

Пеония,седем души са гласували.Тази нощ след 24ч. гласуването ще бъде прекратено.Ако Щастливецът или Пристанът съберат най-много гласове,поемам ангажимента утре сутринта да запазя маса.Но ако е Странджата,няма да мога.

# 110
Толкова ми се идва, но  няма дd мога! Мъж ми замина, а мама утре на обед и оставам без гледачи! Няма шанс! newsm45

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 20:20 от Iva_7

# 111
EEE Ивче...дано да измислиш нещо....ще ни липсваш мноого.

ПП. Отдавна се каня да ти кажа, че на аватара синчето ти е супер готино...като един малък английски джентълмен Peace

# 112
После ще гледаме снимки. Весело изкарване на всички купонджийки, пийнете едно винце и за мен!
Благодаря, peoniika!

# 113
Айде пак съм аз....и пак да броя Crazy

Със сигурност:
Кабзи, Джаста, МагиА, Ива,Аничка, Силвето, Илиана, Мимито,Мона, аз........ под въпрос са Деб, Сонка, Луси

А да видим правилно ли съм преброила Simple Smile

А за предложението на Мона....звучи добре, ама да го оставим за другата седмица Peace...сега ми се иска един-два-три "Секс-а на плажа" Joy Drunk

# 114
Ауу,ожесточена борба  м/у Странджата и Пристана Joy Joy Joy

# 115
  • Русе
Абе да друснем по едно хорце...,щото ако се изпонапием ранко,нЕма да можем да стигнем до дискотечката Joy.....
  Пък аз като ударя 2-3 сока,ще я преглътна пустата му чалгия Sick...

# 116
седмица Peace...сега ми се иска един-два-три "Секс-а на плажа" Joy Drunk
Дай Боже всекиму!

# 117
Абе да друснем по едно хорце...,щото ако се изпонапием ранко,нЕма да можем да стигнем до дискотечката Joy.....
  Пък аз като ударя 2-3 сока,ще я преглътна пустата му чалгия Sick...

И аз това откога го приказвам, малко да разпуснем както трябва, а не пак да седнем само на маса, да се наядем и после какво newsm78.
Ако победи Странджа Mr. Green кой ще може да запази места или поне някакъв телефон ако има да звъннем.

# 118
Ето на Странджата телефон: 82 89 77
Аз няма да мога да звънна понеже ме няма цееелия ден.

Хайде в очакване сме на заветния час и края на анкетата...ами какво правим ако имаме равен резултат, а?

# 119
Ето на Странджата телефон: 82 89 77
Аз няма да мога да звънна понеже ме няма цееелия ден.

Хайде в очакване сме на заветния час и края на анкетата...ами какво правим ако имаме равен резултат, а?

Ми то май така ще стане .Ако до час гласовете са още равни си трия моя .

Общи условия

Активация на акаунт