Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 085
  • 695
  •   1
Отговори
# 90
деси честит рожден ден!да си жива,здрава и много много щастлива!!!!!!
и мен ме бройте за петък newsm44  ,не ме бърка къде
и аз имам 2 чанти с дрехи,духче на теб ли да ги дам и кога?

# 91
  • Русе
Мацки,срам-не срам ще питам.Имате ли останали непотребни кълбенца прежда,без значение от цвета.Ще ми се да помогна за Великденските базари в другите градове,но закъсвам за прежда Confused.

Ще ти измисля нещичко за плетене...,само да намеря хурката,за нЕма и една нощ ще ти насуча две-три кълбета Joy...сериозно,утре може да ти звънна да ти дам някое и друго кълбенце.

# 92
Кабзи Честит Рожден Ден!!!!!

Да си жива и здрава,много,много щастлива и да те слушат всички мъже у дома!!!
Радвам се,че те познавам!

Момичета мен не ме бройте със сигурност,от понеделник сме по доктори с малкия,няма да мога да дойда,на никого не искам да го оставям.Другия път надявам се да успея.

# 93
Духче да се оправяте бързо.Много целувки на Гого. Praynig

# 94
Деска, честит рожден ден и от мен,макар и на патерица,но от сърце! Hug

А за купона - в кръчма ли трябва да е? Не искате ли да си спретнем един SPA ден в някой  спа център/ Бистра и Галина напр./да се поглезим ,да побъбрим ,да разпуснем съвсем по женски.

За рождените дни смятам ,че трябва лично да поднасяме подаръците с малко тържество и почерпка,за тях това ще е спомен.Вие представяте ли си рождения ден на детето си без детско парти?Било то и на 3-месечие.

# 95
За срещата Щастливеца отпадна ли? Не е супер, но си го бива като кухня и големина на порциите  Peace

# 96
Дидката,ще ти изнамеря кълбенца.

За анкетата - Щастливеца и ?

# 97
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и мен не ме бройте за петък

Деси, и от мен честит рожден ден на патерица, много радост и здраве в къщи, а навън любов и уважение от всички  bouquet

# 98

Ами другото е Пристан и Странжата, като име само тези се спретнаха. Но нека до края на деня да се знае че да имаме време да запазим места.
Макар че както писах по напред, повечето нямат претенции, така че да се решава еднозначно  Hug и да се пазят места

# 99

Ами другото е Пристан и Странжата, като име само тези се спретнаха. Но нека до края на деня да се знае че да имаме време да запазим места.
Макар че както писах по напред, повечето нямат претенции, така че да се решава еднолично  Hug и да се пазят места мисля че никой няма да се сърди, нали идеята е да се видим, да хапнем, пийнем и побъбрим

# 100
И аз съм за купона, а не за СПА разпускане.Просто ми се денси Joy

МагиА  има един бутон редактирай, не е нужно да постваш по два пъти Grinning.

# 101
Е, направо ме обиди - компютърният специалист да учиш Simple Smile Аз не поствам, а нещо стана с нета и е изпратил 2 пъти, т.е. изпратило се е съобщението преди да го довърша Как стават тези работи  newsm78 неведоми са пътищата Майкрософтски и Интернетски  Mr. Green

# 102
# 103
Кашони събирате ли ми  Mr. Green

Тези дни никак не мога да влизам,но ще съм на линия утре сутринта и в събота следобед и в неделя-ще приемам стока Crazy

# 104
Момичета днес бях с едни познати на разходка и стана дума за банкета и Щастливеца и двете бяха на мнение че кухнята им не струва, че е много лоша.Така че ако искате да се ориентираме към Странджата.

Общи условия

Активация на акаунт