Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 202
  • 695
  •   1
Отговори
# 165
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
по мое мнение предния път 3 кг. соленки стигнаха за рождениците, които бяха около 12, останаха, но няма да са достатъчни за всички деца в дома

аз предлагам, ако решите, срещата да е следващата неделя, на нея ще можем своевремено да коментираме всичко, което Кабзи е споменала, а според мен варианта от предния път с организиране на общо тържество и раздаване на подаръците тогава е по-добре от колкото да им се пращат на датата безлично подаръци, на тях друга организация им изпраща така (едно от децата ми разказа при предходното посещение), но за мен наистина е безлично и не оставя такива спомени, каквито оставя тържество като миналото

# 166
Определено смятам, че 3 кг соленки няма да стигнат за никого Rolling Eyes

Примерно 5 кг. ще мога да купя

# 167
Подаръчните комплекти какво включваха - пижамки, чаши и ...  гъба за баня, душ-гел ,дезодорант и за малките плюшена играчка.
За почепката имаше -соленки, вафли ,сокчета  отделно мисля ,че оставихме други неща.
Някой знае ли колко струват еклерите от Йовис?

# 168
Подаръчните комплекти какво включваха - пижамки, чаши и ...  гъба за баня, душ-гел ,дезодорант и за малките плюшена играчка.
За почепката имаше -соленки, вафли ,сокчета  отделно мисля ,че оставихме други неща.
Някой знае ли колко струват еклерите от Йовис?

Еклерите май са около 70ст. за бройка,ама не съм много сигурна.

Следващата неделя да си направим среща на същото място и по същото време и да обсъдим всички въпроси.

# 169

Следващата неделя да си направим среща на същото място и по същото време и да обсъдим всички въпроси.

ок
Значи тази седмица няма да се купува нищо? Остава за след срещата.

# 170
Приятелката ми-Дилянка,която дойде последния път с нас в Брестовица,дари 50 лева към бюджета ни за подаръци на децата .На срещата ще им решим съдбата-за пижамки ,примерно.

# 171
Момичета, Честит Нов Семеен кодекс!

Деца, непотърсени 6 мес. от родителите си, вече ще могат да бъдат давани за осиновяване! Hug Hug Hug
Чудесна новина,надявам се че ще влезе в сила максимално бързо и ще даде възможност непотърсените дечица да бъдат осиновени и да заживеят в истински семейства Grinning

Оказва се ще влезе в сила от 01.01.2009г., но все пак светлината в тунела вече се вижда...

# 172
давайте идеи какво да правим с платното "АЗ ДАРИХ" .оказа се ,че не можем да го сложим в "Елиас Канети".
По колко ще заделяме този път на дете? Дали не можем на най-големите да купим по някой евтин GSM?или часовник.

# 173
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и преди се коментира часовник, аз подкрепям идеята за часовник - това е нещо достатъчно лично и в същото време необходимо

# 174
Здравейте момичета, аз се завърнах.Прочетох ви, но няма какво да коментирам.Още повече че както споменах на банкетчето Laughing ми предстои кръщене и ще съм по ангажирана този месец,но ще следя ако мога да се включа с нещо.
И извинявам се че не е по темата ама да ви попитам - ТЪРСЯ да си купя покани за кръщене, като тези за сватбите например с надпис вътре.Ако някой знае да ми пише на лични, благодаря ви.
На тези които са болни бързо оздравяване, защото и аз от вчера нещо се опитвам да се разболея та да видим какво ще стане. Hug

# 175
- ТЪРСЯ да си купя покани за кръщене, като тези за сватбите например с надпис вътре.Ако някой знае да ми пише на лични, благодаря ви.

obъrni se kъm fotoшopkite,maй tam mi se mяrna neщo takowa.

# 176
# 177
Ок,значи среща другата неделя Peace

Спомняте ли си кое дете какво заръча,аз имам цял списък от Павлин Crazy,можем по това горе-долу да се ориентираме какво искат и на какво ще се радват Peace

# 178
Ок,значи среща другата неделя Peace

Спомняте ли си кое дете какво заръча,аз имам цял списък от Павлин Crazy,можем по това горе-долу да се ориентираме какво искат и на какво ще се радват Peace

Духче той май беше за мен тоя списък Blush...неделя да го носиш да го погледнем

Момичета утре ще кача снимки от срещата в петък Simple Smile
Относно пращането на подаръци- мисля си, че наистина би било безлично ако ги пращаме...макар и на деня. Предполагам, че вълнението на децата да присъстват на парти организирано специално за тях, на което да си получат подаръците, би било много по-голямо от колкото ако само им ги пращаме.....

Относно платното с ръчичките...аз наистина не мога да си представя къде бихме могли да го сложим....все си мисля, че трябва да е сложено в някаква рамка, или примерно залепен на дървена поставка(както слагат афишите за постановките пред театъра). Така вече оформено може да се сложи на някое видно място по центъра, като трябва да подберем 1 ден,който да е подходящ-може би да го обвържем с някакъв празник Rolling Eyes...не знам.

# 179
ще търся начин да го рамкирам,но трябва да знам поне какъв формат да бъде и къде все пак ще стои/виси/.Нека да се включат и др. с предложения.

Общи условия

Активация на акаунт