Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 203
  • 695
  •   1
Отговори
# 180
Привет момичета! Аз за пореден път да кажа, колко се възхищавам на това, което правите! И искам да попитам, в този Дом в Брестовица има ли и по-малки деца?!? Скоро правих чистка на играчките на сина ми, има доста запазени и здрави, с които той не играе! А и вече и попораснал...Ако не стават за Брестовица дайте ми , моля, идея къде мога да ги занеса!

# 181
  • Русе
Иве, срещу магазин Куинс има една нова книжарница там гледах покани за р. ден може и за кръщене да има.
И аз ще изляза малко извън темата за събота ще ми трябва една сгъваема масичка някой ще може ли да помогне?

# 182
Byni, за дома в Брестовица незнам, но тук в Русе в  "Дом Майка и дете" в квартал Дружба има малки дечица Simple Smile

# 183
Такааа,хайде и аз да се изкажа-и аз съм за подаръците да са дават с малко тържество на всички рожденници,наистина да си го запомнят.За часовници и телефони мааалко съм против,предвид това че изобщо няма да ги пазят.Това каза и мисля зам.директ. на Брестовица на мен и Кабзи като ходихме да вземем нещата за базара."Не,те не пазят" та затова,инъче пък ще се зарадват щом за това мечтаят  Thinking
Надявам се да мога да дойда и аз в неделя,щото от днес сме в отбора на болните  Tired/но не сме зле като друг път,пу-пу/

# 184
Такааа,хайде и аз да се изкажа-и аз съм за подаръците да са дават с малко тържество на всички рожденници,наистина да си го запомнят.За часовници и телефони мааалко съм против,предвид това че изобщо няма да ги пазят.Това каза и мисля зам.директ. на Брестовица на мен и Кабзи като ходихме да вземем нещата за базара."Не,те не пазят" та затова,инъче пък ще се зарадват щом за това мечтаят  Thinking
Надявам се да мога да дойда и аз в неделя,щото от днес сме в отбора на болните  Tired/но не сме зле като друг път,пу-пу/

# 185
Бъни не знам какво да измислим за играчките,за Брестовица на стават,а за бебешкия в Дружбите казаха,че само чисто нови приемали.

Сонка,да оздравява Диди бързо!!! Hug Кабзи и ти!  bouquet

Мисля,че няма да е проблем да им спретнем едно тържество в Брестовица като миналия път Peace Децата бяха супер доволни,даже май на танците се радваха повече отколкото на лакомствата Grinning

Пеонийка,списъка е скромен и мисля много лесно изпълним,ще го докараме кавалера,няма проблеми Heart Eyes

# 186
Бъни не знам какво да измислим за играчките,за Брестовица на стават,а за бебешкия в Дружбите казаха,че само чисто нови приемали.

Духче,играчките не е задължително да са нови.Но предпочитат гумени и такива,които лесно се почистват.

Доколкото разбирам Бъни пише за играчки за дете над три години.Има и такъв дом в Русе - дом Надежда за деца от 3 до 7г.

# 187
И аз се сетих за Надежда,но си помислих,че играчките са за по малки.

Иначе в Дом майка и дете така казаха последния път като им занесохме няколко играчки-"Предпочитаме нови,да не са използвани".Иначе прибраха тези,които занесохме,така че може би наистина няма да е проблем,незнам.

# 188
И аз се сетих за Надежда,но си помислих,че играчките са за по малки.

".Иначе прибраха тези,които занесохме,така че може би наистина няма да е проблем,незнам.
и
и аз това щях да изкоментирам,а за децата да не говорим -толкова им се радваха.
Ако се дАВАТ НАПРАВО НА ДЕЦАТА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ.
Нямаше да е зле да отидем още тази седмица.

# 189
Искате ли?

Поне ще сме подготвени този път. Mr. Green
Пък и както ни казаха предния път: "Играчки имат много,на внимание се радват повече" Grinning

Дали ще можем събота или неделя или през седмицата трябва?

# 190
Искате ли?

Поне ще сме подготвени този път. Mr. Green
Пък и както ни казаха предния път: "Играчки имат много,на внимание се радват повече" Grinning

Дали ще можем събота или неделя или през седмицата трябва?

А здравни книжки извадихте ли си?

# 191
# 192
Момичета,хайде да се организираме и тези,които ще ходим в бебешкия дом да си извадим здравни книжки.Директорката ни чака само за това,иначе няма как да посещаваме бебоците.

И друго - понеже сме достатъчно майчета,ми се иска да си определим отговорници за домовете в Русе - по две-три,които да са в час с нуждите и всичко,което става в домовете.Към момента говоря за домовете в Брестовица /аз и Джаста засега/,бебешкия,Басарбовски и Р.Гатева.Това обаче не значи,че отговорниците не могат да посещават другите домове.Просто трябва да следим за спешните и текущите нужди и да решаваме заедно кое е приоритетно и кое не.И освен това ще знаем във всеки един момент какво става с децата.

Помислете си върху това до срещата ни в неделя и ще го обсъдим тогава.За всички ни ще бъде по-лесно,ако си разпределим задачите и разбира се,всеки ще поеме толкова,колкото може /дано обясних какво точно исках да кажа  Blush/.

Първата покупка от парите от карнавала ще е аспиратор за децата от Брестовица,това е задвижено вече - момичетата от София ще ни помогнат,защото снабдителя е от София.

# 193
Какво става,оздравяха ли болните?Сега разбрах,че и Ива 7 са в болница с Марти  Sad Хайде бързо оздравяване на всички,та да сме на линия в неделя  Hug

# 194
Лелее какви са тези болници,какво става
Бързичко да оздравяват всички дечица Praynig

Имам въпрос. Много искам да посетя с вас дом, в който имам бебенца.
Видях, че пишете за здравна книжка
Кажете моля, какво е нужно. Личния лекар ли я издава
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт