Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 205
  • 695
  •   1
Отговори
# 195
Лелее какви са тези болници,какво става
Бързичко да оздравяват всички дечица Praynig

Имам въпрос. Много искам да посетя с вас дом, в който имам бебенца.
Видях, че пишете за здравна книжка
Кажете моля, какво е нужно. Личния лекар ли я издава
  bouquet

Купуваш си здравна книжка,слагаш твоя снимка.Правиш си само чревно изследване в микробиологична лаборатория и след това при личния лекар за заверка,че си здрава.Изследванията не се поемат от здр.каса.

# 196
Боже,дано всичко е наред с Ива и Марти и да оздравяват по-бързо Praynig

kръци на мен в бебешкия ми е най-трудно да ходя Cry

# 197
Момичета, здравейте! Минавам набарзо, че сме излезли нелегално от болницата! Откъде я лепна Марти тая пневмония незнам, важното е че утре ни изписват, ако всичко е наред, разбира се! Всички болни да оздравяват, вируса е много лош, пазете си дечицата!

# 198
Благодаря Кабзиманка, за инфото Peace
Ще гледам да си извадя

Живея в Дружбите и от там си вземам кухнята, та всеки ден виждам как извеждат малките душици.
Много им се радвам и много искам да ги посетя по-отблизо Heart Eyes

# 199
Момичета, здравейте! Минавам набарзо, че сме излезли нелегално от болницата! Откъде я лепна Марти тая пневмония незнам, важното е че утре ни изписват, ако всичко е наред, разбира се! Всички болни да оздравяват, вируса е много лош, пазете си дечицата!

Ивче,стискаме палци!

# 200
Боже какво стана с тия деца Praynig.Ивка да се оправяте скоро ,както и всички болни.А с МагиА някой знае ли какво става,нали и те бяха в болница.

# 201
Аз съм кръсницата на МагиА, още са в болницата, Гого има Рота вирус, май и Маги го хвана. Наложи се и майка й да влиза в болницата. Дано бързо да се оправят   Praynig

# 202
О Боже,дано бързо се оправят  Praynig все пак какъв е този рота вирус

# 203
все пак какъв е този рота вирус
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/476/53/
Бързо оздравяване и възстановяване на всички болни! spoko

# 204
Офффффф, да им се не видят и болестите и вирусите значи.А като си помисля че предния ден се видяхме на яслата и Гого бягаше напред назад,никакви признаци на болест, уговорихме се да ходим заедно на банкета, а на другия ден те вече в болница.Това гадното време ни побърка, да се стопля вече.Аз да не дърпам дявола за опашката Praynig ни се размина без да се разболеем,докато някои ги повтори и потрети. Praynigвсички да са здрави и най-вече дечицата.

# 205
Мами, здравейте само да се похваля, че от вчера на обяд сме си в къщи живи и здрави. А сега ме чака голяма четене Simple Smile

# 206
Офффффф, да им се не видят и болестите и вирусите значи.А като си помисля че предния ден се видяхме на яслата и Гого бягаше напред назад,никакви признаци на болест, уговорихме се да ходим заедно на банкета, а на другия ден те вече в болница.Това гадното време ни побърка, да се стопля вече.Аз да не дърпам дявола за опашката Praynig ни се размина без да се разболеем,докато някои ги повтори и потрети. Praynigвсички да са здрави и най-вече дечицата.
Ивка, ние през нощта влязохме по спешност не спря да повръща от 18 ч до 24 и го закарх в спешното от там в инферкциозното. Но сега сме добре. Имаше и други мами с деца и със същата диагноза. И лошото е че детето ти може да е носител на болестта а да няма симптомите и само да заразява без дори да знаеш. Абе няма как с деца е така. Хайде да се връщам да чета Simple Smile

# 207
МагиА , радвам се че вече сте си вкъщи  Hug.

# 208
Poneжe Dжasta nяma da se pohwali ,az da wi kaжa ,`4e  w sedmicata ima statiq za karnawal i interwюi snimka s neя.

# 209
В коя седмица,Тони?

Общи условия

Активация на акаунт