Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 219
  • 695
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Май няма да има среща. И да има, аз също не мога да дойда. Намерихме си и ние някакъв вирус. Първо таткото го изкара, сега аз и Сашко. А така ми се искаше да се видим  Heart Eyes

# 226
Мамачета,тъй като днем бяхме малобройни на срещата,решихме да има среща следващата неделя,а на 19-ти /събота/ да пътуваме за Брестовица.

# 227
  • Русе
За съжаление аз няма да съм на разположение за ходенето до Брестовица на 19 април  Sad...и ми е мъчно затова...На следващата среща,ако не ме тръшне още нещо #Cussing out ще присъствам.Много ми станаха неизвинените май,бележки от ДжиПи-то,от мама и тати да нося ли? Wink

# 228
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз като Джаста съм натъжена, че няма да мога да се присъединя към идването на 19-ти в Брестовица, че след това повече няма и да имам такава възможност, но поне на срещата другата неделя ще гледам да съм на линия

а нещо реши ли се по повод Великден да се организира за Брестовица - може да им занесем бои за яйца, въпреки че те сигурно имат, или разни пакети от тези дето ги продават - с тревички, бандероли и лепенки за яйца - това може би е по-вероятно да го нямат

# 229
ох, то и аз не знам как ще съм и накъде. АКо е хубаво времето в неделя може да дойда с малкия, а за Брестовица ми е много далече да правя планове. Дано да успея. А за боядисването наистина щесе радват децата да сме там, и по-добрата идея е тези украси за велик ден.
На болните най-искрени пожелания да оздравяват, че иде лято (то не си л ичи от времето Simple Smile ) трябва да бягаме в парка Simple Smile

# 230
  • sofia
моми4ета,аспиратора е доставен в Еконт Сф ,така 4е скоро е при вас Peace
оставила съм и каталог да си имате ако се налага пак да се поръ4ва.

bouquet

# 231
  • Русе

bouquet
  Страхотно!!!Много Ви благодарим за съдействието.  bouquet
Ще зардваме персонала на брестовица,толкова име нужен на дечицата този аспиратор!!!

# 232
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
 Hug Hug Hug

# 233
Браво  Hug

# 234

bouquet
сТРАХОТНО   bouquet

# 235
Снежина ще се погрижи аспиратора утре да е доставен в дома.Благодарим ти,Снежина!  bouquet  bouquet  bouquet
Г-жа Генова много се зарадва като и съобщихме,че си имат вече аспиратор.

# 236
Браво на Снежина, браво на всички  smile3501
А аз да попитам, нали все ме няма по тези срещи, какъв е този аспиратор  Embarassed

# 237
Аспираторът стигна до точното място.
От тук нататък се надяваме да се ползва дълго по предназначение и да спомогне на дечицата де чувстват сигурни и спокойни...

Благодарение на всички вас!  Hug

# 238
Snegina   smile3501 newsm51

Ама къде изчезнахте всички  newsm78.Момичета знаете ли какво се сетих  newsm78 Какво стана с платното с ръчичките???Нали се чудехме къде да го окачим.Мина през ума, като идея ако ви допадне добре, ако не здраве да е.Понеже средствата са за дома в Брестовица си помислих че може да го подарим на тях, за да видят че и други деца им помагат.Според мен там някъде закачено ще остане като спомен по-дълго отколкото ако го сложим някъде из града за известно време.Знам че замисъла беше да се види от повече хора в града, но на мен това ми хрумна. Hug

# 239
Какво стана с платното с ръчичките??? Понеже средствата са за дома в Брестовица си помислих че може да го подарим на тях, за да видят че и други деца им помагат.
На мен ми звучи страхотно и много позитивно Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт