Движение на българските майки РУСЕ - 4

• 36 221
  • 695
  •   1
Отговори
# 240
Какво стана с платното с ръчичките??? Понеже средствата са за дома в Брестовица си помислих че може да го подарим на тях, за да видят че и други деца им помагат.
На мен ми звучи страхотно и много позитивно Two Hearts

newsm10

# 241
Браво ,Ивка!
Имах същата идея ,но непосмях да я споделя.Имате ли мъже дърводелци ,за да издялкат две летвички -в горния и долния край?Аз ще го ушия.
А някой сети ли се да напише благодарствено писмо на "Медеос"?Все пак ни направиха някакваотстъпка за апарата.

# 242
Момичета от Възраждане,някоя от вас ще ходи ли със сигурност на срещата в неделя?Трябва да предам на Кабзи една торбичка изработените от мен неща за софийския базар.Кой ще ми свърши тази услуга?

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 20:55 от Дидката

# 243
Да не забравите,че утре имаме среща - 11ч в кафето на театъра. Party Heart Eyes

# 244
Я едно бързо "Строй се, преброй се!" за утрешната среща...да не стане като миналата седмица и да няма никой.

Аз съм там Peace

# 245
Преброявам се Grinning

Дидка,пиши ми да се разберем за утре ако искаш Peace

# 246
Добър вечер Русе Heart Eyes
гледам има болни - кофти, и ние сме така, мъж болен, син със с4упена ръка, с 3-та сливица -  мира не и дават
бързо да се оправяте
прочетох, че искате да пращате благодарствени писма - искате ли бланка, имаме, всички я позлваме, ако искате - пращам Hug
хубаво е, да се изразява благодарност към тези, които ви помагат, хората си го заслужават Hug
няма ли да ни дойде някой от вас на гости за базара Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 247
Добър вечер Русе Heart Eyes
гледам има болни - кофти, и ние сме така, мъж болен, син със с4упена ръка, с 3-та сливица -  мира не и дават
бързо да се оправяте
прочетох, че искате да пращате благодарствени писма - искате ли бланка, имаме, всички я позлваме, ако искате - пращам Hug
хубаво е, да се изразява благодарност към тези, които ви помагат, хората си го заслужават Hug
няма ли да ни дойде някой от вас на гости за базара Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Чут Чут,прати ми на мейла бланката.Кога най-късно да ви пратим нещата за базара?За съжаление няма как да ви дойдем на гости засега  Sad.

На срещата ще съм с детенце.

# 248
ок деска утре ти я пращам
ами най - късно до петък, ама що не пратите и на другите градове малко - Пазарджик, Горна Rolling Eyes

# 249
ама що не пратите и на другите градове малко

Ще има и за тях. Hug

# 250
..., ама що не пратите и на другите градове малко - Пазарджик, Горна Rolling Eyes

И за там има,и за вас има.Дидката ме изпревари  Joy

# 251
Момичета дайте да се строяваме-преброяваме,много ни е слаба активността напоследък.

# 252
  • Русе
  Здравейте банда Mr. Green
да се похваля,че приключих с правенето на красоти за базарите по градовете,спретнах три кашончета,в които Дидката добави по една торба с прекрасните плетени играчки за пръсти и великденски яйца от плат и днес сутринта ги дадох на Снежина,която поема изпращането им до Бургас,Пазарджик и Добрич.От тук нататък,до края на албума са част от нещата за базарите,воала http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229234&photo=8
   Благодарности на Снежина и Дидката за положените труд и желание  Heart Eyes bouquet  bouquet  bouquet
Кабзи,не си стискай снимките на страхотните шапки,а ги покажи на момичетата!!!!За съжаление само софиянки май ще им се радват,а?

Оредяха ни ещо редиците...дано да е само временно.На всички болнички пожелавам бързо да оздравяват и да се радват на хубаво време и приятни емоции покрай наближаващите празници.Ииииии Давайте да си измислим нова акцийка,че малко несериозно го раздаваме,срамота.
        Чут Чут и при вас е кофти картнката,да се оправяте бързо Heart Eyes и успех на базара!

# 253
  • Русе
Здравейте, и аз съм тук за преброяването.Казвайте имаше ли среща днес и как мина?
Джаста, не можах да ти отворя албума, но по-късно непременно ще се върна да ти разгледам красотите Grinning
Деси, какви шапки си майсторила пак давай тук да видим не се прави на луда.
И да ви се оплача вчера ми откраднаха портомонето на пъпа на центъра за секунди само докато сложа детето в количката.Пазете се много момичета разсейваме се с децата и някой хора само това чакат #2gunfire

# 254
Цитат на: Djaизпращането им до Бургас,Пазарджик и Добрич.От тук нататък,до края на албума са част от нещата за базарите,воала [url=http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229234&photo=8
големи красоти!

Общи условия

Активация на акаунт