Априлче малко, априлче сладко, хайде идвай при мама и при татко

• 13 541
  • 318
  •   1
Отговори
# 105
Привет и от мен момичета...
Днес е срахотен ден, минавам да ви се похваля  Blush, че нашия бъдещ батко днес става на 7г!
 smile3510 happy bd
незнам как да кача снимка...  Sad

eli-v и siska_r и мен Матеева ме вика в събота за запис...Може да се разберем нещо...Но тъй като ще правим детско парти тогава от 11ч, аз най-вероятно ще отида следобед...Ако на вас не ви е удобно...ще съм сама...Здраве да е!

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 10:42 от Byni

# 106
Добро утро от мен Peace

Емма в четвъртък лекцията ще е за кърменето!Айде идвай.....и аз се глася пък незнам дали ще мога(ако ме разбираш)  Wink Педиатъра ...понеже утре съм на преглед при 2-ма лекари и между часовете имам голяма дупка,та по това време ще хайманосвам педи да търся Peace

Стефинка прав е мъжа ти Grinning и моя по същия начин би реагирал! На мен никой не ми е правил преглед за разкритие... Thinkingама аз си знам,че на мойто човече главата му е "там долу" Grinning

Аз не ги зная тези води какъв цвят трябва да са,но съм чела,че са около 1 литър! Силно се надявам тези дни да имам възможността да ги видя..... Praynig

# 107
последно да ви питам-дали някоя от вас разполага с някоя по-големичка палатка...., че нали в събота съм на сватба и търся какво да облека  newsm62!!!!

Еми, аз бях на сватба преди 2 седмици и имах същия проблем. Обаче открих, че почти по всички базари из София се продават едни роклички с висока талия, които са адски разтегливи. И се намъкнах в една такава. Хубавото е, че е толкова еластична, че като не е облечена е тесничка, т.е. ще може да се носи и след раждането. А пък успя да ми събере огромния корем в 38 г.с.  По-късно ще я снимам.

# 108
  • в илюзия
Честито на всички празнуващи  bigdance2
Чакаме новини от коалата и танзен и стискам палци fingerscrossed
Стефи направо ме разби  hahaha
Емма и аз се чудя за тези допълнителните за самотните майки , защото и аз по документи съм такава , но изобщо не съм запозната. Плюс това подозирам , че ще е едно ходене по мъките и няма нужда  ooooh!

# 109
Добър ден   bouquet
Честита темичка и от мен (тя почти е накрая ама ........)  Hug
Момичета вече доколкото знам няма такова понятие като "самотна майка" щом има баща дето си е дал името значи не си такава . Мисля ,че има някакви помощи ,но никога не съм ходила да се бутам и да се излагам там за колкото и пари да е било .
честито на всички празнуващи днес да сте живи и здрави!!!  bouquet

# 110
Добро утро  и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪНИ И ПРОЛЕТНАТА ФЕЯ НЕКА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВАТ   newsm51 smile3525(ох а тая торта ако беше пред мен до сега да съм я глътнала половината Simple Smile)
 и аз сега се излюпвам ,след като прекарах пак една ококорена нощ,заради нашия котарак,който сме решили да го изолираме поне от нашата стая,до към 3 и половина добре ,ама после като се събуди иии Confused мяу та мяу и блъска по вратата,а  аз не искам да го пускам ,ох сърцето ми се къса ,ама като няма на кой да го дадем,много ми е гадно . Пък и защото вратите винаги са ни отворени и тая нощ мислех ,че ще умра от задух,само като я гледах от вътре вратата,ама ще се свиква,щото на бебче не може да му е отворено.
Танзен успех пък ние ще чакаме новините  Hug
 Стефинка добър старт ми даде на деня  hahaha Joy hahaha.МОят пък мъж снощи ми каза че много хубаво ми се е очертал корема и дупето и съм била отслабнала  ooooh!,показах му това което Сисе ми написа -и той ето каза ти ,че ще е тия дни  #Crazy Много си го обичам  Flutter
 Верчо и аз имам моменти когато се бъркам дали бебето се движи или е контракция и си опипвам корема,ако на някой места е само твърд значи е бебето,но в повечето случай то си личи когато мърда и се оказва другото.
 Коалката-аз ти пожелавам едно хубаво бебнце днес и да тичаш към болницата   bouquet
 Приятен ден на всички  Hug

# 111
Честит рожденик на Бъни.
Да й е жив и здрав, много да я радва и слуша и да бъде най-добрия батко на света.

Емма, ето снимки на роклята и корема, който напъхах в нея.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191862&photo=4  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=191862&photo=5

# 112
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!   bouquet МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩЕСТИЕ И КЪСМЕТ!   bouquet

Стефинка съчувствам ти за етажите, а питаш ли ме мене, живеем на 4-тия и нямаме асансьор #Crazy Всако качване ми е просто кошмар........

Аз пък много се ядосах сега, нали рано рано се ококорих и реших даси полегна пак, да използвам че съм сама.....е да ама целият свят беше решил да ми звъни и като не вдигам мобилните ми запалиха домашния, просто полудях! И репликата "ама аз се притесних да не си родила" ми е просто любима, викам ами и да съм родила и 1000 пъти да звъннете няма как да ви вдигна от родилното! Аааааа нахални хора бе, какво аз трябва като искам да спя да се обадя на всички приятели ипознати да искам разрешение и да ги осведомявам че ще спя, а няма да раждам ли #Crazy Луда работа и така ми замина спането......... #Cussing out

Успех на всички мами които днес, на този прекрасен ден ще се срещнат с бебчетата си Praynig

# 113

Аз пък много се ядосах сега, нали рано рано се ококорих и реших даси полегна пак, да използвам че съм сама.....е да ама целият свят беше решил да ми звъни и като не вдигам мобилните ми запалиха домашния, просто полудях! И репликата "ама аз се притесних да не си родила" ми е просто любима, викам ами и да съм родила и 1000 пъти да звъннете няма как да ви вдигна от родилното! Аааааа нахални хора бе, какво аз трябва като искам да спя да се обадя на всички приятели ипознати да искам разрешение и да ги осведомявам че ще спя, а няма да раждам ли #Crazy Луда работа и така ми замина спането......... #Cussing out
Доли, не се ядосвай, хората са загрижени  Grinning
И аз днес реших да поспя и ми се обадиха няколко човека едновременно в 10:15, но на мен ми е драго, че толкова хора ме обичат и са загрижени за мен. За капак кумата ми звънна и ми се накара, че не си вдигам тел.  Joy Но на мен ми стана супер смешно от цялата тази работа Mr. Green
Щом толкова хора ти звънят, значи те мислят   bouquet

# 114
  • In someone's dreams
Добро утро и от мен! И аз чак сега се излюпвам, ама си спах добре цяла нощ  Mr. Green

Верчо, когато имаш контракция и корема ти стане твърд, бебето не се движи, чак като се отпусне шкембата, тогава пак започва и често с доста резки движения, наподобяващи силно разтягане. Поне при мен е така от 5-ия месец. А и моята доки каза, че е точно така. Bibobibo и при теб ли е по същия начин?

Честито на Бъни за малкия рожденник  newsm59 Да е много грижовен батко!
Честито и на Пролетната Фея за именничката  smile3525 Тя да е най-грижовната кака!

Мами, аз точно днес съм на преглед. Дано да се върна с "блага вест". Стискайте палци всичко да е наред!

И последно - вчера си взех стерилизатор за микровълнова на Чико. Някой има ли отзиви за него?

# 115
Верчо, когато имаш контракция и корема ти стане твърд, бебето не се движи, чак като се отпусне шкембата, тогава пак започва и често с доста резки движения, наподобяващи силно разтягане. Поне при мен е така от 5-ия месец. А и моята доки каза, че е точно така. Bibobibo и при теб ли е по същия начин?
Мерси Hug Ще следя по-внимателно следващия път Simple Smile

На Бъни да й е весел и засмян рожденника и да помага много за бебчо  bouquet

# 116
ето ме.заспах към 5ч. и преди час се надигнах.все едно някой ме е лепнал с тиган в главата Joy.честито на всички празнуващи днес!!!!!!!

# 117
Честито на всички празнуващи днес !!!  smile3525 Да са ви здравички и много весели дечицата...и послушни каки и батковци...... newsm03

На мамите ,които днес им предстои ГОЛЯМАТА СРЕЩА стискам палци всичко да е наред с бебчовците newsm30 и безболезнено раждане  !!! newsm10

Емма не се притеснявай...всички така или иначе ще се радват на коремчето,на мен ми е било винаги много мило-гледката на бременна жена,настрой се за весело изкарване и си свиркай....   newsm53 Ако дойдеш на 9 месеца ще се видим отново...ще ми е приятно....Хайде и другите варненки....

# 118
Пропуснах ...ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ !!!   smile3525

Тифани стахотна ни е темичката smile3521...дано я изпълним с много благи вести  newsm17

# 119
  • София
Кали да права си, аз сега като се поуспокоих и ми стана мило, че наистина хората са загрижени за мен. В ъпвия момент много се ядосах, може би защото по цяла нощ обикалям като призрак и немога да спя и това ме изнервя и сега като тъкмо успях да заспя и то така стана и затова ... Simple Smile

Ох сега като обядвах и като станах едни режещи болки ниско долу ама са толкова силни, че немога да ходя и само прикляквам, ужас #Crazy добре че сега тръгвам към док и дано няма проблеми, ама как ще стигна до там ............много ме боли, а е прекалено близо за такси....

Общи условия

Активация на акаунт