Априлче малко, априлче сладко, хайде идвай при мама и при татко

• 13 546
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
[Rocobaroco – аз определено опт около месец чувствам много по-слаби и по-редки движения на бебка и според всички правила това си е нормално. Освен при Дани на Sisee – но тя е съвсем млада мама сигурно и затова бебчо е толкова деен

[/quote]

На мен ми е второ дете , но  движенията на бебо се усилват вместо да отслабват. Не ме оставя и 10 минути в покой.Така , че според е строго индивидуално.

# 121
Пролетна фея, Честита именничка! Да е жива и здрава и само с хубаво да се споменава името й!  bouquet
Честит рожденик и на Bynibouquet

На обебващите се днес, много късмет пожелавам! Hug
Doly_dog, дано всичко е наред при теб!Ще чакаме да споделиш как си след прегледа... Hug

# 122
Добро утро и от мен! И аз чак сега се излюпвам, ама си спах добре цяла нощ  Mr. Green

Верчо, когато имаш контракция и корема ти стане твърд, бебето не се движи, чак като се отпусне шкембата, тогава пак започва и често с доста резки движения, наподобяващи силно разтягане. Поне при мен е така от 5-ия месец. А и моята доки каза, че е точно така. Bibobibo и при теб ли е по същия начин?

Честито на Бъни за малкия рожденник  newsm59 Да е много грижовен батко!
Честито и на Пролетната Фея за именничката  smile3525 Тя да е най-грижовната кака!

Мами, аз точно днес съм на преглед. Дано да се върна с "блага вест". Стискайте палци всичко да е наред!

И последно - вчера си взех стерилизатор за микровълнова на Чико. Някой има ли отзиви за него?

Адашке , много точно си го обяснила за контракциите !!

# 123
  • Някъде на път....
Момичета, качих снимки от моята бременност в албума ни "Нашите бременни снимки"  Wink

# 124
Здравейте!
tanzen, koalkata - стискам палци!
Aquariel, страхотна снимка си направила на дъгата! Останах ми очите! Моля те качи я в албумчето, за да си я сваля  Praynig
Пролетна фея, Честита именничка!   bouquet
Byni, Честит рожденик!   bouquet
Да са ви живи и здрави, много послушни и гръжовни към бебетата!

Гледам, че всички пожелавате късмет на тези, които ще се обебят днес....ама дали ще има такива?  Joy Ще се радвам да има много бебета на този светъл празник!

Срещичката днес беше много приятна! Ама нали беше с цел обучение и нямахме фотоапарат  Crazy Ще се радвам в петък да се съберем още повече мамчета!

# 125
Стискам палци на kolakata и tanzen!   Praynig

Днес катеря стълби и след малко отивам да бродя из квартала  Joy

# 126
Верчо, когато имаш контракция и корема ти стане твърд, бебето не се движи, чак като се отпусне шкембата, тогава пак започва и често с доста резки движения, наподобяващи силно разтягане. Поне при мен е така от 5-ия месец. А и моята доки каза, че е точно така. Bibobibo и при теб ли е по същия начин?

Да, така е. И точно след  като ми се отпусне пак корема и бебка започва силно да рита. Сигурно не и много комфортно като се стегне матката. Ама то си е така сигурно, аз си го представям че все едно я вакумирам, и какавато поза е заела точно при контракцията такава форма има корема ми. Леле какви ги говоря    Joy
И успех на прегледа днес.
Както и на теб doly_dog

milenag, и при мен се усилват движенията вместо да намаляват. Наистина си е индивидуално.

Честит рожденник на Byni Да ти е жив и здрав   bouquet

# 127
t_ilieva, от снимките веднага разпознах малкия ти чаровник, с който се запознахме пред кабинета на доктора в МД миналата или по-миналата седмица. Забавляваше ни с мъжа ми докато си чакахме реда и ни пускаше големи усмивки! Joy
Ти може би си била на запис по това време, защото сладурчото те чакаше с татко си. smile3521

# 128
  • Варна
Ох, от вчера съм по лекари и изследвания. Вчера бях при хематолог, пусна ми изследвания, вкл. и за серумно желязо, за което отдавана молех моята лекарка, но тя все казваше, че няма нужда. И познайте колко ми е желязото - 40.6 при горна граница 23  Shocked  Shocked  Shocked Ами така е, като се тъпча със Сорбифер от октомври  smile3555 Другото разминаване е в хемоглобина - на 19.03 е бил 110, а вчера - 127 (лабораториите са различни).

Та накратко, поуката е: При нисък хемоглобин, винаги искайте да ви изследват серумното желязо, да не се окаже като при мен. Вече ще ми викат вкъщи "желязната лейди"  Mr. Green

Тромбоцитите ми остават доста ниски - вчера бяха 99 при долна граница 140. Дадоха ми направление за хематологична клиника и сега се водя на дневен стационар - ще ходя 3 дни подред да ми вливат по една банка с витамини. Специалистите казват, че не е опасно състоянието ми за раждане, но пък и не било нормално да са толкова ниски тромбоцитите. Пуснаха ми и нови изследвания и утре ще видим какво  е положението.

Честит имен ден на Аделина на Пролетната фея!

Хайде да видим откъде ще дойде днес благата вест.

# 129
  • Някъде на път....
t_ilieva, от снимките веднага разпознах малкия ти чаровник, с който се запознахме пред кабинета на доктора в МД миналата или по-миналата седмица. Забавляваше ни с мъжа ми докато си чакахме реда и ни пускаше големи усмивки! Joy
Ти може би си била на запис по това време, защото сладурчото те чакаше с татко си. smile3521

Да, точно!  Peace
Бях на запис долу в родилна зала и те са ме чакали горе пред кабинета. Ееее, супер!
После се качих, но вие явно вече сте си били тръгнали, пък и не се познавахме тогава де!
А сега кога каза, че пак си на преглед?

# 130
здравейте и от новата мама, аз пак имам едно вапрос4е,
като падне тапата задължително ли трябва да има кръв или може да е бяло.  мерси предварително Sad

# 131
asja рядко взе да пишеш нещо.....недей се скътава,че скоро ще обявяваш тука раждането на Малкия господин Даниел  Grinning

Тук съм, Сиси, чета ви редовно, но нещо не намирам какво да напиша напоследък! Но не се отделям от телефона и все чакам СМС или обаждане!
Тази седмица ми е последната на работа. От 1-ви излизам в майчинство и се започва подготовката, че още нищо нямам готово, само количка и памперси. Взехми памперси Либеро от 3 до 6 кг. с един пакет мокри кърпи към тях - 90 бр. за 24 лв. от Метро. Дано да са хубави, ама и да не са, ще вземем други, те и без това тези няма да ни оправят за дълго... baby_neutral

# 132

Да, точно!  Peace
Бях на запис долу в родилна зала и те са ме чакали горе пред кабинета. Ееее, супер!
После се качих, но вие явно вече сте си били тръгнали, пък и не се познавахме тогава де!
А сега кога каза, че пак си на преглед?
[/quote]

В четвъртък, но по обяд.  Sad
За следващата седмица ще го помоля да ми запише час  за 18:30 както обикновено, ако и ти се запишеш след или преди нас ще се засечем.  bouquet

# 133
  • Някъде на път....
asja, и аз съм те нарочила за вестителка - така че: Няма измъкване!  Wink

# 134
Криси ние с теб май сме еднкво бременни,та аз не бих пила никакви магнета на този етап,но нека доки ти каже какво да правиш!  bouquet
  Доли чакам с нетърпение вести за твоя бебок Hug
здравейте и от новата мама, аз пак имам едно вапрос4е,
като падне тапата задължително ли трябва да има кръв или може да е бяло.  мерси предварително Sad
Доколкото знам има зацапване,не е чиста кръв,но е белезникаво!

Общи условия

Активация на акаунт