Априлче малко, априлче сладко, хайде идвай при мама и при татко

• 13 572
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
  • София
здравейте и от новата мама, аз пак имам едно вапрос4е,
като падне тапата задължително ли трябва да има кръв или може да е бяло.  мерси предварително Sad

Доколкото знам не е задължително да има кръв, майка ми ми е казвала че и двете й раждания са започнали с падането на тапата и е била бяло такова слузесто. Незнам дали ти го обяснявам точно, но не е имало кръв.
Може някоя от мамите с деца да ти обясни по-точно, на мен така са ми казвали.

Ох едвам се облекох, аз тръгвам стискайте палци  Praynig Дано всичко с нас е наред Simple Smile

# 136
Стискам ти палци Доли и дано скоро да си гушкаш бебока smile3525

# 137
Byni  да ти е живо и здраво синчето много радост и щастие му пожелавам и много да ти помага.А колкото до Матеева на мен ме каза да отида преди обяд.Но после може да се чуем за да обменим информация.Съни 22 къде се загуби да не е родила?

# 138
Честит празник на всички именници!  bouquet
Варненки, от колко часа и в коя Годзила е лекцията на 9 месеца?

# 139
Верчо, когато имаш контракция и корема ти стане твърд, бебето не се движи, чак като се отпусне шкембата, тогава пак започва и често с доста резки движения, наподобяващи силно разтягане.
Milenni, мерси за разяснението Hug

doly_dog, стискаме палци и чакаме отчет!
Честито на празнуващите лични празници днес - Пролетна фея и Bynibigdance2
Ценителката, ти си моята вестителка! smile3525

# 140
Здравейте и от мен.Честито на всички именници! newsm51
Ние се върнахме от разходка, тука у нас тече разместване на мебели и особождаване място за легълцето, което ще дойде следобед. ДОвечера ако успеят баща ми и мъжо да го сглобят ще пусна снимки. Ходихме до пигис и взехме пикливка, кокосовото матраче, повивалник, шезлонг на Бертони http://family-bg.com/prX_774.htm зеленият вариант... най-евтините ама са хубави! и дядото купи първата играчка на малката, беше много миличко:

Нахвалих ви се Simple Smile Остана само да купим ваничка и олекотено комплектче и сме готови  Grinning
Тифани пуснах снимката в Разни! Радвам се че ти е харесала, макар че не съм се старала въобще  Hug

# 141
Пролетна фея-честит ви празник в къщата и благодарско за предложението!!!
 Aleks_love, не ми се идваше много-много на тази лекция, защото аз ходих вече 2 пъти на курс тъкмо за раждането и точно при тази жена (много е печена), ама тъй като ми говориш...ще взема да дойда! Дано се видим! То там плаща ли се нещо и къде? Нали е в четвъртък в 9:30 на втория етаж в Годзила до Общината? Ама пък на лекцията в Окръжна щом ще е за кърменето-обезателно искам да ида, тъй че дайте малко повече инфо-къде се провежда лекцията, от колко часа, колко и къде се плаща...... и ще се радвам и друга позната физиономия да има там, че сама ми е малко криво.......

# 142
Аквариел шезлонгчето става ли за новородено бебе или е за по-големичко newsm78

# 143
Здравейте и от нас HugАз няма с какво да се похваля вчера бях на "преглед" и си взех обменната карта и направлението за хоспитализация.Док само ми измери кръвното,кг и тоновете без запис и това беше.Вече няма да се виждаме с него.Попитах го няма ли да ме гледа на видеозон все пак не ме е гледал от 09.01 а той ми каза, че всичко е ок и няма нужда да ме гледа #2gunfireМного ме е яд, а вие говорите за МБ.
Акварел шезлонга е много удобен аз имам същия и от третия месец до 1,5 год го ползвахме даже и като столче за кола освен за пренасяне из нас.
Честит празник на всички прзнуващи   

# 144
Много благоддаря, на всички за пожеланията! Страшно сте мили!   bouquet

Сиска, Ели, ами...сама ще ходя на запис...но здраве да е...Освен ако не отида в 8ч, сутринта...
А за Съни гледам, че чете...или поне е била последно активна в 14.27ч  Hug

# 145
isane аз не съм ходила на "9 месеца" ,но доколкото знам се провежда в Годзила на "Мария Луиза" Peace

Емма ние досега все се чакаме в 14:40 на входа на спешния център!Плаща се на регистратура 4 лв. ! Щом ще идваш да се уговорим да се чакаме в 14;40 пред входа на спешния Peace Кой друг ще идва???

# 146
isane аз не съм ходила на "9 месеца" ,но доколкото знам се провежда в Годзила на "Мария Луиза" Peace

Емма ние досега все се чакаме в 14:40 на входа на спешния център!Плаща се на регистратура 4 лв. ! Щом ще идваш да се уговорим да се чакаме в 14;40 пред входа на спешния Peace Кой друг ще идва???

# 147

# 148
  • Русе
Здравейте  Hug !!!

Аз преди малко се върнах от Доки.Всичко е ОК.И според него няма да дочакам до термин обаче  Crazy .Бебка била доста голяма,а плацентата ми вече е 2-3 степен.Каза ми да чакам(нямало да бъде много дълго  CrazyJoy .

Бъни честит ти рожденик   bouquet !!!Много да те слуша и да ти помага .Аз както виждате все още съм на линия  Joy .Сега като разбрах,че в събота ще ходите на тонове и ми мина през ума,че аз може също да съм там,ама за раждане  Mr. Green .

Приятен ден на всички   bouquet

# 149
reiana казаха че става защото има пълно легнало положение и се регулира до седнало с едно копче отстрани , мисля че няма да е проблем за новородено, особенно след като има държачи-възглавнички за главичката! Simple Smile
caradchova ти ползвала ли си го за новороденото бебе ?

Общи условия

Активация на акаунт