Априлче малко, априлче сладко, хайде идвай при мама и при татко

• 13 574
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
Взехми памперси Либеро от 3 до 6 кг. с един пакет мокри кърпи към тях - 90 бр. за 24 лв. от Метро. Дано да са хубави, ама и да не са, ще вземем други, те и без това тези няма да ни оправят за дълго... baby_neutral
Мен ако питаш, това са най-хубавите памперси  Peace
Особено за момчета.
Аз съм пробвала какво ли не, но от тях сме най-доволни  Peace

# 151
reiana казаха че става защото има пълно легнало положение и се регулира до седнало с едно копче отстрани , мисля че няма да е проблем за новородено, особенно след като има държачи-възглавнички за главичката! Simple Smile
caradchova ти ползвала ли си го за новороденото бебе ?
аз го взех когато Марти беше на 3 мес.но сега мисля да го ползвам от начало.Според мен няма разлика м/у шезлонга и кошница освен в цената

# 152
  • Пловдив
МОМИЧЕТА, LARA1 СИ ИМА МОМИЧЕНЦЕ! 3050, 49СМ.
Току-що говорих с нея, и двете са добре newsm51

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 15:33 от jul

# 153
Честито на мама Лара 1 newsm51! Наистина си имаме бебенце на този хубав празник! Много се радвам и бързо възстановяване на мамчето 1stroller

# 154
Честито на Лара  bouquet да и  е жива и здрава дъщеричката

# 155
Честита принцеса на мама ЛАРА нека и е жива и здрава и скоро са се прибират у дома  Hug
 Точно преди 5 минутки бях при мартенките с цел да видя дали не е писала там и ето че новината много бързо дойде
 Уф какво му става на тоя форум .Ами извинявам се за двата поста обаче не ми дава да го изтрия другия

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 15:43 от didimora

# 156
  • варна
Честита принцеса на Лара1!
Да  е жива и здрава,много да радва мама и тати!На Лара-бързо възстановяване! newsm07 newsm51
Честит рожденик на Бъни и честита именица на Пролетната Фея!Много щастие на дечицата и на семействата ви! smile3525  Party Time
Дано има още хубави новини днес.Танзен,с теб сме! Hug

# 157
Честита принцеса на мама ЛАРА нека и е жива и здрава и скоро са се прибират у дома  Hug
 Точно преди 5 минутки бях при мартенките с цел да видя дали не е писала там и ето че новината много бързо дойде

# 158
Честита госпожица на мама Лара!
Да е жива и здрава и много да ги радва.

Наистина си имаме блага вест днес. Дано да има още до края на деня. А Лара беше писала, че моного го харесва този празник, какъв късмет  Laughing

jul, пиши повече подробности ако знаеш. Леле как се вълнувам и чакам с нетърпение обебилите се мами да разказват.

# 159
Честито на Лара! Да и жива и здрава малката принцеса, а на мама  - бързо възстановяване!  newsm51  ylinfant

Честит празник на всички празнуващи!    bouquet   bouquet   :bouquet

# 160
честито на мама Лара!
Да й е жива и здрава малката принцеса!   bouquet

# 161
Здравейте и от нас!
Честито на всички празнуващи - да са живи и здрави именничката на Пролетната Фея и рожденника на Бъни!
Helenblondy, жалко, че нямаше как да се присъединя към Павловско - Бъкстонската среща, но имам извинителна бележка Laughing
Занапред съм на линия за разходките - чакам да имате и вие кого да разхождате.
Reiana, възстановяването ми след секциото протича много добре,чак не ми се вярва. Аз се притеснявах, защото килограмите са ми доста, през последния месец вдигнах кръвно, а и не съм в първа младост Grinning. Но съм приятно изненадана от развоя на събитията и сега си гледам бебка сама и се оправяме без проблем.
Kalli, ако искаш можеш да си обгрижваш бебето сама, или да го носиш в детската стая когато е време за смяна на памперс и тоалет. Ако искаш да го правиш сама ти дават необходимото, но може и да си носиш. Азна втория ден  си взех памперси и кърпички, защото не ми се ходеше постоянно до детската стая.
Поздрави на всички

# 162
Честита принцеска на мама LARA1!!! Да й е жива и здрава!!!

newsm51 newsm51 newsm51

# 163
Честита дъщеричка на Lara!
Да бъде благословена - родена е на голям празник - да расте здрава и много да радва мама и тате!

# 164
Честито на мама Лара 1! Да ви е жива и здрава малката принцеска и скоро да се гушкате в къщи.!  bouquet  bouquet  bouquet
Ей развълнувах се и с нетърпение чакам да започнем да се редим една по една!

Общи условия

Активация на акаунт