Априлче малко, априлче сладко, хайде идвай при мама и при татко

• 13 536
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
Коалката, водите могат да изтекат в различни количества, така че най-добре да те види лекар незабавно. Успех и не забравяй да пуснеш смс на вестителката си Wink

Момичета имам глуповат въпрос - тъй като досега не съм имала контракция със стягане на корема сега не мога да преценя дали ми се появиха такъв тип контракции или бебо просто се върти и ме опъва. От време на време коремът ми се обтяга като барабан, но аз все си мисля, че е щото бебо се е врътнал нанякъде newsm78

# 91
Добро утро момичета  Hug
Не мога да ви изчета ей  Simple Smile

koalkata, и аз не мога да ти дам конкретен отговор, най-добре звънни на доки. Още повече че ако това са водите не е добре да са жълти или зеленикави.

Криси, при мен тези втвърдявания понякога са на много често. Снощи  и  при мен почти постоянно си ми беше втвърден корема, но без болки. И аз съм така от шести месец и вече имам чувството че не ми правят впечетление изобщо. И наистина зачестяват повече вечер. Ако все пак се притесняваш за нещо, обади се на док.

vercho, при втвърдяване като си пипнеш корема е твърд като камък. Моя се втвърдява и в различни форми, зависи бебка как е застанала.

tanzen, миличка, цяла нощ те мислих. Хайде чакаме днес блага вест от теб. Стискам палци.

Хубав ден от мен   bouquet

# 92
Добрютро  newsm51, уж бяхме априлски отбор, пък тя каква стана.....тези дни и аз се върнах малко назад във времето и четох още първите ни теми....ееех, много мило ми стана, как всяка от нас се появява постепенно, какви трепети, какво чудо......
 И на мен още не ми се ражда, въпреки че едва се нося имам още толкова работи за вършене, че ......абе да си поседи бебока още седмица две вътре!
  Ей, Варна кажете в четвъртък на каква тема ще е лекцията в Окръжна болница? Аз се чудя дали да ходя в Годзила сутринта  newsm78?
  Също имам питане към неомъжените мами-чували ли сте, че отделно се полагат някакви пари за бебето, тъй като един вид се водим.....хм , самотни майки????
  sisee, какво направи с педиатъра в крайна сметка, избра ли? Ясмина-нали щеше да ходиш май на хематолог беше (извинявай ако бъркам)-какво стана там?
  asja наистина нещо ми намирисва......
  и последно да ви питам-дали някоя от вас разполага с някоя по-големичка палатка...., че нали в събота съм на сватба и търся какво да облека  newsm62!!!! В краен случай и пончо ще ми свърши работа!!! Ама може ли хората да са толкова несъобразителни и да се женят в такъв неподходящ за мен момент!!!!!

# 93
Мацки - минавам да се отчета от вчерашния преглед
Кабинета на моя док е на 3-тия етаж и няма асансьор - следователно се спирах поне 5 пъти, дакъто се кача и като влязох в кабинета и тя тръгна да ми мери кръвното и направи еи такива очи  #Shocked и ми вика я след 10 мин ще го измеря пак, защото е смайващо високо, а ти никога не си имала високо кръвно - така се шашнах, ама после си показа нормално. Смятайте как съм се била запъхтяла като добиче - от три етажа и ще получа удар - ужас, ужас  #Silly
След това ми направи вагинален преглед и каза "А ама то мноооооого ниско слязло твойто бебе - ей му я главата"  smile3556 - е добре де как така както ми е бръкнала във влагалището му напипа чак главата аджеба!!!  Shocked Shocked Shocked - смаяна съм.
Че и мъжа ми беше с мен, а се бяхме разбрали да ядем кекс после, пък тооооооооо       #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Къв кекс - той вика "щом тя с тия късите пръсти го напипва, ако аз се намеся, най много като се роди да дойде и да ме почуква с един пръст по челото и да ми вика " хубаво ли ти е така - хубаво ли ти е " "             Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе за разкритието - доки каза, че шийката ми е още назад - сиреч - не се е центровала още.
Ако не родя до 2 април, пак ще се видим с нея!!!

Успех на Танзен и малкия Аси - днес е прекрасен ден да се роди!!!

# 94
  • В събота
koalkata, и аз не мога да ти дам конкретен отговор, най-добре звънни на доки. Още повече че ако това са водите не е добре да са жълти или зеленикави.

В училището за бъдещи майки са ни обяснявали че водите са точно жълтеникави - с цвят нещо като на фанта лимон. Това им е нормалния цвят. Иначе наистина не бива да са зеленикави или кафеникави.

Честит имен ден на всички, носещи името на този хубав празник - Благовещение.

# 95

След това ми направи вагинален преглед и каза "А ама то мноооооого ниско слязло твойто бебе - ей му я главата"  smile3556 - е добре де как така както ми е бръкнала във влагалището му напипа чак главата аджеба!!!  Shocked Shocked Shocked - смаяна съм.
Че и мъжа ми беше с мен, а се бяхме разбрали да ядем кекс после, пък тооооооооо       #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Къв кекс - той вика "щом тя с тия късите пръсти го напипва, ако аз се намеся, най много като се роди да дойде и да ме почуква с един пръст по челото и да ми вика " хубаво ли ти е така - хубаво ли ти е " "             Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе за разкритието - доки каза, че шийката ми е още назад - сиреч - не се е центровала още.
Ако не родя до 2 април, пак ще се видим с нея!!!

Успех на Танзен и малкия Аси - днес е прекрасен ден да се роди!!!

stefinka, така ме разсмя  Hug страшна си
Иначе и аз съм се чудила как при преглед за разкритие проверяват и главичката на бебето в каква позиция е.

# 96
Стефинка, и аз като мъжа ти... след последния вагинален преглед ме е страх да не стане нещо с това ядене на кекс Joy Днес ще питам доки Peace

# 97
Добро утро и от мен.[size=14pt]eli-v[/size] опитах се да ти пиша на лични но ми изписа че кутията ти е пълна.Така че ако искаш събота да се срещнем,аз предлагам 10.00 пред родилното,ако ти е удобно де.За всеки случаи ти давам тел. номера ми 0886593444.

# 98
  • Някъде на път....
Здравейте, момичета!  Hug
Аз пак не спах цяла нощ!  Sad
Имах главоболие. Чувствам се много уморена.......

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

bouquet

# 99
Добро утро мами!

Tiffanysmile3525 много хубава, пролетна тема!

Aquariel, cenitelkata, Tiffany, ВаняМ, аз като ново попълнение към тумбичката за записи, искам да Ви кажа, че ми беше много приятно да се запозная с всички, изкарах си много весело и не усетих как са минали толкова часове.   bouquet  bouquet  bouquet Дори бях забравила да звънна на мъжа си, с което си спечелих следната нападка от негова страна:"Ти родител ще ставаш, а постъпи толкова безотговорно, бях хукнал към болницата да те търся... #Crazy"

Lassi, много е сладка и пухкава Ема-Мария, само за щипане е... Crazy

t_ilieva, аз също ще раждам в МД София. Ще ми бъде много приятно ако се засечем!!!  Hug

# 100
Здравейте, момичета.
Да ви почерпя, че днес нашата кака е именица.

Ама толкова много сте изписали от снощи насам, че не мога да ви насмогна с четене. Отивам да чета.
След обяд съм на доктор - после ще се отчитам. Засега никакви изгледи за скорошна поява на беба. Не знам да се радвам ли, че в лошото време тя си е на топло, или да ме е яд, че ще изпусна днешната дата.

Tiffany, добре, че си направила такава прекрасна пролетна темичка, че да ни сгрява в тези студени и дъждовни дни.   bouquet

# 101
Честито на всички майчета които вече гушкат своите бебчета!  bouquet
Стефинка направо паднах от смях с тебе!Седя и сама се смея! Hug
Пролетна Фея да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва!А тя да е една послушна кака! Hug  bouquet

# 102
  • Някъде на път....
Пролетната Фея, честито ти именичка!
Да ти е здрава и много да те радва!

Момичета, ама то днес е ДЕН НА МАЙКАТА!
Да ни е честит!

# 103
Пролетната Фея, Честит Имен Ден на каката.
Да ви е жива и здрава
smile3525

# 104
Пролетна фея,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт