ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 072
  • 318
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia

А дали усеща, че като ме изрита понякога ми изкарва ангелите? Щото вече му става навик.

Айде ся претенции Wink Първо- що не рита, после-що рита, не може да ви се угоди мамчета Sunglasses
Ако не рита един ден веднага ще пускате теми кво става Mr. Green

# 61
Е, ти сега на чия страна си? Мислех, че сме, за да си даваме подкрепа Laughing

# 62

А дали усеща, че като ме изрита понякога ми изкарва ангелите? Щото вече му става навик.

Айде ся претенции Wink Първо- що не рита, после-що рита, не може да ви се угоди мамчета Sunglasses
Ако не рита един ден веднага ще пускате теми кво става Mr. Green

Уф, то е вярно - ама няма средно положение. И аз ще вдигам стачки против буйните бебешки купони в мен.

Относно матраците - латексовите не знам до колко са ОК за бебетата. От една страна са ортопедични, но от друга, ако кошарката има от долу чекмеджета или плътна скара латексът не може да диша и мухлясва. (Коколин, съжалявам, че се намъквам в отговарянето  Wink)

# 63
Добро утро, мами  Hug
Само като му видя сърчицето как тупка и се побърквам от щастие. Дали разбира колко много си го обичам вече.
Сигурна съм, че усеща  Heart Eyes Знаят си малките хитреци и затова си правят купони посред нощ Laughing Наясно са че няма да им се сърдим, даже и да мрънкаме  Crazy

Инка, как без салатка?  Shocked Това ми е най-най-любимата храна по всяко време на годината. Хич не си представям ако трябва да я откажа  Confused

За латексовите матраци - и аз знам че доста овлажняват  Confused Доколкото знам кокосовите са най-добри.

# 64
Агатаааа, честит рожден ден Hug Бъди жива и здрава, все така готина и усмихната!

Нова бъдеща мама, в Продавалника става с паролата и ника от тук. Аз също пиша там, с регистрацията от този форум.

Джолити, мерси за инфото за матраци, че кревата на Пепи е почти готов, трябва да купуваме матрак. Нашия обаче е Тед, не знам къде му е гаранцията, на три години е и не прилича на нищо, сплеска се. А не бях толкова дебела да му се невиди Crossing Arms

# 65
Честит Рожден Ден, Агата!!!!   bouquet

# 66
Добро утро ,момичета.

Не знам какво става,но моят мъник постоянно хълца.Направо ме побърква.И то е явно с главата на долу ,щото го усещам много ,ама много ниско долу #Crazy.Или е препил с вино или с около-плодни води Laughing.
Спомням си Дуци беше споменала, че Пепи хълцал много,та се чудя има ли някакво спасение...,освен раждането де. newsm78.
Мъжо пък вчера ме компенсира за страданията от хълцането с билети за Турандот довечера и поне тва ме успокоява  Sunglasses.
А снощи така се бях омазала с масълце ,че мъжът ми каза, че съм приличала на пехливанин  Joy Joy Joy,а аз като се видях в огледалото ...,май сумо борец  Joy Joy Joy

# 67
Агата честит рожден ден.И юли месец да сте се събрали три карсиви моми на таткото  Grinning

# 68
Спомням си Дуци беше споменала, че Пепи хълцал много,та се чудя има ли някакво спасение...,освен раждането де. newsm78.
Имам спомен, че и след това много хълцаше Thinking

И аз щракнах дъгата вчера, даже май са две, ако това не е някакво отражение Grinning Толкова беше ярка, че все едно излизаше от блока.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 08:51 от Дуци

# 69
  • Sofia
Я имаме ли рожденичка Laughing nbirthday newsm67 Пожелавам ти най-вече прекрасно бебче през юли  bouquet

Дуци, не става никак в тоя продавалник, както се оказа има сериозен проблем и трябва някой регистриран там да пише на админа, че еди кой си ник от бгмама иска да се логне и чак тогава те разрешават. Една от мамите вече ми направи тази услуга и сега вече мога да влизам smile3521

# 70
  • Сливен
Агата, честит рожден ден ! Пожелавам ти от всичко по много ,постигнато по най- лесния начин !

# 71
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,АГАТА [/glow]    bouquet много късмет ,щастие и здраво и хубаво бебе юли месец!

А пък аз съм много разстроена Cry от това което се е случило на Росин и два дни не съм на себе си!Утре ще побъркам докторката да ми прави основен преглед!Дано всичко е наред!

# 72
  • Sofia
А какво е станало с Росин? Rolling Eyes Confused

Искам да кажа, прочетох само, че вече трябва да я отпишем от темата  Cry, но нищо повече. Някаква лекарска грешка ли има?

# 73
А какво е станало с Росин? Rolling Eyes Confused

Не е споделила подробности, само каза да я махнат от списъка Confused

# 74
Росини мила  Hug Hug
Нямам време да чета цялата предишна тема и реших да я прегледам отгоре отгоре и като видях какво е писала Росини и ми стана лошо !!! Как може да се случват толкова лоши неща , ох не е честно . Вчера имах работа до центъра и случайно видях Пухчо и си поговорихме малко и се разделихме , ама после като ревнах и не мога да се успокоя . Много ми е тъжно за вас момичета ! Дано скоро пак да сте в отчетни и да нямате никакви пролеми с бебоците си  Praynig
Аз да ви кажа че още съм с контракции , вече са по-малко и малко започнах да излизам , защото правим малък ремонт в къщи и9 ме стяга нещо шапката . За кг. съм + 13 , не съм започнала да ям повече , просто се надувам като балон , вчера си пуснах изследвания и днес ще видим дали нямам албумин .
Хубав ден  , прегръщам ви всички и дано до края да няма повече лоши вести ! Hug
Агата честит рожден ден !!! МНого здраве и късмет в живота ти желая и най- вече едно здраво и хубаво бебе юли месец !
Извинявам се ако съм пропуснала някой с повод , но не съм чела всичко .

Общи условия

Активация на акаунт