ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 065
  • 318
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,АГАТА !   bouquet
Днес и моята майка има рожден ден! Вчера правих торта, после ще ви почерпя.

Дъгата вчера беше страхотна и аз я щракнах, двойна беше.

Много съжалявам, Росин, надявам се скоро да пишеш пак в Очакващи  Hug

# 76
Аз просто прочетох поста и в преживели спонтанен аборт и се разстроих!До последно са я успокоявали докторите че всичко е наред,докато пъпната връв на едно от бебетата не е излязла ,а тогава вече е било късно!Ужасно направо!Дано повече никога не им се случват такива неща на нея и на пухчо ,а и на всички ни!
Съжалявам ,че развалям настроението!

# 77
Честит Рожден Ден на Агата !!!
На мамчетата преживяли загуба-  Hug Hug Hug. Дано скоро пак сте в отчетни  Praynig Praynig Praynig

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АГАТА!

Росин, Пухчо много кураж и сили  Hug Hug Hug

# 79
Ох,изобщо нямам време нито да ви изчета,нито да се включа. С тези ремонти и с тези майстори направо  smile3511
Обаче и аз най-накрая да се похваля- ще си имаме момиченце newsm44 Моля,едно розово бебешорче и за мен. Странно-бях твърдо убедена,че ще е момче. Това за майчиното предчувствие са глупости. Но въобще не сме разочаровани,дори напротив. Сега съм много щастлива и започвам да оглеждам розови дрешки. Laughing

# 80
Честит рожден ден , Агата!  newsm59  party023 Много усмивки ти желая и гушкаво бебче през юли!!!
Момичета, наистина и аз много се разстроих с тези лоши новини! Днес прочетох за rossin в близнашката темичка - и там е помолила да я отпишат... Cry Милите мамчета! Все си мислех, че в 6-я месец не се случват такива лошотии  Tired
Не искам да развалям и вашето настроение, отивам да си направя чайче и да се разсея с нещо. Хубав ден на всички мами и много ритничета в тумбаците ( наистина малко стряскат, но от това по- хубаво усещане- няма!  Flutter ) !  Hug

# 81
  • София
Агата, честит рожден ден и от мен! Най-вече ви желая здраве на теб и малката госпожица вътре в теб. Hug
И аз от няколко дни покрай лошите новини тук във форума съм в много кофти настроение и само лоши мисли са ми в главата. Имам някакви разтягания и ме понаболва. Днес съм на ЖК и ще искам сериозно да ме оглеждат. А съм само +3 кг. и сигурно ще ми се карат, че толкова малко съм качила. Ама не ми се яде повече, какво да правя Rolling Eyes
Агата, Ninche, и аз съм се насочила към МД да раждам. Кажете отзиви за някои доктори. Аз засега при Гунев съм решила.
А предишната тема с покупките цялата я пропуснах, но списъците съм си ги копирала Whistling

# 82
Честит рожден ден, Агата!  newsm59
Много щастие, любов и вълшебства ти желая!   bouquet

Аз днес много се зарадвах, защото баща ми ми се обади и ми каза, че с майка ми в неделя навършват 40 години, откакто са се сгодили! Иска да направи специална картичка за майка ми, сега ще му пиша текста и после ще я пуснем на едни дизайнери да я изпипат и ще я отпечатаме в една печатница тук наблизо. И ще купува подарък на майка ми и някакви такива романтични неща...
Много мило ми стана от идеята му за такава прекрасна изненада за майка ми и много се разчувствах!
 Heart Eyes

# 83
  • Варна
Добро утро от мен!
Много ми е заспало тази сутрин , снощи спах ужасно... Confused

Обаче и аз най-накрая да се похваля- ще си имаме момиченце newsm44 ...

Честито, Ели, чудех се къде се изгуби в последно време...прави ми впечатление че 90 % от варненските мами ще имат момичета.. Мъжките мами сме малцинство .. Crazy Mr. Green

Агата, честит рожден ден!!! Много здраве, любов и прекрасно бебе ти желая!!!

# 84
Агата, Честит Рожден Ден!!!

БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА Grinning

# 85
Наистина,Веси,ти май си единствената мъжка майка сред нас. Ако не се лъжа,всички останали  варненки чакаме момиченца Grinning

# 86
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АГАТА !!

Нека обич топли твоите очи, нека щастие огрява пътя ти с лъчи! Здравето да ти е спътник всеки ден и да посрещаш още 100 години твоя рожден ден! И здраво бебче да гушкаш това лято!!

# 87
  • Варна
Честит рожден ден, Агата   bouquet, само щастливи мигове и най- послушните дечица!
Ели- пате, честито момиченце   bouquet  bouquet.
Варненски мамчета, а ще ходим ли заедно по разходки като се появят бебешорите  newsm78?
Ели- пате, ще пропусна благосклонно покрай ушите си това, аз ще имам 100 % мъж  Laughing.

# 88
  • Варна
Варненски мамчета, а ще ходим ли заедно по разходки като се появят бебешорите  newsm78?
Е, че как ,аз след седмица - две мисля даже да тръгна с корема по разходки редовно, само да ми намерят заместник ....

А, Инка , да, двете сме, аз теб си те броя, всички останали обаче чакат девойки ...

# 89
  • София
Агата,честит празник и най-прекрасните пожелания
Ине...какви са тея маргарити бе жена?Лиги ми потекоха,нищо че е 10 часа #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт