ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 064
  • 318
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
А момичета къде го пише това за диоптрите?Мен лекарката каза че другия месец ще ме прати на офталмолог. Ама Вие знаете ли той какви изследвания трябва да ми направи?Благодаря Ви предварително.

# 181
Оф, цял ден обикалям по болници с Пепи, гроги съм.
Объркаха ме в Педиатрията с майката на Георги, която била писала лоши неща за болницата в нашия форум, сега ще ходя да търся какво е надробила. Ама така хубаво ме стреснаха... После ми се извиниха обаче.

О, те четат форума? Какъв напредък. Ами да вземат да се поправят малко като виждат такива отзиви!

# 182
  • София
 Joy Joy Joy

# 183
p.s. нямам идея каква е цената за уговорка с лекар, но и това ще проуча, нещо в рамките на 400-500 лв. ми се върти в главата като инфорнация.
Хм, това не е ли малко множко, че то ще стане колкото в МД да раждаш  newsm78, а условията там са къде-къде по-добри май. Една моя колежка ражда при него ноември и ми каза, че му е платила мисля че 200 лв за нормално раждане (или 250, не съм сигурна). А ако се плаща тази такса, нищо ли не се плаща на лекаря отделно  Thinking
Шмилиянка, я по-добре проучи ако обичаш по-обстойно нещата и докладвай,че да не останем като в необрано лозе.

# 184
Ако някой ходи скоро на лекции в окръжна, може да пита направо там на информация, че аз нямам представа кога ще мога да разуча въпроса.  Thinking

# 185
А момичета къде го пише това за диоптрите?Мен лекарката каза че другия месец ще ме прати на офталмолог. Ама Вие знаете ли той какви изследвания трябва да ми направи?Благодаря Ви предварително.
аз питах аг относно диоптрите и ми каза че ако са до 4 диоптъра и няма никакви други осложнения около бремеността и очи няма проблем за нормално раждане но трябва да те види специалист очен
мне ще ме праща другия месец на преглед и ще видим какво ще каже доктора

# 186
  • София
крис ив - аз съм с 4, 5 диоптъра късогледство. При предишната ми бременност някъде към края  - края на 8-ми, началото на 9-ти трябва да е било, ми дадоха направление за очен лекар и ми гледаха  очните дъна и ми измерваха очното налягането, но всичко си беше в норма и имах писменно становище на офталмолога, че няма медицински показатели що касае очите ми да раждам секцио. Родих си нормално.

# 187

офталмологът ще ти направи нужните изследвания, има си там уреди.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10869
http://archives.bg-mamma.com/archive/000/007/460/7460/7460.html

# 188
  • Варна
Е мерси момичета,
дано и при мен да няма проблем с очните дъна, че да раждам нормално. Никак не ми се иска това секцио, че е много по-бавно възтановяването. Ще видим какво ще каже очния.

# 189
крис, нещо много градски легенди са ти наговорили Simple Smile
не е задължително възстановяването след секцио да е много по-бавно Simple Smile всичко е до организъм.

# 190
Inka, Kris май само трите сме навити за лекцията в четвъртък. Ще звънна утре сутрин преди работа (дано се свържа) да питам за темата и ако ни хареса може да се уговорим и да отидем.
6milianka ако отидем на лекция в Окръжна ще питам за цени при избор на екип

# 191
  • Варна
Киса, и аз звънях, но никой не вдигна. Утре ще се разберем. Аз съм на линия.
Крис, мойта майка ми е разправяла, че и след нормално раждане е доста трудно възстановяването. При всеки е различно. Аз се страхувам еднакво и от двете. Много исках да родя нормално, за да си е бебето при мен. Инъче като знам каква съм пъзла, от една цветна снимка щях да получа инфаркт, а пък като съм на док как ми треперят краката от страх...

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 16:26 от inka 26

# 192
  • Варна
ми добре утре ще се разберем,ако ще ходим.Ще се радвам да се запознаем Simple Smile

# 193
  • Варна
ми добре утре ще се разберем,ако ще ходим.Ще се радвам да се запознаем Simple Smile
Блазе ви .. Cry Искам и аз на лекция

# 194
Блазе ви .. Cry Искам и аз на лекция
И аз искам, ама страх лозе пази,а аз- леглото!  Confused Ще почакаме по- добри моменти за срещи.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт