ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 041
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
  • София
 Grinning Аз пък с каката имах страхотни киселини и тя се роди със супер много коса - беше с много рошава и стърчаща нагоре коса, особено по средата един кичур и беше супер дълъг и стърчащ и беше супер сладка. Тя и сега е с дълга коса, че още не сме я подстригвали.

Астарта, дано детенцето ти се оправи по-бързо. Наистина е ужасно за майката да си гледа детето болно, а и както си на работа, по-добре си се прибери, че и така и така само ще го мислиш и няма да можеш да свършиш нищо, а и за него ще е по-добре да си с него.

# 166
А в Окръжна с екип или без...
Може всякак. Всичките ми познати са доволни от там, дори и тези, които не са избирали екип. Аз се презастраховам заради двойния брой  Wink и смятам да си платя за определен лекр, вече ходих веднъж при него на преглед. До колкото знам от скоро имат регламентирана такса за избор на лекар и екип, която се заплаща на болницата и няма "плащане на ръка" което според мен си е страхотно!

# 167
И аз ще съм 100% в Окръжна,само не знам да си правя ли уговорка с някой лекар или който се случи newsm78
Е на мен това ми е голям проблем-някои ми казват не си ли уредиш екип -си за никъде- ще се мъчиш,други,че направо са отишли в Окръжна и са родили без проблем,обърнали им необходимото внимание.Направо шах и мат.Давайте акъл,че аз макар за трети път да раждам почнах да издивявам и изкукуригвам на тая тема.Само да подчертая,че предните два пъти раждаХ в АГ.Аааа аз докато напиша и сте ми отговорили. То хубаво за регламента и ценоразсписа,ама кой ще ми каже кого да си избера като никого не познавам там

# 168
Все забравям да отговоря на нова бъдеща мама Embarassed. Количката на Кенгуру е с 6 месеца гаранция, но аз много не разчитам на нея. Мъжа ми познава шефа на Мони трейд и се надявам, ако има проблеми, да ни заменя части или да я ремонтират. И все пак от това, което прочетох във форума, не се случва често тези колички да дават дефекти Peace. А Джорданито в Продавалника наистина е на добра цена Wink.

Кали, и аз си се чудя къде ми е акъла ooooh!. На всичко отгоре колежката ми ме обиди толкова много тази сутрин, че още ми се плаче Sad. Посрещна ме сутринта с въпроса дали имам намерение да си вземам още болнични, защото шефовете били намерили много подходящ човек за мойто място и ако искам да си взема болничен, за да не изпуснат кандидата. Все едно съм си вземала болничен ей така за кеф, а не защото бях наистина болна, при това на АБ. И сега също имам болничен за цяла седмица заради Алекс, но идвам на работа. За какво обаче вече и аз не знам #2gunfire. Ще взема да тегля една майна на всичко и да си остана вкъщи на спокойствие. Единственото, което ме спира са пустите пари за майчинството, защото ще ни е много трудно после, но се чудя заслужава ли си Sad.

# 169
Агата, честит рожден ден! Хубав празник ти желая Simple Smile
Ще взема да тегля една майна на всичко и да си остана вкъщи на спокойствие. Единственото, което ме спира са пустите пари за майчинството, защото ще ни е много трудно после, но се чудя заслужава ли си Sad.

Още малко остана, ще се справиш!  Hug

# 170
Агата Честит Рожден Ден
аз мисля да раждам в Окръжна при Скочев
да наистина е хубаво че бебчетата са по цял ден при мамчетата си

# 171
RKRASTEWA,тоя Скочев го чувам доста често .Дайте повече инфо как става свръзката с него ,за какви пари  и пр.

# 172
  • София
Астарта не се ядосвай излишно.   bouquet Може пък да е искала да те зарадва жената, че видиш ли има човек за твоето място и не трябва да се мъчиш да ходиш на работа. Аз съм в обратната ситуация, няма човек за моето място и няма и изгледи да се появи скоро. А работата ми трябва да се предаде, не става аз да стана и новия да седне направо. Как ми се иска на мен да ми кажат, че са намерили заместник вече...
Иначе и мен днес ми е криво в офиса, даже си поплаках, какво ми става не знам, не бях такъв човек  Embarassed Даже заплаших шефа,че ще си взема болничен и се махам  Mr. Green. Отговори ми, че щяло да ми е скучно без емоциите във фирмата...

# 173
И аз мисля да раждам при Скочев, само добри отзиви съм чувала, 2 мои колежки родиха при него и са доволни. Нямам координати, доколкото знам се ходи веднъж месечно в частния му кабинет от 7-ми месец и се уговаряте. Преди преглеждаше в клиника Еквита, а сега май в Надежда.
6milianka ако и ти си за Скочев ще направим отбор  Wink
kupa виж за училището за родители в Окръжна какво съм писала на страница 6 от темата за да не се повтарям   Simple Smile

# 174
RKRASTEWA,тоя Скочев го чувам доста често .Дайте повече инфо как става свръзката с него ,за какви пари  и пр.
ами за Скочев аз чувам само хубави отзово и имам доста познати който са раждали при него и са останали много доволни
ето това е тел. в клиниката където има частен кабинет 390-090
GSM 0888/443933
а пари не съм сигурна колко точно взема маи според зависи
една позната роди на 04.03 секцио с уговорка с него и на нея и е взел 250лв
на други 300
трябва да се уговориш лично с него

# 175
Може всякак. Всичките ми познати са доволни от там, дори и тези, които не са избирали екип. Аз се презастраховам заради двойния брой  Wink и смятам да си платя за определен лекр, вече ходих веднъж при него на преглед. До колкото знам от скоро имат регламентирана такса за избор на лекар и екип, която се заплаща на болницата и няма "плащане на ръка" което според мен си е страхотно!

А каква е тази такса? Аз сега чувам за нея, колко пари е? Аз смятам да раждам с уговорка, даже и лекар и акушерка мисля да ангажирам, въпреки, че и аз имам позната, която е раждала там без уговорка и е доволна, но не ми се рискува да попадна на някой некадърен. И аз също при Скочев мисля, но още не съм ходила да се срещам с него, може би след около месец. Сега преглежда в МЦ Цолов, намира се на Генерал Колев.
Kisa05, мерси, вече прочетах Simple Smile

# 176
6milianka ако и ти си за Скочев ще направим отбор  Wink
  newsm10 При него съм! Преглежда в мед. център "Д-р Цолов" , на ул. ген. Колев - в блокче до дома на тапета под кметството на район Приморски. Телефон на центъра - 390 090, преглежда в понеделник и сряда от 15 до 17ч. Да предупредя, часевете са заети доста напред ( за около 2 седмици). Цена на прегледа- 35 лв. Това се сещам за сега.  newsm78
p.s. нямам идея каква е цената за уговорка с лекар, но и това ще проуча, нещо в рамките на 400-500 лв. ми се върти в главата като информация.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 15:24 от 6milianka

# 177
Оф, цял ден обикалям по болници с Пепи, гроги съм.
Объркаха ме в Педиатрията с майката на Георги, която била писала лоши неща за болницата в нашия форум, сега ще ходя да търся какво е надробила. Ама така хубаво ме стреснаха... После ми се извиниха обаче.
Бебешорката здраво ме рита цял ден, мъжът ми пък нищо не усеща Shocked А не му изглежда толкова груба ръката newsm78

# 178
  • Варна
На мен също ми се ходи на лекцията в четвъртък,но зависи от темата която ще се разисква. Ако има и други желаещи може да се срещнем предварително.

# 179
p.s. нямам идея каква е цената за уговорка с лекар, но и това ще проуча, нещо в рамките на 400-500 лв. ми се върти в главата като инфорнация.
Хм, това не е ли малко множко, че то ще стане колкото в МД да раждаш  newsm78, а условията там са къде-къде по-добри май. Една моя колежка ражда при него ноември и ми каза, че му е платила мисля че 200 лв за нормално раждане (или 250, не съм сигурна). А ако се плаща тази такса, нищо ли не се плаща на лекаря отделно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт