ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 043
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм във Възраждане 1. За нас,мамите от "крайните квартали" има страхотен детски кът зад Мебелната палата и новата спортна площадка в Младост. Така че,ако ни мързи да пътуваме чак до Морската,има къде да си бутаме количките Grinning
А някой може ли да ми обясни как да си взема болнични?
По квартали сега може да разхождаме тумбаци,ама през лятото живот и здраве и до морската ще ходим.А площадката в Младост става по-скоро за по-големи дечица,но на нас нищо не ни пречи и там да се мотаме.Нека само всичко е ОК.Колкото до други срещи на варненските мамчета винаги съм искала да ида,ама нали си имам две госпожици и не мога да ги оставя сами без надзор нищо,че не са малки...Хей, щях да забравя да ви се похваля вече си имаме нова секция в детската.Гледам я и и се радвам като малко дете играчка.Ииии още нещо варненските майчета някой знае ли къде във Варна се продават тези сгъваеми кошари на Бертони?

# 151
  • Варна
..прави ми впечатление че 90 % от варненските мами ще имат момичета.. Мъжките мами сме малцинство .. Crazy Mr. Green
Говорят, че варненки били много красиви - затуй ще да е!
А всички мои познати в последно време родиха само момчета, така че, спокойно, избор има и за девойките!
Вчера научих от една мама, че в Окръжна вече оставят бебенцата с майките по цял ден. Взимат ги само през ноща, като ги дават за кърмене и в 03ч., а това си е огрооомен напредък! Има ли някоя варненка, която ще ражда там?

Агата, честит рожден ден! Много усмивки и любов и най- прекрасните и здрави дечица!

# 152
  • Варна
Е, купа поне ти ще си ми съкварталка като се преместим. Бях се отчаяла.

# 153
lucia няма проблем да ми звъннеш когато ти е удобно, обикновено в събота и неделя съм  във Възраждане и може тогава да се видим ако не си заета. Аз гледам да не се натоварвам много с чистене и пренасяне на покъщина и обикновено си полежавам, така че не ми пречи да изляза и да оставя таткото да подготвя апартамента.
eli-pate нищо не ни пречи да бутаме количките в квартала когато не ни се слиза до града
inka май няма други желаещи за училището, предполагам защото е в работно време, а за темата мога да се обадя да питам утре и да решим дали да ходим.
А какво ще кажете за среща на Варненските мами за да не се делим по квартали и училища, когато е удобно на повечето?

# 154
Я се стегнете бе мимичета. Трябва всеки ден да се върви за тонизиране на мускулатурата. Аз ходя и се връщам пеша от офиса и целия ден се чувствам много добре.
И аз съм така, аз живея в Левски, но всеки ден идвам и се прибирам пеша от работа, по около 30-40 мин. в едната посока, но иначе цял ден седнала в офиса, трябва малко движение да има поне.

Kisa05 аз преди бях питала дали има някъде училише за бъдещи родители, а имаш ли предства колко време продължава? Понеже аз съм до 6 на работа по принцип, но може да измоля да ме пуснат за 1-1.30 ако ще отнеме толкова. И всяка седмица ли е или не знаеш?
Училище за бъдещи родители

Гимнастика за бременни
АГ - Болница

Училище за родители
АГ- Болница,Всяка Сряда
Телефон за справка: главна акушерка - 613-797

Училище за родители
Окръжна болница,всяко 15то и 30то число на месеца от 17ч.
Клик за повече информация

Училище за родители
ул.Битоля 1, кабинет на д-р Цветкова, събота от 14:00 и от 16:30,
курсът се провежда на 2 лекции(2 съботи),цената за двете е 10лв
лекциите се водят от Диана Димитрова
"Безболезнено раждане" и "Отглеждане на новороденото"
тел. 635 708 / 0887 627 789

Училище 9 месеца
Пицария "Palazzo Олимпийски клуб" (Ул. Славянска 1-3-5),до ФК
2 пъти месечно,в четвъртък

"Курс по пренатално възпитание" - Младежки дом- Орбита
641 803/ 606 204 Весела Тонева или Валентина Антонова
за бременните е четвъртък от 17:00 до 18:50 и събота от 10:30 - 12:00.
дано да съм била полезна.

# 155
Ей, мами  bowuu Ма вие май - хич не сте суеверни  Party

Аз нищо не смея да купувам предварително. Само набелязвам кое къде и колко струва. Даже съм си взела една седмица отпуска (от 7ми до 11ти април), за да обикалям, щото иначе нямам никакво време, а събота и неделя кое по-напред  Simple Smile

Решила съм да събера от сестри и братя детски дрешки (и двамата с мъжа ми сме по-малките деца и имаме по няколко племенници/чки  Simple Smile ), а иначе да приготвя подробен списък и като стане време, таткото ще напазарува  baby_neutral

Онзи ден влязох случайно в един детски магазин и такива неща имаше, че ми изпадаха очите, а на всичкото отгоре и не беше скъпо. Направо изпаднах в захлас... Така ми се прищя да купя нещо, че взех за едната племенница    hahaha

Ходя на йога за бременни в центъра за съвременни родители и съм много доволна  Simple Smile после се чувствам една лека и подвижна, въпреки 64те ми кг  Mr. Green а и е доста забавно - особено равновесните пози - с коремите  Laughing
Някой има ли желание да опита ?  Simple Smile

Sorry за дългия пост, изведнъж ме налегна вдъхновението  Blush

# 156
Вчера научих от една мама, че в Окръжна вече оставят бебенцата с майките по цял ден. Взимат ги само през ноща, като ги дават за кърмене и в 03ч., а това си е огрооомен напредък! Има ли някоя варненка, която ще ражда там?
Аз, аз!! Супер е , че вече дават и бебчетата!!!  Hug
А какво ще кажете за среща на Варненските мами за да не се делим по квартали и училища, когато е удобно на повечето?
Одобрявам! Само кажете кога и къде.  Wink

# 157
момичета за киселините пробвайте да изядате по една малка ябълка ако не помогне след половин час още една. на мен ми помага все още Слава Богу. #Crazy

# 158
Агата, Честит Рожден Ден  bouquet! Бъди здрава, щастлива и обичана и мама на две сладки и послушни принцеси Hug!

За киселините само да кажа - изобщо не е вярно, че когато майката има киселини, бебето се ражда с коса Wink. С Алекс умрях от киселини, а той се роди без косъм на главата си и до една годинка го гледах прешив. Сега нямам киселини на този етап и съм много доволна, явно вторите деца се носят по-ниско и не притискат толкова много стомаха.

Днес съм на работа, майка ми гледа Алекс, защото той е много зле, а аз ще се побъркам от притеснения да го мисля Sad. На всичко отгоре на работа всички са ужасно изнервени и нацупени, говорят си навиквайки си и аз съжалих 1000 пъти, че дойдох да се изнервям в тази атмосфера, вместо да си гледам болното детенце вкъщи #Cussing out.

# 159
Аз също съм се ориентирла към Окръжна и наистина е супер, че вече дават бебчетата! Laughing
Понеже аз повдигнах темата за среща да си кажа, че на мен ми е удобно след работно време, в събота и неделя също. Къде да отидем зависи от времето и от това какво ни се хапва или пийва, може и шопинг тур по магазините. Предлагайте  Wink

# 160
..Има ли някоя варненка, която ще ражда там?

Аз засега съм се насочила там да раждам, но ще видим, нямам много инфо за съжаление все още.
lucia, а трябва ли да ходиш на някое от тези места на консултации, за да можеш да посещаваш тези училища, или не е задължително? Има ли някакви изисвания за записване или нещо такова или направо отиваш когато решиш  newsm78

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 14:56 от kupa

# 161
  • София
Астарта,я веднага се прибирай да си гледаш детенцето...големи сме глупачки понякога.За какво се пънем не е ясно.А за киселините и аз бях така 1-вия път,адски киселини и никаква коса newsm78

# 162
А в Окръжна с екип или без...

# 163
И аз ще съм 100% в Окръжна,само не знам да си правя ли уговорка с някой лекар или който се случи newsm78

# 164
..Има ли някоя варненка, която ще ражда там?

Аз засега съм се насочила там да раждам, но ще видим, нямам много инфо за съжаление все още.
lucia, а трябва ли да ходиш на някое от тези места на консултации, за да можеш да посещаваш тези училища, или не е задължително? Има ли някакви изисвания за записване или нещо такова или направо отиваш когато решиш  newsm78
Съжалявам,че не мога да ти отговоря.Тази информация я пейстнах от форума на варненските мами т.е по градове.Ама и аз как обяснявам само ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт