ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 045
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
lucia близко е. Вашето каре трябва да се води Възраждане 3, аз съм във Възраждане 2. Още не сме се преместили, още има малко довършителни ремонти, но силно се надявам другата седмица вече да се нанасяме. Аз ходя на работа, но сигурно ще си пусна болнични от 17-ти април и ще съм свободна. Ще ти пратя GSM-a си на лични, за мен ще бъде удоволствие да се видим  Grinning А може направо и среща на Варненките да си организираме  Wink
Предположението ти е вярно,видях ти съобщението кажи когато ти е удобно и ще ти звънна.

# 136
  • Варна
За киселини май помагаше талцид.
Ужасно е да си бременна на диета. Почти нищо не трябва да ям  Rolling Eyes. Чоплих сиренето от една баница, за да я хапна.

# 137
  • София
Здравейте най-накрая и от мен момичета!
Леле колко бързо пишете...цял ден ви чета.  Laughing

Честит празник на всички!
 Специални  Hug на рожденничката Агата   bouquet

Като гледам как са ви нападнали киселини,направо не ви завиждам.....аз нямам за сега и се надявам да е така до края де,но пък имам друг проблем - хълцам и то най-често след ядене  Mr. Green
Аз утре съм на преглед и нямам търпение да видя бебче.
Толкова за сега, по-късно ще се отчета и с първите покупки за малкия човек  Blush
Малко снимки на дъгата от вчера :
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5454933
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=32555&view=1&photo=33

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 13:38 от strawberry

# 138
Аз съм във Възраждане 1. За нас,мамите от "крайните квартали" има страхотен детски кът зад Мебелната палата и новата спортна площадка в Младост. Така че,ако ни мързи да пътуваме чак до Морската,има къде да си бутаме количките Grinning
А някой може ли да ми обясни как да си взема болнични?

# 139
  • Варна
За киселини май помагаше талцид.
Ужасно е да си бременна на диета. Почти нищо не трябва да ям  Rolling Eyes. Чоплих сиренето от една баница, за да я хапна.

Ужас , ама и без сирене ли ... ooooh! Аз трябва в събота да пусна изследвания - кръв и урина, нищо чудно каквото съм прасенце и на мен да наложат .. Thinking

# 140
  • Варна
И сега какво  newsm78 няма ли да ходим на това училище? Само по квартали ли ще се срещаме  Shocked?
Веси, нетрябва да ям сол, затова само извара  Sad. Аз си накиснах нормално сиренце във вода, за да се обезсоли. Кг май нямат връзка със белтъка в урината, така че не се притеснявай.
Ели, болнични за бременност ще ти дадат там където ходиш на ЖК.

# 141
  • София
Лелееее,все пак не съм единствената с ужасни киселини.При мен вече е нетърпимо,нищо не помага от сутринта до вечерта,а като си легна...просто ще умирам #2gunfire #2gunfire #2gunfireТалцида изобщо не ми помага,лошото е,че и содата спря да помага...само 15мин.и пак се започва,а с нея не бива и да се прекалява.Направо незнам как ще избутам Whistling

# 142
Преди малко,по погрешка Laughing се напъхах в един бебешки магазин и си купих 4 бодита с къс ръкав и чифт супер миниатюрни,много сладки розови чорапки. Кеф!!!! Вече имаме и име за бебка-ще се казва Лора.
Ама за болничните трябва ли да я лъжа нещо или направо да си кажа?

# 143
А някой може ли да ми обясни как да си взема болнични?
От АГ- то което ти води бременността. При мен процедурата е следната- вземам лист за ЛКК (комисия от 2-ма лекари) от личния лекар, нося го на АГ-то и тя ми изготвя болничния лист. Само първо трябва да се уговориш с нея каква диагноза да ти пише, за да може да ти издава болничните. ( най-често пишат заплашващ аборт, да не се стреснеш!)
Инка26, какви са тези диети?!  #Crazy До сега не съм чувала да забраняват на бременна сирене !!! Да не би да е заради солта? На теб какво ти бяха открили - албумин в урината ли?  newsm78
p.s. докато се изкажа и сте отговорили на половината ми въпроси...  Blush

# 144
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АГАТА

bambola78 Изчисти си кутията. Wink Къде точно живееш в Драгалевци?
Рита , а ти ?
Аз съм снаха тук. Мъжа ми е от тук. На Лешникова гора сме.

eli-pate Това е едно от имената, които и аз съм харесала Heart Eyes Другите са Маги, Никол, Кристин Hug ще си приготвя повечко, че предния път от 20 имена на никой не ми приличаше Дени Laughing

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 13:37 от ketito

# 145
  • София
ketito , ние сме в Бояна от година и 3 месеца.
А аз съм толкова разсеяна че забравих пак да звънна
да разбера какви са резултатите ми от урината. #Crazy

# 146
  • Варна
Ели, нищо няма да лъжеш. Никой няма да ти откаже такъв болничен.
Аз пак си почнах списъка. Кажете от кои бебефони сте доволни?

# 147
Преди малко,по погрешка Laughing се напъхах в един бебешки магазин и си купих 4 бодита с къс ръкав и чифт супер миниатюрни,много сладки розови чорапки. Кеф!!!! Вече имаме и име за бебка-ще се казва Лора.
Ама за болничните трябва ли да я лъжа нещо или направо да си кажа?

Не бих те съветвала да лъжеш! Аз имах проблеми, но в дните в които си вземам болнични по мое усмотрение отивам при доки (които води ЖК) и просто казваш, че работата ти е много натоврена, атмосферата не е приятна, мръсно, студено и прашно и просто я молиш. Казваш, че неможеш повече, не издържиш, много се изморяваш...и такивати ми неща Така на другия ден просто си вземам болничния и го нося на работодателя Grinning

# 148
 Hug Ще опитам,че нещо хич не ми се работи още 2 месеца.Такова хубаво слънчево време-само за разходки,а не за работа Flutter . А и нали скоро трябва да започваме ПАЗАРЕНЕТО за бебка.

# 149
Я се стегнете бе мимичета. Трябва всеки ден да се върви за тонизиране на мускулатурата. Аз ходя и се връщам пеша от офиса и целия ден се чувствам много добре.
И аз съм така, аз живея в Левски, но всеки ден идвам и се прибирам пеша от работа, по около 30-40 мин. в едната посока, но иначе цял ден седнала в офиса, трябва малко движение да има поне.

Kisa05 аз преди бях питала дали има някъде училише за бъдещи родители, а имаш ли предства колко време продължава? Понеже аз съм до 6 на работа по принцип, но може да измоля да ме пуснат за 1-1.30 ако ще отнеме толкова. И всяка седмица ли е или не знаеш?

P.S. Видях че вече сте го обсъдили, ама аз докато прочета...Simple Smile

Аз също имах такова схващане на прасеца, но слава богу само веднъж ми се случи, дано не се повтаря, че после 2 дена накуцуквах.

Аз засега смятам да си работя до началото на юни или може би до края на май, ако успея да си взема болничен за 1 седмица, но пък офисът ми е близо до морската и когато е хубаво времето и имам време, излизам за 1/2-1 час на разходка край морето Simple Smile, така че мога да идвам с вас, ако сте някъде наоколо де.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 14:04 от kupa

Общи условия

Активация на акаунт