ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 084
  • 318
  •   1
Отговори
# 210
Ивона, кажи на мъж ти да ти купи Цитросепт.
Само да отбележа, че ако не си пила досега, аз лично не бих пробвала точно по време на бременност. От промивка на носа с разтвор на Цитросепт, такъв алергичен шок направих, че си помислих, че ще умра Cry Не съм алергична към нищичко по принцип, вкл. и към цитруси. Така и не разбрах защо ми се случи това Sad
Стига бе, вярно ли?
Аз съм много алергична по принцип, пих го преди месец-два за сефте, слава Богу нищо ми нямаше.
А ти как си си промивала носа с това чудо, сигурна ли си че може? Разреден ли беше?

Дуци разузна ли какво са писали по форума за педиатрията  Twisted Evil - ама и те са  Naughty да се подават на емоции и да се държат така.
Ми не, не можах. А те са си свестни хората, много добре се отнесоха с нас, само оная сестра се изложи, но тя ще го отнесе лично от мен с една жалбичка Laughing

# 211
  • непостоянно
Благодаря ви момичета Hug

Пърли, със сигурност няма да спра да се къпя Joy
Дуци, след допълнението на Белинда май ще пропусна Цитросепта Peace Не ми се рискува Thinking
Други идеи?

# 212
  • София
Малко греяно вино с черен пипер  - помага !!

# 213
Пърли, със сигурност няма да спра да се къпя

E, ти сега да не вземеш да прекалиш. То веднъж седмично е достатъчно  Joy

Ама Ивонче, да не вземе да те хване някой бронхит? Не ми изглежда читава тази работа дето предчувстваш кашлица.

# 214
Здравейте и от мен!
първо да изразя радостта си от факта колко мами има във Възраждане - съвсем скоро си мислех да питам, ама нали пропуснах почти цялата тема и вие сте се сетили...
На който му се разхожда, може да ми прати едно лично съобщение, за да си разменим номерата - аз живея до новия комплекс Евросити и често отскачам до детския кът в ОМВ и Младост, а пък в мола правят един неустоим горещ шоколад и е една от любимите ми дестинации за разходка, когато съм без сина ми.
За съжаление обаче днес ми сервираха, че в градината има скарлатина и утре ще ходим на преглед да му вземат секрет. Въобще не ме блазни перспективата да го гледам болен и то само две седмици преди сесията, за която трябва да пътувам до София... Поне си написах рефератите, ама не съм успяла въобще да уча и понеже няма как да ми е лесно, ей на, денис белята ще си седи вкъщи, докато мине тая скарлатина....
Дано не се разболее. Направо ми се плаче. Преди две години изкара скарлатина и като знам какво представлява, не виждам как ще издържа да го гледам, без да го гушна и утеша...
Доки ме успокои, че няма опасност за бебо, но пък можело да се разболея - като че ли високата температура и повръщането са нищо особено...
Тъкмо се бях зарадвала,че нищо ми няма и ето на... изненадка.
Пък резултатите, ако ги пуснат утре, ще излязат чак в петък и аз дотогава все ще съм на тръни.
Имате ли идея какво мога да взема за повишаване на имунната система... за други мерки не се сещам.
Много дълго стана, ама много ми е криво... Cry

# 215
Е това й кажи на Ивона - вино и пак ще се загуби за неопределено време hahaha
 Wink

# 216
Ивонче, на мен много добре ми действа осцилокосцинум. Като усетя, че нещо става пия един. Миналата седмица и аз бях със запушен нос и то само сутрин като се събудя. Освен това ме наболяваше и гърлото /а нямам сливици/. Смуках стрепсилс с портокал и витамин С, осцилокосцинум и отделно витамин С на таблетки. Да чукна на дърво вече съм добре. Дано и на теб да ти помогне

# 217
donka не се притеснявай, три пъти сме карали тази скарлатина и първия път беше най-тежко. Следващите пъти я карвахме почти на крак и с лек обрив. Дано въобще да не се разболеете

# 218
На който му се разхожда, може да ми прати едно лично съобщение, за да си разменим номерата - аз живея до новия комплекс Евросити
Комплекса на Евросити да не са едни сладки малки къщички? Иначе аз живея под мебелната палата, до едно училище, май строителния техникум е. Във виетнамските общежития ако трябва да съм по-точна. Но засега разходки ще имам само с кучето, ЖЗ юни и юли ще имам повече време.

# 219
Ивонче, и аз подкрепям Оскилококциум и Витамин С (Взимам си Упсавит).  Peace Евентуално може и Парацетамол ако те боли главата...Така се излекувах в началото на декември, а после се предпазих преди 3 седмици, когато мъжо беше 2 дена с 39градуса.

Meждудругото, докито по ЖК ми каза, че ако се разболея или усетя, че се разболявам, да ходя да ми бие инжекции с витамин С. Но това още не съм го пробвала...

# 220
  • София
Гледах "Часът на мама" - вчерашното предаване - даваха една майка на тризнаци.   ylinfant  ylinfant  ylinfant Как ги изписаха и след това бяха гости на предаването. Така ме разнежиха, много малки са бебораните - две момчета и едно момиче.
 И показаха че се справят без много проблеми - а и като гледах нямаха много място в тях - но си имаха три легълца, а ние с едно се чудим как да оформим  hahaha детски кът.
 newsm10

Браво на такива хора!!

# 221
ЧЕСТИТ Рожден Ден, Агата!  nbirthday Да си жива и здрава и само шастие и любов да цари около тебе!
Честит празник на всички настоящи и бъдещи майчета!
inka 26 , на нас ни бяха подарили ето този модел бейби фони
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3944
Да си кажа честно май много не го ползвахме, зашото апартамента ни е малък - двустаен и то бебето като си врякне и всичко се чува.
Вие за какви уговорки на лекар говорите?? За избор на лекар ли говорите. Аз за такава процедура знам, но тя си е легална и е 500лв.
Един въпрос към опитните мами - колко пъти се стерилизират шишета, биберони, играчки и т.н.
Ако детето е на АМ шишетата се стерилизират след всяко миене или по друг начин казано, преди всяко хранене. Играчките не съм мила. Те малките бебета не си играят с много играчки, а като пораснат не мисля че има проблем и да падат по земята у дома.

# 222
  • непостоянно
Е това й кажи на Ивона - вино и пак ще се загуби за неопределено време hahaha
 Wink

Браво бе, Дуци, в много добра светлина ме представяш Mr. Green Crazy ooooh!

# 223
  • Sofia
Ивонче, и аз съм болна днес Cry
Последно с какво се лекуваш?

# 224
  • София
Здравейте и от мен,днес поне се чуствам наспана,а пък на вън е ебати студа #Crazyнаправо зима брррр.
На болните,бързо оздравяване Hug
Почвам да работя

Общи условия

Активация на акаунт