Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява майчинството в България?
Какви са цените на прегледите в болница Токуда?
Какви са алтернативите на мазането по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява майчинството в България?
Майчинството в България представлява правото на жените да вземат отпуск по време на бременност и след раждането. Той обикновено включва 410 дни, от които 45 дни преди раждането и 365 дни след него. В случай на многоплодна бременност или увреждане на детето, отпускът може да бъде удължен с още 30 дни. Отпуските се изплащат от НОИ и обикновено са 90% от брутната заплата на жената.
-
Какви са цените на прегледите в болница Токуда?
-
Какви са алтернативите на мазането по време на бременност?
-
Какви са предимствата на цезаровото сечение в сравнение с нормалното раждане?
-
Какви са препоръките за избор на бебешки матрак?

и после да ми кажете, ще се опитам да се осовбодя и да дойда, ако е интересна темата и ще ходите и вие де. мерси предварително
Отдавах го на лошото време и пролетната умора 
и то много лошо
Носът ми е зверски запушен, не мога да дишам, гърлото ме дразни и болиии, а усещам, че ще ме почне и от онази раздираща гърдите кашлица, която постепенно преминава във влажна
Направо ми се реве 
Моля, ако някой има идеи да помага със съвети

Иначе усещането не е от най-приятните права си
Иначе и аз мисля за нещо такова, че вече и без това ми е натоварена много работата и хич не ме броят за бременна - постоянно търча по етажите, а сега от две седмици не работи и асансьора