ЮЛСКИ БЕБЧЕТА'08 (тема 31)

• 12 024
  • 318
  •   1
Отговори
# 195
  • непостоянно
Оф, цял ден обикалям по болници с Пепи, гроги съм.
Объркаха ме в Педиатрията с майката на Георги, която била писала лоши неща за болницата в нашия форум, сега ще ходя да търся какво е надробила. Ама така хубаво ме стреснаха... После ми се извиниха обаче.

О, те четат форума? Какъв напредък. Ами да вземат да се поправят малко като виждат такива отзиви!

Добре казано, Пърли smile3501

# 196
Ще се радвам да се запознаем Simple Smile
И аз Grinning
Vesi не можеш ли да си тръгнеш по-рано от работа? Ако не следващия път, пък и може лекцията да не е интересна Wink
6milianka пази леглото и бебонките пък ние ще разказваме  Laughing

# 197
  • Варна
Ще се радвам да се запознаем Simple Smile

Vesi не можеш ли да си тръгнеш по-рано от работа? Ако не следващия път, пък и може лекцията да не е интересна Wink
Ми мога до 30-40 мин, и докато съм на центъра пак става 18.00 ... Надявам се до седмица -две да съм свободна и да има други хубави лекции  Crazy

# 198
Момичета, да ви шерна моите планове отностно работата... Смятам (жз) да работя до 1/5 (така съм обявила. Обаче, 28/4 е почивен ден (Великден). Взимам 29 и 30/4 отпуска, като сливам до 6/5. През май пак пускам 2 дена отпуска, за да не работя 2-те работни съботи. Като резултат от 25/4 до 6/5 ще почивам, а пък ще получа и парички от фирмата. След това реално трябва да си пусна болничен само за 3 седмици преди задължителния 45-дневен, които ми се пада към 25/5 да почне (жз). Уф, големи сметки, ама не знам дали ме разбрахте.. Дано да ви помогне тази хитринка..
Днес говорих с шефа ми, че ходенето по тези магазини много ме изморява и половин ден ще работя при клиенти, половин ден от вкъщи. Той е ОК, понеже наскоро му се роди детенце и разбира. Ама и да не разбира, бебката е на първо място  Simple Smile

# 199
Inka, Kris май само трите сме навити за лекцията в четвъртък. Ще звънна утре сутрин преди работа (дано се свържа) да питам за темата и ако ни хареса може да се уговорим и да отидем.
6milianka ако отидем на лекция в Окръжна ще питам за цени при избор на екип

И аз може да дойда, ако може като звъниш да питаш за темата да питаш и колко продължава  Praynig и после да ми кажете, ще се опитам да се осовбодя и да дойда, ако е интересна темата и ще ходите и вие де. мерси предварително  Hug

# 200
  • Варна
а пари не съм сигурна колко точно взема маи според зависи
една позната роди на 04.03 секцио с уговорка с него и на нея и е взел 250лв
на други 300
трябва да се уговориш лично с него
Скочев изражда дъщеря ми и бебетата на много приятели и познати - всички са доволни. И сега при него ще раждам. Наистина взема на всеки различно, общо взето кой, колкото даде. Аз раждах естествено, той дойде в 4.30ч., когато му се обадих, а екипът беше този, който е на смяна. И сега няма да ангажирам екип, само ще се уговоря със Скочев.
В Окръжна повечето лекари са много добри, но има една-две доста злобни акушерки. И те повече лаят, отколкото хапят!

# 201
  • непостоянно
От няколко дни не съм в кондиция Tired Отдавах го на лошото време и пролетната умора Rolling Eyes Да, ама НЕ Naughty
Разболявам се  #Cussing out и то много лошо Sad Носът ми е зверски запушен, не мога да дишам, гърлото ме дразни и болиии, а усещам, че ще ме почне и от онази раздираща гърдите кашлица, която постепенно преминава във влажна Cry Направо ми се реве ooooh!
Сега съм в чуденка как да се лекувам Thinking Моля, ако някой има идеи да помага със съвети Praynig
За сега си пия витамините за бременни, пръскам Стеримар в носа, цедя си лимони с мед, правя си фрешове от грейпфрут и ям плодове... Друго?!?

# 202
Честит рожден ден, АГАТА!!!Много любов и късмет и сладко здраво бебче през юли! bdbaloni Tada
Честит празник на всички мами!!! newsm51
А пък на мен напоследък ми се случва нещо странно.Изведнъж коремът ми се втвърдява отдолу на горе и от едната страна на пъпа ми изниква подутина.  Shocked В началото много се стрясках да не са контракции, но мисля, че е бебо, който не знам какво прави, но някакси сякаш ми се надупва на корема. Мъжа ми се смее и вика"Пошляпай го по дупето да се прибере", щото аз му се оплаквам, че усещането не е много приятно. На някой случвало ли му се е това?
Много ми става смешен корема - подува се на една страна - ту наляво, ту надясно. А понякога се подува равномерно от двете страни, а пъпа ми остава хлътнал. В какво положение се е разположил  бебо в тези ситуации? newsm78
А дъгата дето сте я снимали е страхотна!!! И наистина е двойна! мъжа ми вчера се обади докато боядисваше прозорците в апартамента ни и вика" Появили са се две дъги". Даже е успял да ги снима на телефона си. По новините казаха, че когато в цветовете на дъгата преобладава жълтото, годината ще е плодородна на жито, когато има повече червено - на вино, но понеже дъгата е двойна това предвещава двоен берекет през годината.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 17:53 от nip1977

# 203
  • непостоянно
Нип, и на мен ми става така Wink ПОне по веднъж на ден бебо решава да застане в някаква странна поза, която даже не мога да си представя.Усещам странно втвърдяване и виждам как коремът ми заема невероятни форми hahaha Иначе усещането не е от най-приятните права си Crazy

# 204
На мен 3 дни коремът ми беше килнат на дясно. Бебчо ме буташе по диагонал - долен ляв ъгъл и горен десен. Снощи се размести някак по-удобно и сега е малко рахат. Да видим до кога Simple Smile

Ивонче, добре атакуваш. Много течности пий, вирусите се изхвърлят чрез урината, а и течностите втечняват секретите (за запушен нос е добре - ще можеш да издухваш по-лесно). И лимонът също като киселина им пречи да се размножават гадовете - нещо такова беше. Топлият душ също помага на кръвообращението и съпротивителните сили на организма. Да не се къпе човек докато е болен, за да не настине повече е отживелица (не се смейте, много хора вярват в това и го практикуват да не се къпят докато са болни). Ако се сетя нещо друго ще пиша. Ама все пак звънни на докторицата, че това й е работата...

# 205
Ивона, кажи на мъж ти да ти купи Цитросепт.

# 206
  • София
Ивона, кажи на мъж ти да ти купи Цитросепт.
Само да отбележа, че ако не си пила досега, аз лично не бих пробвала точно по време на бременност. От промивка на носа с разтвор на Цитросепт, такъв алергичен шок направих, че си помислих, че ще умра Cry Не съм алергична към нищичко по принцип, вкл. и към цитруси. Така и не разбрах защо ми се случи това Sad

# 207
Един въпрос към опитните мами - колко пъти се стерилизират шишета, биберони, играчки и т.н. Имам предвид дали се стелиризират само едникратно, след като се купят или и след употребата им (поне в първите месеци), след изтърване на земята...?
Ох, newsm78 дано ми разберете въпроса!

# 208
  • София
Момичета, да ви шерна моите планове отностно работата... Смятам (жз) да работя до 1/5 (така съм обявила. Обаче, 28/4 е почивен ден (Великден). Взимам 29 и 30/4 отпуска, като сливам до 6/5. През май пак пускам 2 дена отпуска, за да не работя 2-те работни съботи. Като резултат от 25/4 до 6/5 ще почивам, а пък ще получа и парички от фирмата.
Аз мисля, че ще се отработват почивните дни на 10 и 17 май - така че ако си в болничен няма да ги отработваш - те ще ти влизат в дните когато не си на работа и не е нужно да си взимаш тези дни отпуск.  bowuu  Иначе и аз мисля за нещо такова, че вече и без това ми е натоварена много работата и хич не ме броят за бременна - постоянно търча по етажите, а сега от две седмици не работи и асансьора  Blush
Дуци разузна ли какво са писали по форума за педиатрията  Twisted Evil - ама и те са  Naughty да се подават на емоции и да се държат така.

# 209
Един въпрос към опитните мами - колко пъти се стерилизират шишета, биберони, играчки и т.н. Имам предвид дали се стелиризират само едникратно, след като се купят или и след употребата им (поне в първите месеци), след изтърване на земята...?
Ох, newsm78 дано ми разберете въпроса!

Шишетата ги изварявах преди хранене (малкият беше изцяло на АМ, уви...), но след първият ми и единствен опит да стерилизирам играчки, те се стопиха от горещата вода и повече не повторих. Mr. Green После ги миех само с вода и сапун. Спрях да стерилизирам шишетата към 6-ия месец, но не съм сигурна дали не е било малко прекалено. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт