Грабвайте чедата ХЕ-ХЕ-ХЕ, във ВАРНА пролетта дойде - 40

• 16 965
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Daninka,ап4етата са на компания Форевър Ливинг и са освежаващи- нищо вредно,само билки.Не са и скъпи- 60 таблетки да са 30 лева- ние ги пием с мъжо,4е и той все е под стрес...в работната си среда!
Днес изобщо не ми се излиза- ха Фотинов 4аках една опааашка...имаме нова баба- ама много бавна бре...,4е и никой не прави забележка,а съжалих майките дето идват с децата и 4акат с тях на тоз ветрилник!!!
сега приспах ани4ка и отивам на маникюр долу под нас...Winkайде..

# 211
Здравейте и от нас в този ужасен ден!
Христинче, честита ви количка! Дълго да миткосвате с нея из Морската! Laughing
Данинка, благодаря за стихчето! Hug Ама да знаете, че на сутринта махмурлук Немаше! Щото Немаше много пийване вечерта! Sad Само малко винце /е, не беше чак толкова малко де Wink/, щото на Сашето не му пукаше много, че мама има рожден ден и имаше екшън посред нощ. То смееш ли да си пийнеш, като после няма да му улуча устата с шишето Grinning Heart Eyes
Ама пък мама едни вкусутийки ми беше сготвила и една тортичка, мммм! Диетата отиде по дяволите, ама карай!
Дано утре да е хубаво времето, че хич не ми се седи вкъщи, а двете диването направо откачат като не ги изведеш! cry
Ей, да се похваля, днес най- накрая успях да подам декларацията за детските. След като ме върнаха сто пъти за какво ли не, днес ми вика една патка: "То много хубаво, ама личната ви карта е издадена преди 15 дена и ние няма как да знаем дали преди сте живели на този адрес". Това с най- кривата и нахална физиономия, която може да си представите. Обаче с такива гневни излияния я засипах /подкрепени от бясната физиономия на татито зад гърба ми, щото му загубих половината ден/, че тя изведнъж реши, че това не било може би толкова сериозен проблем и някак щяла да го оправи! fight smile3512 Можело значи! Оф, радвам се, че скоро няма да я виждам, че още ми се вдига кръвното като се сетя за нея.
Пак стана романче, сори! Embarassed

# 212
Данинка, данинка - мая как ме изФаща днес  Hug
Я кажи ти гласува ли на анкетката Joy
Мен искрено ме забавляват мадамите там/ разбира се с най-добри чувства

# 213
Данинка, данинка - мая как ме изФаща днес  Hug
Я кажи ти гласува ли на анкетката Joy
Мен искрено ме забавляват мадамите там/ разбира се с най-добри чувства

Rolling Eyes абе аз влизам за втори път в такива теми за кино.....едната е днешната .....друата ма Мюзик Айдъл....ама мноооооооооого клюкарско.Не съм гласувала в анкетите,ама ми е любопитно да надникна там.Иначе съм първа киноманка,телеманка,филмоманка...мюзик айдъл-манка..................абе обичам да зяпам много работи...а и новино-манка...По едно време имаше моменти гледах всички новини по канала,бтв нова,еропа....и каквото още се сетиш Mr. GreenНо вече избирам повечко Shocked

# 214
Момичета, току-що четох прогнозата newsm45 smile3514 newsm61
Дъжд и облаци до 7ми април! Нямам думи! След тази чудесна новина- лека нощ! Laughing

# 215
Добър вечер!
Чак сега сядам да попиша и почета малко форумчето  Crazy  Смятайте какъв ден изкарах, можеби като всички  Joy Чистене основно на апартамента, че нали събота и неделя бях на вилата, пране, простиране, гладене, готвене, ходене на зъболекър, свекървта на гости и т.н. А малката за капак цял ден се кривчи нещо й е скучно  ooooh! а на мен ми пушеха подметките  #Crazy  Ама утре се надявам само да мързелувам  Praynig доколкото мога т.е. ще се занимавам само с малкия терорист  Mr. Green
Дайте да се срещнем на кафе  Hug Няма, ли заведение за дечица  newsm78 . Май в Чайка има, тя Ани - бани и Лина ходят там  Wink
Щях да ви пиша и още нещо ама забравих  newsm78

ааааааааа сетих се  Laughing Утре и аз ще се ядосвам като Саши  Mr. Green . Ще ходя до НАП да си плащам здравните осигуровки и да си пусна персоналния регистър и като си помисля ми става  #Crazy Саши добре си я подредила тази патка. Седят си зад гишето и се чудят на колко компетентни да се направят. А не могат да различат нотариално заверено пълномощно   Joy За тях щом има печат е нотариално а да вземат да прочетат какво пише на печата няма. Ама дай им за глупости да се заяждат и то с най - безобидните хора  #2gunfire

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 22:00 от pets

# 216
  • Варна
Здравейте,здравейте!
С най-голямо удоволствие искам да ви кажа, че пак се завърнах на Варненска територия. Много ми липсваше Варна, но вече съм тук.
Христинче, не съм те забравила,. Честита количка и все се каня да  те питам,снимката на аватара ти дали е в новата Селена.Ние живеем всъщност там, в една от двете оранжеви кооперации до пицарията. Ще се обадя скоро,но то и времето е кофти, а и нямам асансьор все още и тази количка как ше я свалям , не зная просто. Хайде ще влизам по- често!

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 23:19 от Румка

# 217
Здравейте,здравейте!
С най-голямо удоволствие искам да ви кажа, че пак се завърнах на Варненска територия. Много ми липсваше Варна, но вече съм тук.
Христинче, не съм те забравила,. Честита количка и все се каня да  те питам,снимката на аватара ти дали е в новата Селена.Ние живеем всъщност там, в една от двете оранжеви кооперации до пицарията. Ще се обадя скоро,но то и времето е кофти, а и нямам асансьор все още и тази количка как ше я свалям , не зная просто. Хайде ще влизам по- често!
ААА,не.В Old city.Много обичам да ходя по караокита Laughing Laughing Mr. Green

# 218
На Саши Честит Рожден Ден на патерички! Бъди много обичана и желана!

Мери, тук мисля, че имаха. Забравих как се казваше "Сбъднати мечти" или нещо такова

# 219
благодаря на всички ви отзивчивоста ви!!!много съм ви задължена!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ще вмъкна само за времето във варна,забелязала съм че ако тук е хубаво времето след около 2 седмици и във варна става хубаво и съотвено и с дъжда е така.така че по моята прогноза след 2 седмици ви чака няколко поне горещи дни:)пращам ви ги бърза поща:)
 за носия нямам идея от варна в днешно време ,но мога да предложа да потърсите и попитате в някой танцов състав.може някой да ти заеме една срещу заплащане.
още веднъж благодаря момичета!!!всичко най-добро ви желая Peace

# 220
  • Варна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233137&photo=4
ето малко снимки от село Mr. Green

# 221
  • Варна
Леле Лора колко е порастнала, а и какви къдрица има- сладурана! Hug
Добро утро в това дъждовно време, дано не изкукаме в къщи тия дни  #Cussing out

# 222
на какво столче се спря и защо?  Peace и ние търсим затова?
Деси, Maxi-Cosi Priori SPS  Peace - мен вече ме взеха за нарицателно заради мнението за някои "марки" Laughing - ама както се казва хора всякакви, желания всякакви Laughing Държах обаче да е хем хубаво, хем на сносна цена Simple Smile

# 223
Добро априлско утто момичета......... Rolling Eyesа баба Марта била крива и непостоянна...кво ще кажете за днешния ден.......брррррррр сякаш времето се врътна назад и пак идва зимЪската. Mr. GreenЕй такива дни ме подтикват към това да ви досадя отново с ето туй-цък  Embarassed

Днес от легленце топло да скокна се озорих
щом очите си   hahahaпрекрасни аз отворих
станах ,ама що ли с гадния Априлчо не поспорих
щом намръшеното му лице видях- се ококорих Shocked
Та замислих се здраво  и лукаво аз
кого първо да подхлъзна в този час.
На шегичката е празник знай
базиците са днес царе комай!!! Laughing
Та размислих се за лъжа опашата
хем пиперлива ,хем устата
хем закачлива ,хем брадата  Joy Joy
хем дълги да са и краката.
Не вЕврам,че  бедрата и са къси
не я обижам ,щот мадам Лъжа ще се навъси.
И тогазИ сме  закъсали  жестоко
ще се оплетем ,ще потънем на дълбоко
А госпожа Лъжа ще ни гледа разярена
от победата над нас опиянена.
Та затуй с овации  днес да я дарим
и магията и на друг #Crazy да упражним
Да излъжен някого със кеф
да не е мъжо или навъсен шеф.
Айде мацки дано днес да ви е гот
със закачки да е пълен тоЗ живот.
На 1-во априлския лъжовен ден
бъдете във форумчето с мен :love
:

# 224

Добро утроооо! Grinning
Почерпете се, момичета! Днес с нашия тати имаме годишнина-4 години!
Обичам много този празник, защото това наистина са 4 много щастливи години!

Virginity , голяма сладурана тази Лора! И апетит има детето, пу да не му е уроки! Друго си е да си хапнеш домашно приготвено суджуче, нищо общо няма с разни му там супички и попарки! Laughing
Руми, добре дошла! Hug Не се познаваме, но има време!
Хайде момичета, разсънвайте се и сядайте на компютъра. Дайте някоя идейка къде да идем с татито довечера- малко танци манци- нещо такова. Ама не съм стъпвала от доста време в клубовете и не ми е много ясно къще е готино. Приемам съвети и препоръки Hug
pets, успех мила! Лапни едно валерианче преди това, сложи си още едно в джобчето, за всеки случай и тръгвай. Не носи никакви предмети, които могат да се използват като оръжие, щото гарантирам ти- ще се изкушиш да ги ползваш. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт