Грабвайте чедата ХЕ-ХЕ-ХЕ, във ВАРНА пролетта дойде - 40

• 16 966
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Ей седнах и аз най после на д-то си днес...то чистене, то готвене, пазаруване, пресях си Цветята-от това съм най доволна, че и гости си посрещнах  и сега съм направо кат пребито куче-женска му орисия #Cussing out
 Саши ЧРД, жива, здрава и всичко най-най
Франческа: Браво на моя любимец Теди-юнак в той!  bouquet Да ти е жив и здрав!!
На всички други лека вечер-сядам да гледаам TV малко..
За утре ако е хубаво времето се надявам да се срещнем в Морската на разходка и лаф моабет Joy

# 196
добер вечер момичета......тези дни все по вечерна доба влизам във форумчето....ама то разходки и чудо.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САШИ
 newsm51 newsm59

Еййййййййй да е жива и игрива тази Саши
и послушна да е , Mr. Greenда не се забърква в каши.
Да е за пример на своето дете Heart Eyes
да пленява с поглед мъжкото сърце. Rolling Eyes
Чаровница забавна и фръцкащо кокетна
облечена по модата последна е суетна
Туй Саши рожденичка е златна днес
веселбата явно ще е до нощес. #Crazy
Съседите от музика ще се побъркат
людските бебета от шума ще църкат baby_neutral
Ама кво да правиш празника е тук
а утре Ви очаква   4uu махморлук Joy Joy
  bigdance2
 newsm18  costumed034 Tada

# 197
Честит рожден ден, Саши  bouquet

# 198
  • морето и сините вълни :)
Честит Празник мила САШИ Peace
само радостни моменти да те навестяват Peace  bouquet  bouquet
Данинка  БОМБА си Mr. Green  bouquet

# 199
Саши,   bouquet и  Heart Eyes!

# 200
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА ОТ ВАРНА И ОТ ОКОЛИЯТА:)
ИМАМ ЕДНА МОЛБА КЪМ ВАС.АЗ ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА И ЩЕ СЕ ПРЕБИРАМ  ВЪВ ВАРНА ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ТАЯ ГОДИНА.НЯМАМ ЛИЧЕН ЛЕКАР И СИНА МИ ДАЖЕ ОЩЕ НЕ Е РЕГИСТРИРАН ЗА ЕГН...
НИКОЙ ОТ СЕМЕЙСТВОТО НЕ СЕ ОСИГУРЯВА ВЕЧЕ В БГ,МОЛЯ ПРЕПОРЪЧЕТЕ МИ ДОБЪР ПЕДИАТЪР  ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ЗА МОМЧЕНЦЕТО МИ,КОЙТО НЯМА ДА НИ ВЪРНЕ АКО ОТИДЕМ 'НА ЧАСТНО'!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОМОЩТА

# 201
ExxxxxEййййййййй....добро утро сънчовци smile3507 То не е било толкова заспал форум. Ша ги бием тези Х-американци дето са измислили смяната на часЪ  .....Днес гледам хората  по улиците се влачат-прозяват ,тътрят крака   и очите им Shocked жадни за сън....Пък и времето едно начумерено и дяволски сърдито ,като  newsm48 станала да помага на снаха си свекърва Joy Joy
Днес трябва да има голямо АКТИВЕ във форума ,щото още не е за разходки thumbsup

# 202
Здравейте мамчета!!!Вчера никак не ми остана време от хойкане да седна на тоз компютър.

Гледам,че Саши и РД е имала.Честито миличка и от мен!!!!Sorry, за закъснението  bouquet

Ходихме долу покрай морето,заседнахме на едно кръчме с рибка и биричка!!!Мали,голям кеф!!! Grinning
И лятна количка купихме на детето,не че другата не става...но викам на моя ,че количката му е тясна на детето.Ей сега ще го снимам да ви покажа новата придобивка.

http://images24.snimka.bg/005498895.jpg
http://images24.snimka.bg/005498890.jpg
http://images24.snimka.bg/005498892.jpg

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 10:06 от Христинчето

# 203
добро утроооо!!!
 Peaceей,това чудо с местенето на часа е голяма......такова!в4ера анито спа в 12.30 до 13.30,а ве4ерта от 19.30 си търка очите....и заспа след 2 часа въртене в леглото....днес поне стана в 9 реално време
вие как се оправяте\? аз засега компенсирам с кафе...ама докога....ааа и едни хап4ета си взех с жен-шен за тонус..явно те помагат! Peace

# 204
Аз само чета,ама да взема и някой ред да драсна Laughing Краят на тази седмица ще взимаме столчето за кола и нямам търпение вече Simple Smile
Тази смяна на времето ми разказа играта ooooh! , а малката пък не ще да закусва ooooh! - обърка си режима #Crazy

# 205
Добър ден

Хриси 4естита ви нова придобивка  bouquet

И СЕГА АКО НЯКОЙ МЕ ВКАРА В 4АТА ЩЕ ГО 4ЕРПЯ ШОКОЛАД Simple Smile

# 206
аз засега компенсирам с кафе...ама докога....ааа и едни хап4ета си взех с жен-шен за тонус..явно те помагат! Peace

Мери ,какви са тези ми ти магически-хари потърски  хапчета..дай ги насам ,бе мацко. Mr. Green
Моят Виктор направи така....събуди се сутринта в неделя точно когато си се събужда НО по новото време.Явно през нощта съм станала без да помня и съм го  hahahaпренастроила на лятна вълна.И в цяла неделя си спазвахме спането и храненето както си му е реда по новото време./ и то от самосебе си ,без изкуствено да настоявам/...пак спим в 10.30 ./по реалното време/ папаме в 12.30.....спим в 14.30....Само ми беше чуденка дали вечерта ще заспи по новото време в 20.30-21.00....ама явно детито е наистина като часоФник в девет без нещо си заспа...та до сутринта.Въпреки това на мен ми е кофти...вечерта не ми се спеше изобщо ....сутринта не ми се ставаше............та затова питам Мери за тези благинки за тонус. Rolling EyesАма те сигурно имат и висока калорична джаджа в тях ,тъй като  са силно енергийни ... newsm78 А? Аз досега само два пъти съм пила Ред Бул и освен сърцетръс друго  #Crazyободряващо действие не съм изпитала

И СЕГА АКО НЯКОЙ МЕ ВКАРА В 4АТА ЩЕ ГО 4ЕРПЯ ШОКОЛАД Simple Smile

В смисъл????За кво ти е този чат...ей на нас тук Heart Eyes

# 207
Аз само чета,ама да взема и някой ред да драсна Laughing Краят на тази седмица ще взимаме столчето за кола и нямам търпение вече Simple Smile
Тази смяна на времето ми разказа играта ooooh! , а малката пък не ще да закусва ooooh! - обърка си режима #Crazy
на какво столче се спря и защо?  Peace и ние търсим затова?

# 208
# 209
Момичета, ако някой знае къде мога да наема детска народна носия във Варна, да ми пише, моля!  Praynig
По-точно ми трябват калпак и пояс.
Синът ми ще играе дядото в Дядо и ряпа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт