Грабвайте чедата ХЕ-ХЕ-ХЕ, във ВАРНА пролетта дойде - 40

• 16 974
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Откъм Варната
....Тогава,незнайно защо няма никаква информация в подписа като лентичка или снимка....

Аааа не е незнайно, знайно е, да не може сульо и пульо да гледа на хората инфото, а само регистрираните потребители да се възползват от тез благинки

# 181
добрутрууууууууу Hug

Аре на кайвето

# 182
Добро утрооооо !  Hug
За мен кафето което е без сметана  hahaha
Като ме светна Христинчето по въпроса с лентичките и вече взех, че се досетих, че информацията от тях е само за просветени във форума  Joy  Голяма съм заспа как може да не забележа , че се появяват като си вляза с паролата  Embarassed

ааааааааа да не забравя  Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САШИ ! Пожелавам ти да бъдеш най - обичаната мама на света  Hug И твоите трима мъже да те носят на ръце и да те глезят от сърце   Heart Eyes Бъди щастлива  Heart Eyes

# 183
  • морето и сините вълни :)
Хрситнче, и към другите мами Peace
НЯКОЙ знае ли какво се прави ако нени хван е второто БЦЖ
не е въобще зачервено  мамка му ooooh! ooooh!
днеска е 2-ри ден а н е се е зачервило,утре ще го отчитат Tired

# 184
честит рожден ден на САши!!!да си жива и здрава,най- обичаната мама и най- желаната жена!!!!;-)  bouquet  bouquet Hug

Франческа,честито ви "изправяне",сега следва я лазене,я вървеж и падане...но все пак това е пътя,няма как да изберете по- лесен на4ин!;-) Peace

Днес много студено,бре девойки....пак ще шетаме,а мойта Ани е крива от сутринта и все църка.....;-( #Crazy

# 185
ами ние и от няколко дена лазим Crazy от както навърши 7 месеца бенка му излезе до нослето Laughing по4на да лази като дете а не като пехотинец Joy сяда сам ве4е и снощи айзберга беше като се изправи сам на кошарата Crazy

п.с. А моят мъж няма ли д астава ве4е,жена му гладна Close

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 11:34 от ФранЧеска

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САШИ !   bigdance2  ura newsm59
 ей АНи  newsm78 верно ко праиме ако и таз ваксина не ги хване децата?
ФранЧеска    Hug честито ви лазене и изправяне на кошарата.. Heart Eyes
Мойто дете праи отчаяни опити да лази..ама се върти в кръг в кошарата..капака беше като го намерих почти изправен на кошарата..увиснал на решетките  Shocked влизам..няма го поглеждам из купа играчки..оня увиснал ooooh! а моята кошара плитка...та сега очите ми на 12 Wink повече не съм го виждала..ама дано е било инцидентно, че рано още Praynig

# 187
Здравейте Варненски майчета!
Извинявайте,че се намесвам в темата ви,но искам да ви попитам къде във Варна продават колички Hauck?Tук в Добрич не мога да намерия,а съм си харесала Hauch sprint newsm78
Благодаря ви!

# 188
Честит рожден ден Саши!! newsm51
Пожелавам ти да си все така весела, хубава и засмяна..апропо много ми хареса фибичката. Hug и аз си падам по такива работи , добре че си имам момиченце  smile3521
Франческа , браво на малкият юнак newsm10, да ти е жив и здрав и мнооооого послушен newsm44

Да ви се оплача вече е енти ден, когато не спа, а снощи беше капак.....през половин час, ходя като маносана из къщи  smile3515, забелязах че не мога да правя вече сложни изречения  newsm62 .
Калинке, вие кога спряхте да се будите нощем да цокате, уа?

# 189
  • Откъм Варната
...Калинке, вие кога спряхте да се будите нощем да цокате, уа?

Не сме спряли  Mr. Green, ама понякога се буди, друг път не, то нали и ти понякога ставаш да пиеш вода вечер Wink , същата работа е

# 190
  • морето и сините вълни :)
ние току що смъкнахме нивото на кошарата защото моя както е легнал хваща се за решетките и  си подава главата и едната ръка през решетката и ахаа да се хвърли от там
и сег акато видях колко ниско стана се чудя дали няма да се плаши горкото newsm78 #Crazy не че седи особенно много в нея кошара де Peace

# 191
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН САШИ.Бъди много,много щастлива.И ти пожелавам всичкото здраве на света че да можеш още дъъъълго да се радваш на дечицата си и внуците си...../е и на мъжлето си де..../ Crazy

# 192
ние току що смъкнахме нивото на кошарата защото моя както е легнал хваща се за решетките и  си подава главата и едната ръка през решетката и ахаа да се хвърли от там
и сег акато видях колко ниско стана се чудя дали няма да се плаши горкото newsm78 #Crazy не че седи особенно много в нея кошара де Peace
а бе и аз се чудя дали да свалям нивото newsm78щото сме и с дюшек .....ама сега какт я взимам по хиляда пъти на вечер .. #Crazy #Crazy

# 193

Почерпете се мили момичета за мое здраве!
Много ви благодаря за милите пожелания!

# 194
МММММ аз направо след тортата да се запишааа Mr. Green, не съм сигурна че ще остане нещо след мен. Обожавам шоколад Mr. Green
ЧРД Саши,много здраве, любов, и подаръци ти пожелавам!
Ани-Бани ако няма реакция на Мантуто, пак се ваксинира БЦЖ. Ще ви боцнат още един път. Това е.
Ние днес все пак се спуснахме до Морската, ама само колкото да поседна и да си изплюскам МакДоналдса. Ако сте видяли една мама с Мак торба, почти колкото нея голяма, да сгъва сандвичи на поразия - аз бях.
и сега тортичката ми дава едни идейкиии, май ще се бяга до Крамера.
абе ще ми идва и съм като ламята Спаска, не мога да се спра.
и нас ни мъчат зъби (кътници) и е една драмаааа, няма угодия
надявам се като излязат проклетниците и да настане мир, щото вече съм  smile3511 smile3514 smile3515, че чак   newsm61
много  Hug от нас

Общи условия

Активация на акаунт