Грабвайте чедата ХЕ-ХЕ-ХЕ, във ВАРНА пролетта дойде - 40

• 16 992
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Ох, как ми се идва, ама с тоя моя, дето все иска да ходи...не издържа прехода. А в понеделник имам среща с братовчедката, която не ми е виждала още годиначето, че е в странство и си е до вторник тука. Та така, приятни ви разходки, по-нататък може би...

# 166
аз днеска съм в почивка-  redecoration каката е за 3 часа на рисуване,а малкото спи при майка ми. 1crib..от 12 до 15.30 ми е временцето и гледам ,4е изти4а....отивам да доопера,измих тераската,остава ми да поразшетам.... wash hang
утре дано пак е така,ще излезем и Ани ще не ще ще спи в коли4ката,а ние с ели ще ходим....Wink
  261uuаааа  и
 риба приготвям за ве4еря  food002- сега само я нарязах и й сложих подправките,а след 3 часа ще я панирам..ммм...Winkкартофки и бири4ка cheers- това ми напомня за лятото.....само дето капан4етата долу на алеята са си сложили егати надценките- все едно ядем в ресторант 5 звезди....а спомняте ли си преди цаца за 1.50 и картофки за 1 лев4е....преди 10 години ли беше....ех....морето
smile3548

# 167
  • Варна
Момичета, позната от София с детето си търси стая в хотел или апартамент по тънко (близо до моретоЛевски, Чайка...) за целия месец май, дори и малко от юни. Детето е с астма и трябва малко да сменят климата. Ако някой има идея, да ми пише на ЛС. Благодаря ви. Peace

# 168
морската, мерси за инфото за яслите  smile3525
за хотелче що не проверят как стоят нещата във Вила "Максим", знааеш ли я в Морската градина, последно като гледах стаята беше 50 лв / ако я устройва де/ и да искат намаление за дълъг престой  Peace

# 169
 newsm78 е ама аз излязох по- рано преди да видя, че заформяте тука "сбирка"..вече ще дебна  Crossing Arms и аз искам пък.....ще се явя на поправката Blush  мойто дете много криво тез дни..ама и пусти му зъби...докато изкара 2 голям зор..май започнаха и горните ooooh! и съм сама и вече луднах, и за държавен уча.. Whistling още имам да се начудя де...сега април ли да се явя или да оставя за наесен Rolling Eyes  всички накуп да взема.

# 170
galentinass- гледам ленти4ката с кг - браво!! кажи как се справяш? не ядеш???? и аз качих 25 ама след 15 свалени нещо забуксувах....и още 10 ме 4акат да ги ...изхвърля...

# 171
Ееее направихме си супер разходка......да се пукнете от яд пък..... Crazy CrazyБяхме с Саши и нейните дечица/големия особенно голям бонбон,многознайко/.  love001  love001Айде в понеделник по голям отбор..... Praynig

# 172
Mery_red    Blush ми мойта диета е.."Глад мори добитЪка" 

# 173
Здравей те,мили мои да ви с епохваля Теди от в4ера лази стабилно,а от днес преди малко се изправи сам на кошарата Shocked и сега иска само прав да седи,малко са му кашкавалени краката ,но сезадържа,пада и пак става много съм щаслива Party

# 174
galentinass , спокойно, понеделник ще има "поправка". Браво и от мен за килцата!
А за изпитите, ти си преценяваш, ама сега няма ли да откачиш от толкова ангажименти? Май по- добре да поотложиш малко. Обаче внимавай, щото аз от 3 години все ще си вземам магистратурата и така и съм си още бакалавър! Embarassed
А за разходката- супер беше!
 berina , мерси за милото определение на моето диваненце! Laughing А аз да кажа, не за да върна жеста, а защото е истина, че Ерай е страхотно сладък пухчо, направо ти идва да го изядеш и е страшно усмихнат. А баткото- вие го видяхте на снимките- сериозен господин с джентълменски вид Joy
Така, така, ние утре няма да сме на разходка, защото имам рожден ден, за който между другото за малко да забравя. Не знаех, че може да забравиш собствения си рожден ден- ама явно може!
Утре ще се включа да ви почерпя и да направим уговорка за понеделник- червената ми фибичка свърши работа, позна ме и begbie. Може пак да я използвам! Heart Eyes

# 175
Франческа, мила, много се радвам за вас, ама какво те чака Sick Shocked Heart Eyes, няма да казвам. Само ще цитирам един израз:" Да ти е яко дупето!" Sunglasses Joy

# 176
Франческа, мила, много се радвам за вас, ама какво те чака Sick Shocked Heart Eyes, няма да казвам. Само ще цитирам един израз:" Да ти е яко дупето!" Sunglasses Joy

Laughing

# 177
Да кажа и тук Добър в е ч е ррррр!
Днес подухваше ама държах малката на вън до 15:00 часа. Спа час и половина направо рекорд  Joy  Сложих я за първи път в паяка голям кеф , големи викове, голяма радост   Joy

Саши в понеделник ако си на разходка в морската задължително с червената фибичка  Peace аз ще гледам да съм с червените ботушки   hahaha

Абе мамчета при вас винаги, ли се показват лентичките от долу на поста  newsm78 При мен много често ги няма  Mr. Green

# 178
Добър вече и от мен............като гледам изтървала съм само уговорени и неуговорени срещи.. Twisted Evil..осъществени и неосъществмени контакти..хмммммммммм .Днес много духливо беше ,та не слизахме в Морската.След задължителната разходка с малкия...го оставих на тати му и с няколко първи дружки отидохме на по една черпня.Ей туй правих днес.
За утре ША  ви следя кви уговорки ще правите... Laughingможе и аз да се включа ....  bouquet

# 179
Добър вечер!
Франи,много се радвам за вашето постижение ,браво на Теди!!!
Ние пък никак не искаме да пълзим,пък за какво изправяне става дума,просто фантазия Laughing.

Петс,когато влезеш като гост във форума,демег не използваш регистрацията си и като преглеждаш темите ти го няма името,а пише само гост.
Тогава,незнайно защо няма никаква информация в подписа като лентичка или снимка.

Общи условия

Активация на акаунт