Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от предизвикателствата при отглеждането на собствена храна без използването на вредни химикали?
Какви са някои методи за отглеждане на собствена храна в градска среда?
Какви са някои методи за отглеждане на собствена храна в селска среда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от предизвикателствата при отглеждането на собствена храна без използването на вредни химикали?
Отглеждането на собствена храна без използването на вредни химикали може да доведе до няколко предизвикателства. Те включват избор на подходящи семена и разсад, контрол на болести и вредители, торене с подходящи торове и поддържане на здравето на почвата. Осигуряването на оптимални условия за растеж, като влажност, светлина и температура, също е от решаващо значение.
-
Какви са някои методи за отглеждане на собствена храна в градска среда?
-
Какви са някои методи за отглеждане на собствена храна в селска среда?
-
Какви са някои ползи от отглеждането на собствена храна?
-
Как можем ефективно да се справим с болестите и вредителите при отглеждането на собствена храна?

Звучи прекрасно. И аз все повече започнах да се връщам към природата . Аз живея в апартамент и нямам възможност да гледам зеленчуци и плодове освен че имам подправки и билки на терасата . Бабата и дядото на съпругът ми имат къща в едно малко селце обградено от гори ,рекичка , пещери и поляни. Къщата им е до гората и има кошери и вкусни зеленчуци и плодове . Дъщеря ми играе там на воля понякога
Направо рай ! Всичко свързано с природата започва да ми става слабост . Тук дори обсъждаме валдорфските кукли, които са от естествени материали ( пълнени с вълна)
И аз с много голямо удоволствие бих следила темата, стига да има някой, който да споделя опита си тук. Пък и да не е за био градинарство и за традиционно да е, пак ще ми от полза, впредвид че миналата седмица за пръв път чух думата "калтуча".
Как са ви вашите домати, сложихте ли им колците? Нашите са отрупани.
Днес сяхме магданоз, копър и моркови. Да видим какво ще излезе...
Привет и от мен
здравейте на всички новодошли!
А как тайната е в кладенеца, в смисъл че полива добре?
Това е на леля градината в Каменец. Зеленчуците са в задната част, но и те са така свежи и зелени.