Номинации за Муньо - 2008г.

• 60 303
  • 358
  •   1
Отговори
# 150
...Честно казано, не разбрах защо човека да е Муньо. Защото е помогнал на съседката си с тоалетна хартия ли?...
                     Моля-моля, реакцията нямаше да е същата, ако съседката го беше помолила. Не искам ако си търся тампони, съседа да проявява самоинициативност и да ми носи  Crossing Arms. За мен си е муньо.

# 151
Не искам ако си търся тампони, съседа да проявява самоинициативност и да ми носи  Crossing Arms. За мен си е муньо.
Абе ако ти е на зор, не само че ще ги вземеш ами и ще благодариш.

# 152
Не искам ако си търся тампони, съседа да проявява самоинициативност и да ми носи  Crossing Arms. За мен си е муньо.
Абе ако ти е на зор, не само че ще ги вземеш ами и ще благодариш.
                     Не, няма. Но не ми се спори - така или иначе трудно може да ми се случи, аз пазарувам януари за цялата година и омекотители, и прах за пране, и други Mr. Green.

# 153
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитирам колегата е в пред-пенсионна възраст.

"Няма да дам пари за подарък на Х (по случай пенсионирането му), защото когато аз се пенсионирам той няма да е тук за да даде за мен."

# 154
  • UK
Това е малко като един мой 32 годишен приятел, който отказа да дойде на 20тия рожден ден на наш общ приятел с предлога, че и той не е отишъл на неговия 20ти. Ние се познаваме от пет години, де, ама това беше на шега, всъщност нямаше да е в града и се лигавеше. Simple Smile

# 155
  • E-CLM & CH-VD
Цитирам колегата е в пред-пенсионна възраст.

"Няма да дам пари за подарък на Х (по случай пенсионирането му), защото когато аз се пенсионирам той няма да е тук за да даде за мен."

По същата логика и вие не трябва да дадете пари за неговото, защото и той няма да е там за вашето пенсиониране  Laughing

# 156
Тъй  като темата за муньовците е безкрайна да се включа и аз. Въпросният индивид  е муньото на моята приятелка,  която все още  не го е разкарала( искрено се надявам да е в тоя живот,че в другия -я камилата, я камиларя.... Laughing)
Този  човечец има  вулканно самочувствие с кота- таратанци, защото е  неописуемо съчетание от  едни такива качества, от които само едно,дремещо в мъжа до вас  ще ви кара да палите  кракомобила и дим да ви няма.
Признавам,че аз мислех  шепа познати за закостелени и неувиращи докато   той не ги отнесе всички и не стъпи на челното  пънче.
След разговор с приятелката ми за   периода на бременността "мъжът" се намесва:
-Оооо, аз държа като забременееш да не си режеш косата, защото ще му се отреже така пишката на момченцето и  още нещо-ще го кръстим на наште задължително" Shocked
Нали се сещате ,че за боядисване, скубане и прочие елементарни  женски поддържащи  процедури дума да не става, докато приятелката ми не роди.Дотогава- о,Природо,защо си била така щедра към мене за някои неща.... ooooh!
Изумителна е принадлежността му към рода-  няма уикенд  да не  я влачи до  техните.Тя- жива, умряла-там! Да прави добро впечатление.И да помага ....от вратата я посреща "мама" -чистене,оправяне ...(така  де-да си заслужи обяда).
Няма да  ви казвам ,че  на някакъв последен празник неговите родители са обидени до смърт от отсъствието й.
Това  трудно ще преглътна, но изявите на  дребната му пресметлива душица-никога.Той помни всеки лев, тя може да му се води жена, но само се води такава,иначе е просто обикновена съквартирантка(не баш, спят заедно).Дели  се всичко-наеми,консумативи,храна...
Тя остана без работа за  2-3 месеца. Той разцепи планетата,че я е "гледал"(ах,ако не е  бил той... просякиня би била).
Пари за няколко ел.уреда дадоха родители й, той  някак реши,че и той е участвал и сега при евентуална раздяла  си иска ДЕЛА.
А   историята от която ми  увисна ченето беше за един уж  любовен празник.Купил й муньо букет, с такси до работата й го закарали, ноооо романтиката се гътнала при вида на избождащата очите касова бележка за букета, нарочно оставена ,за да види  приятелката ми колко много пари е хвърлил той за Св.Валентин. След време й намеквал "Ти какво направи за мене на празника на влюбените,а? Нищо.А азззз"
Любими и редовни  реплики са "Теб няма да те търпи никой,само аз","Грижих се за теб,докато беше без работа, а ти какво направи за мене"...
Дълго стана,ама  материал за него- като за тритомник поне.
Държа да отбележа,че приятелката ми е  много красива жена и с какъв акъл го търпи 2 години, избягвайки всякакви нормални мъже...НЕ ЗНАМ.
А пичът се има за страшен любовник, само за секс се говори и мисли,че с това въздейства на околните и припадаме женската половина от възхита и завист.
Мързи го да гледа,  казвал е на приятелката ми,че като няма работа ТЯ Е ДЛЪЖНА  да го гледа,защото  така трябвало.... Shocked
За 2 години  не й е дал 2 лева да си купи нещо  тя. А тя като  му купува претенциите са му към по-скъпото...
Още мога да описвам  пигмейската му същност, но оставям отворен края до реалния край на връзката им.Тогава ще се развихря описателно.

# 157
горната история описва точно сегашния ми съпруг #Crazy
все едно говорим за един и същи човек
не работи нищо ,само от разни далаверки си докарва по някой лев,моята заплата отива за сметки ,за храна и подръжка на семейните колИ.А той става сутрин ,отива на кафе,це ,чете си вестника и се радва на заобикалящите го ученички.Може да изкара и хиляда лева за един ден,но не е дал и лев за семейния бюджет ,всичко се пази за черни дни ,кога ще дойдат тези дни да ги харчим тези пари не знам,като си имаме и собствено жилище ,и автомобили и т.н.
Като ходим на почивки (като повечето хора ,на море през лятото) отпуската се планира няколко месец преди това ,като подробно се разучават всички оферти,само и само да излезе по евтино,без значение колко е мизерен хотел ,квартирата или каквото е там.На морето за вечеря в някое по -така заведение е забранено да се говори ,все пак не море ме е завел,а пък аз искам и да ям! #CrazyКак не ме е срам!
Да не говорим ,че умирам от срам ,като си чака рестото до последната стотинка,а при закупуването на каквото и да е било нещо се пазари все едно ,че е на Капалъ шарши
Абе избощо ужас без край,за него истории много ,но ме мързи да разказвам

# 158
Не разбирам този мазохизъм от вас, но не може всичко да разбирам.  Rolling Eyes

# 159
  • София
Едва ли е мястото за подобни дискусии, но защо не се оттървете от подобен търтей в къщи. Поне грижите ще са за едно, а не за две деца?
Сигурно има някаква причина, но не мога да я разбера Sad

# 160
  • София
Интернет Муньовците с лопата да ги ринеш - имам чувството, че там само такива се въдят.
Ето и моята среща от трети вид с такова чудо:.............
Аз от общуването си в и-нет съм научила едно: Очаквай всичко, не си създавай предварително илюзии.
Понякога човека на писане го докарва, но на живо някак си не му се удава контакта или просто няма визия.
Ти какво очакваше от човек на възраст 49 години, при положение че ти си била на 23?
А това че е говорил с теб откровено, може да се преглътне - има хубави и ако не умни, поне неглупави жени, които биха приели.

# 161
горната история описва точно сегашния ми съпруг #Crazy
все едно говорим за един и същи човек
не работи нищо ,само от разни далаверки си докарва по някой лев,моята заплата отива за сметки ,за храна и подръжка на семейните колИ.А той става сутрин ,отива на кафе,це ,чете си вестника и се радва на заобикалящите го ученички.Може да изкара и хиляда лева за един ден,но не е дал и лев за семейния бюджет ,всичко се пази за черни дни ,кога ще дойдат тези дни да ги харчим тези пари не знам,като си имаме и собствено жилище ,и автомобили и т.н.
Като ходим на почивки (като повечето хора ,на море през лятото) отпуската се планира няколко месец преди това ,като подробно се разучават всички оферти,само и само да излезе по евтино,без значение колко е мизерен хотел ,квартирата или каквото е там.На морето за вечеря в някое по -така заведение е забранено да се говори ,все пак не море ме е завел,а пък аз искам и да ям! #CrazyКак не ме е срам!
Да не говорим ,че умирам от срам ,като си чака рестото до последната стотинка,а при закупуването на каквото и да е било нещо се пазари все едно ,че е на Капалъ шарши
Абе избощо ужас без край,за него истории много ,но ме мързи да разказвам
Ами що не го разкараш бе жена? Има ли изобщо нещо в него от което да си доволна? Щом това, което си описала е само малка част? Не разбирам и аз като другите newsm78 само знам че подобно нещо не бих търпяла и за минута, особено ако имам собствени доходи като теб, достатъчни да поддържат цялото семейство.

# 162
И аз не зная защо ги траете. Ако е заради деца- децата доста пъти живеят много по-добре, когато ги гледа правилният родител, а не да растат в една нездравословна семейна среда. Муньовци...

# 163
  • София /Абсурдистан
И мен щяха да ме болят ушите с такъв мъж rotfImao
Това направо ме уби  Joy Joy Joy

# 164
Я и аз да ви се поскарам-Данчето с трабантчето Naughty
Не си проваляй живота-КАТО е такъв Муньо ,оти го търпиш.К'ви са ти мотивите newsm78
Обчаш ли го?Жално ли ти е да се разделите?Атрах те е да не останнеш сама?????
А по-добре ли е да си придрожена от мъж,който се държи като кроманьонец Thinking
Момиче,да не би да си от онези-були,дет се тревожат "кво ще кажат хоратЪ"?!?
Понякога е трудно д вземеш решение,но е наложително.

Общи условия

Активация на акаунт