Малко предистория, нашите са ваканция на село, сестра ми е отпуска и е с тях, отиван на пазар. Там ги среща някаква далечна братовчедка на баща ми, която дори той едва си спомня, та тази женица от дума на дума, а той и сина ми е в София, да се обади на вашата щерка, да се видят, все пак роднини са, да не се подминават...Та събира баща ми смелост и ми звъни един ден: Тати, тука един братовчед, далечен, ти не го познаваш,никога не сте се виждали, в София е, да се видите ако имаш време, да му дам твоя телефон. И аз викам добре, да не огорча човека, ще се видим, но нищо не обещавам, ако мога ще помогна.
5 минути след този разговор ми звъни Муньото, заклевам се още по телефона стана ясно, че е Муньо. Мрън-Мрън, аз съм еди кой си, ти такова, аз да се видим,ако такова, мрън. Викам си дай по -бързо да се отърва, и го питам довечера в Неделята, в 7. Ок, обаждам се на мъжо, спасител, в седем и половина да дойда да ме вземе, да спасява, то положението е ясно.
Отивам в Неделята, идва Муньото, брее, на пръв поглед не личи, спретнато момче, добре облечено, симпатично даже.
На второто изречение, ме пита ти къде работиш, казвам аз фирмата. Той като почна, оо сигурно големи пари взимаш. Аз за 500лв работя, живея като скот, в едно помещение над офиса. Ама нали се работи от 9-17 та ми е добре, после имам време за бирички, тя и мойта мед сестра, едва връзва двата края, искаше докторка, ама не успя, и сега е в депресия, ама и аз дали ще може твойта фирма да почна

Ама няма значение, че нищо не знае, да го взема АЗ, в Моята фирма, по поддръжката, нали с тоци се занимава, ще ръчка нещо там, за 70-800лв

Обадих се на майка ми й и разказвам за "срещата", а тя през смях ми обяснява, че със сестра ми останали много изненадани, като съм казала ОК на баща ми