Номинации за Муньо - 2008г.

• 60 322
  • 358
  •   1
Отговори
# 180
  • София /Абсурдистан
Побутвам темата напред, че не ми се вярва муньовците съвсем да са се свършили. Все ще се намери още някой  Peace

# 181
  • Пловдив
Боже, за такива екземпляри четох досега  #Crazy ужас...  #2gunfire

# 182
  • Тра-ла-ла
За изключително кратко време имах един Муньо.....Той живееше в град, в който ходех 1-2 пъти месечно за по уикенд. Та се виждахме за малко. За да прекарваме спокойно малкото време си наемахме стая в общежитие (свободен наем, той го уреждаше и плащаше някаква смешна сума за нощувка). Всичко ок, докато един ден не се връщам във въпросната стая и заварвам отворено и ми няма багажа. Баси...оказа се, че идиота бил платил само първите няколко пъти и после незаконно си изкарал ключ Shocked Преди тази случка имаше разни други по-малки знаци, които аз съм подминавала. Ще ходим на коледен базар и лумпена паркира дъртата си Лада на забранено място. От там се влачих с него да си я вземе от паркинга за вдигнати коли и се наложи да изтърпя свинското му настроение, за дето си беше спестил левче за паркинг и му вдигнаха колата. После решихме да ходим на един друг базар на другия край на града. Е тогава ми падна пердето. На всеки червен светофар, който го хващаше - псуваше като каруцар. Имах чувството, че го болеше ърцето за дето го накарах да харчии толкова бензин и да ме развежда из града. След случката с ключа го зарязах и то без обяснения. След време го срещнах и той ми каза "Много си възмъжала" Joy Вероятно е искал да каже разхубавила, но Муньото си е муньо. hahaha От тогава до сега не съм имала Муньо...този ми отвори очите завинаги Sunglasses

# 183
2 дена ви чета...умрях от смях Joy Със сълзи съм се смяла.
Какви екземпляри имало newsm78
Сигурно и аз ще измъдря нещичко по-късно. Няма начин ...ще извадя нещо от нафталина Wink

# 184
... Всичко ок, докато един ден не се връщам във въпросната стая и заварвам отворено и ми няма багажа. Баси...оказа се, че идиота бил платил само първите няколко пъти и после незаконно си изкарал ключ Shocked ...

... След време го срещнах и той ми каза "Много си възмъжала" Joy Вероятно е искал да каже разхубавила, но Муньото си е муньо. hahaha От тогава до сега не съм имала Муньо...този ми отвори очите завинаги Sunglasses

Баси кретена е тоя!Не е за вярване че още се срещат такива "мъже" Thinking

# 185
Баси кретена е тоя!Не е за вярване че още се срещат такива "мъже" Thinking
                    О, срещат се, дори в един момент реших, че познавам муньото в разказа. Познавам човек, който може да го направи това и дори да не разбира къде е проблема...

# 186
Здравейте дами,не съм чела цялата тема-ще я прочета след малко...та значи има едно същество което за мен е най-големия мърляч,смотаняк,наглец и т.н.Мамите от кв"Павлово "сигурно ще се сетят Mr. Greenима един Тошо,който по цял ден седи на улицата пред тях,едно малко мърляво човече,винаги мръсен,скъсан и раздърпан с дълга мазна спластена косица никога не мита и сресана...и той си седи на тротоара ден и нощ ,не мърда #Crazyмайка му и брат му са нормални хора-работят си ,изглеждат нормално ,но той е ...и го хрантутат явно,той за работа изобщо не се сеща,а е над 30г.Понеже блока ми е до тяхната къща и го знам от дете като ме види все нещо ще иска -било цигара било стотинки...един ден му викам "абе не те ли е срам бе,вземи потърси работа нещо"той лъже ,че работел нощем като охрана на строеж Sickвикам добре...висок е 150,тежи 40 кг с мокри гащи...незнам дали добихте представа ,но аз викам на това пази Боже Praynig

# 187
  • Пловдив
Ооох, напиках се от смях.

През студентските си години сестра ми съжителстваше с момиче, което переше по следния начин: накисва дрехите в леген, изчаква малко, кляка до легена и започва да върти прането с показалец в кръг. обяснението е, че и пералнята така пере  Shocked Laughing
Не знам коя си, но аз лично познавам едно такова момиче със същия начин на пране! И не само на пералня, а било автоматична пералня и издаваше някви звуци подобни на центрофуга! И това всичко се развиваше на средата на коридора! Не беше луда! newsm78

# 188
...та значи има едно същество което за мен е най-големия мърляч,смотаняк,наглец и т.н.Мамите от кв"Павлово "сигурно ще се сетят...
                     О! Не знаех, че се казва Тошо. Гледам, че задява мацките по улиците, и редовно предлага да ходят на кафе. Разбира се иска си и по някоя стотинка или цигара, ей така, между другото - лаф да става  Whistling. Не познавам родителите му. Но както обясняваш, май е изградил комунизма...

# 189
...та значи има едно същество което за мен е най-големия мърляч,смотаняк,наглец и т.н.Мамите от кв"Павлово "сигурно ще се сетят...
                     О! Не знаех, че се казва Тошо. Гледам, че задява мацките по улиците, и редовно предлага да ходят на кафе. Разбира се иска си и по някоя стотинка или цигара, ей така, между другото - лаф да става  Whistling. Не познавам родителите му. Но както обясняваш, май е изградил комунизма...
ооо и чак на кафе ги кани,еее не нямам думи hahaha

# 190
...ооо и чак на кафе ги кани,еее не нямам думи hahaha ...
                     По никакъв начин не твърдя обаче, че е навил някоя. Честно казано сега като разказа надявам се да не е... Преди да науча (от теб) историята му все го съжалявах - много жалък и мърляв изглежда, определено  Peace.

# 191
aa не съм и помислила,че някоя ще му върже Sickза мен е Муньо номер 1,няма такъв екземпляр Tired

# 192
имах една  съквартирантка,която не си ходеше до родния и град по 2 месеца.обаче не переше,а си слагаше мръсните дрехи под леглото. Sick къпеше се веднъж седмично,а през останалото време просто слагаше повечко лак за коса.за времето през което живяхме заедно,не видях да има дезодорант или парфюм или нещо такова.обаче слагаше фон дьо тен като за световно.въпреки ,че според мен нямаше нужда да слага нов,а просто трябваше да си вземе кърпата и да се избърше с нея(по нея имаше фдт откакто са го измислили ooooh!).накрая за капак си доведе и гаджето(нищо против),обаче той се оказа 2 пъти по-зле от нея.(мислех,че няма повече накъде).а той милия веднъж за 4 месеца изпра едни боксери,и аз като ги видях Sick точно като във вица-жълтичкото отпред,кафявичкото отзад. Rolling Eyesи на вс отгоре си присвой мойте чехли.и незнайно защо всеки път като му се случеше да влезе да се къпе влизаше с тях в банята и те после по 1 седм. не могат да изсъхнат.а да не ви казвам как правеха секс. ooooh!гасят лампите на банята и влизат вътре #Crazy.мн пъти съм се замисляла,дали ако им светна ненадейно лампата,няма да има множество фрактури и по двамата.че като се видят на светло,...... ooooh!

# 193

Муньо (с треперещо гласче) - Ми вие двете се разберете по женски и при която решите, аз съм съгласен ...
Аз  Shocked

newsm62 smile3501 ИСТИНСКИ МЪЖ!

# 194
Сетих се за нещо смешно,веднъж бях на дискотека с джапанки и сутринта ве4е някакъв тип ми вика,и да не забравиш да си измиеш краката преди да си легнеш Joy

Общи условия

Активация на акаунт