Номинации за Муньо - 2008г.

• 60 326
  • 358
  •   1
Отговори
# 195
                Преди около 4 години,когато тръгвах насам,поех ангажимента,че ще помагам с превод на брата и снахата на един приятел на брат ми.Те хората някакви дела си имаха из френско,ама никой от тях не говореше езикът.
И един ден мобилката ми звънна със зов за помощ-мъжът,който пристигнал сам, си наранил жестоко пръст на ръката два дни преди обаждането.Раната се инфектирала и трябвало  да се отиде на лекар.Обаче къде и как не знаел.И аз -тогава все още сама,скачам в метрото и хуквам да спасявам нашенец в беда...
Докато пътуваме към доктора той ми разказва как си е наранил пръста.
Дошъл сам за една седмица да изтегли пари те с жена му имат редовни френски документи и получават социални помощи за безработни,които си харчат в Бг-историята е дълга,но не това искам да разкажа сега).И  ,за да не се охарчва се настанил в хотелче тип туристическа спалня с по една тоалетна на етажа,но умивалник във всяка стая, за 20€ на нощ.И за да мине още по-тънко си взел ядене за цялата седмица -салам "Камчия",кренвирши,сиренце...ракийка....Да,ама историята се развива през  яки  юлски жеги,а нашият кандидат-Муньо е пътувал с автобуса...Тоест като извадил хапването и то лекичко смърдяло...
Но Муньо си помислил :"Пениш се,не пениш ке те ям!" и се нама'ал като попско прасе на задушница. 
Човекът е дебеличък,не страда от липса на апетит  Laughing
После избутал единствения шкаф пред вратата на стаята,защото се страхувал да не влезе през нощта някой да го обере. Само за инфо на драгия читател-тук в Париж много се крадат развалени салами и вмирисани от двудневен път с автобус чорапи и бельо.
Легнал си нашият герой и потънал в сладка дрямка-вече броял паричките,дето на другият ден ще изтегли от банката smile3508 И хоп изненадка-вмирисаната" Камчия" искала спешно да излезе...  да,ама изхода към WC на етажа преграден с  голям шкаф и никакво време той да се избута.
И тогава Муньо се сетил за умивалника...Покатерил се отгоре,подпрял се с една ръка на кранчето за водата,а  с другата на порцелановата поставка за сапун и си свършил работата.Добре че било рядко,та направо си се изтекло и не му създало ядове да чисти...
И сигурно никога нямаше да я чуя тази история, нито пък  вие,ако "тая гад" поставката не се беше счупила точно в тоз' момент и не беше срязала палецът на нашият герой.
Той обаче си полял щедро раната с ракийка,овързал си ръката с една носна кърпа и си легнал да спи...
Както казах,два дни по-късно го водих в спешното да го позакърпят и натъпчат с антибиотик.За малко да си остане без палец.
Според него отърва пръста само 'щото не го беше мокрил-не се беше къпал след пристигането-пък и зак'во да се къпе,кат' няма да се преоблича-да не е луд да мъкне дрехи само за една седмица престой.

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 196
По-голям муньо от един бивш на най-добрата ми приятелка не съм виждала.
Всеки ден в едно и също заведение се ходеше. И беше абсурд дори да се помисли за друго. Когато отидат там - поръчваха се 2 бири, нищо, че приятелката ми иска минерална вода (може пък да няма пари за бира, все пак на 16 години не можеш да си позволиш всеки ден биричка, особено ако и преди това си излизал). Нещо повече - сметката тя сама си я плащаше. И нейното ресто - той го прибираше. Едно цвете не й купи, макар че на практика щеше да е с нейни пари. Когато се запозна с майка й пък, тя му казва да минат през магазина, да купи бисквити и кола. Той да вземе нещо или да поеме част от сметката? Че защо...

А щом и за липса на хигиена си говорим, една от причините да скъсам с бившия си беше как с очите си го видях 4 дни да не влезе в банята поне лицето да си измие... а да си измие зъбите или да си смени гащите беше като виц.

# 197
.......Едно цвете не й купи, макар че на практика щеше да е с нейни пари. ...
Аз това не го разбрах Thinking

# 198
                    Радвай се  Twisted Evil.

# 199
Тези съквартирантки-мърлячки са достойни за номиниране в темата за Муните hahaha hahaha

# 200
имах една  съквартирантка,която не си ходеше до родния и град по 2 месеца.обаче не переше,а си слагаше мръсните дрехи под леглото. Sick къпеше се веднъж седмично,а през останалото време просто слагаше повечко лак за коса.за времето през което живяхме заедно,не видях да има дезодорант или парфюм или нещо такова.обаче слагаше фон дьо тен като за световно.въпреки ,че според мен нямаше нужда да слага нов,а просто трябваше да си вземе кърпата и да се избърше с нея(по нея имаше фдт откакто са го измислили ooooh!).накрая за капак си доведе и гаджето(нищо против),обаче той се оказа 2 пъти по-зле от нея.(мислех,че няма повече накъде).а той милия веднъж за 4 месеца изпра едни боксери,и аз като ги видях Sick точно като във вица-жълтичкото отпред,кафявичкото отзад. Rolling Eyesи на вс отгоре си присвой мойте чехли.и незнайно защо всеки път като му се случеше да влезе да се къпе влизаше с тях в банята и те после по 1 седм. не могат да изсъхнат.а да не ви казвам как правеха секс. ooooh!гасят лампите на банята и влизат вътре #Crazy.мн пъти съм се замисляла,дали ако им светна ненадейно лампата,няма да има множество фрактури и по двамата.че като се видят на светло,...... ooooh!

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 201
ох,имайте милост... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 202
Имах предвид, че след като дори рестото й прибираше (става дума за нейни пари), поне да й беше купил едно цвете, една розичка, лаленце нещо... ама той поне едно двайсетина лева си имаше така, от нея като го сметнеш...

# 203
От няколко дена ви чета и се заливам от смях...  Joy
Ето и един Муньо от мен - по едно време движеше в компанията на моето гадже (настоящ съпруг)... Та, веднъж сядат на заведение да хапнат въпросния Муньо, моя съпруг и още един техен приятел... поръчват си сандвичи, помолили и за кетчуп и майонеза, но явно е нямало... Донесла им сервитьорката сандвичите и наш Муньо бръкнал в чантата си и извадил две еднолитрови туби - едната с кетчуп, другата с майонеза. Сложил си обилно човека на сандвича и си ги прибрал обратно в чантичката... По едно време сервитьорката като минавала край часата им, техния приятел я бъзикнал: "Ааа, така значи, за едни има кетчуп и майонеза - за други няма! " И сервитьорката  #Crazy
Друг случай със същия Муньо... отново сядат на заведение и той си поръчва шопска салата. Вади от чантата си един кренвирш, обелва го, и го нарязва в салатата си - що да плаща за овчарска  hahaha После и обелката на кренвирша скрил да не му се смеел сервитьора  Joy

# 204
Ето и един Муньо и от мен женен е за сестрами нашият Муньо се настани в нас с идеята да си намери квартира само за 2/3дена така почти три години дотуг горе долу добре отам само изисквания за вечеря какво да сготвя защото те трябвало да излизат ,ама нито попита имашли пари да напазаруваш нямашли него вълнува казахси аиде гостенин ама мина месец,два нашия нито работи нито нищо.Сестрами забременя ще се женат добре направихме свадба техните и една стотинка не дадоха, исе започна етажа му бил тесен /къщата ни е на 4 етажа и два  от тях ги даваме под наем/решихме да кажем на квартирантите да се изнасят ама нашия Муньо иска да му го препишат щял да вика нутариос това е върхът на айсберга от там спря да ходи на работа/работи от 3месеца/ защото ше му не го харесвал. Господи даи ми пушка да го гръмна ooooh! #2gunfire

# 205
......... Вади от чантата си един кренвирш, обелва го, и го нарязва в салатата си - що да плаща за овчарска  hahaha ...
rotfImao rotfImao rotfImao
Ето и един Муньо и от мен женен е за сестрами нашият Муньо се настани в нас с идеята ....
Господ пушка може и да не ти даде, обаче аз ти давам малко ...... и малко ,,,,,, (точки и запетайки), ей така, да си имаш  Grinning

# 206
Той Господ пушка няма да й даде. Точки и запетайки си й дала, ама аз един правописен речник да й купя на дамата, че като й гледам правописа, първолак ще й се смее... пък вика, че е на 32... хммм...

# 207
...Господи дай ми пушка да го гръмна ooooh! #2gunfire
                     Такъв ако ми е къщата с голи ръце ще го удуша  Tired...

# 208
  • София /Абсурдистан
Ето и един Муньо и от мен женен е за сестрами нашият Муньо се настани в нас с идеята да си намери квартира само за 2/3дена така почти три години дотуг горе долу добре отам само изисквания за вечеря какво да сготвя защото те трябвало да излизат ,ама нито попита имашли пари да напазаруваш нямашли него вълнува казахси аиде гостенин ама мина месец,два нашия нито работи нито нищо.Сестрами забременя ще се женат добре направихме свадба техните и една стотинка не дадоха, исе започна етажа му бил тесен /къщата ни е на 4 етажа и два  от тях ги даваме под наем/решихме да кажем на квартирантите да се изнасят ама нашия Муньо иска да му го препишат щял да вика нутариос това е върхът на айсберга от там спря да ходи на работа/работи от 3месеца/ защото ше му не го харесвал. Господи даи ми пушка да го гръмна ooooh! #2gunfire

Аа, това не е Муньо  Naughty Въпреки,че е наглец, Муньо не е, добре си плете кошницата, стегни я сестра ти да внимава и никакви нотариуси, че после нея ще я номинираш за Муня ...

# 209
  • София; Дружбето
Покрай мен муньовци да искаш, но в момента се сещам за един. Та аз съм от малък град, където всички се познават и общо взето към 19-20-тата година вече си ходила с половината що годе свестни момчета  Crazy и ако не си се оженила, започваш или да повтаряш или да разнообразяваш с муньовци. Но да не се отплесвам Blush
Та бях си лятото в родния град, докато чаках да ме приемат магистратура и ми беше много скучно. Излизахме всяка вечер с най-добрата ми приятелка (Х) и един младеж започна да ме сваля. Него го познавах само визуално, симпатяга - сини очи, рус, с лъчезарна усмивка и аз викам, айде, ще пием някоя вечер по бира, че да стане купона. За него бях слушала, че до сега сериозна приятелка не си е имал (24г.) и всички се чудели защо Mr. Green
Първата седмица красота, кафета, ресторанти. Не ми даваше да плащам, въпреки че аз обичам да деля сметката. За него това се оказа въпрос на чест. След месец обаче младежът започна да забравя да идва на уречените ни срещи и аз след чакане от около час си заминавах с Х някъде. Човекът идваше и започваше да ми прави скандали, защо аджаба, не седя аз домА и не го чакам да благоволи да дойде да ме вземе. После започна да ме лъже, че няма да излиза, а на мен понеже не ми пукаше, забирах компанията и забягвах някъде с нея, за да установя, че човека имал планове да отиде някъде сам, разбираш ли. Общо взето цялата история продължи 2 месеца, в които се опитвах да прекратя връзката последните 2 седмици, но накрая не разбрах как се извъртяха нещата и се оказа, че той ме бил зарязал, аз съм плакала и съм останала много нещастна Crazy
С тоз същия решаваме, че ще правим секс. Отиваме у нас (в тях не се ходеше, не разбрах защо обаче newsm78). Започваме да правим каквото правим, предисловие от 2-3 мин, при което човека изведнъж сваля гащите, натиска ме, едва уцелва, чува се Ох-оооох и се оказва, че е свършил Crazy Аз не успях да реагирам адекватно и се изхилих много мръсно Crazy Обаче реших да му дам втори шанс, обаче ситуацията се повтори едно към едно. Е тогава реших, че тая нема да я бъде и се опитах още тогава да приключа, обаче ми стана жал за момчето (що ли съм такава патка). Та разказах цялата история на Х. След година той решава да я сваля и и предлага да се виждат само за секс Joy. но да знае, че му е малък и много бързо свършва Crazy Crazy Е как се отказва на такова предложение

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 19:44 от tsveta

Общи условия

Активация на акаунт