Номинации за Муньо - 2008г.

• 60 264
  • 358
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз номинирам всеки който употребява подобни характерни изрази и думи:
"Авъъъъъъъъъъ..." е характерен израз на смесени чувства вариращи от възхищение и изненада до възмущение.
"Малииии...." - виж. "Авъъъъъъъъъъ..." , производна на възклицанието "Майко...".
думи като "лице,маняк,лек,чУек,батка,луд"
Също така друг пример: "Въй чоек наиш ква мания стана ее ??" - говорещият изразява силни емоции по повод на отминало събитие с грандиозно значение, например кой с кого се сбил вчера.
Думата Прасе,Прасак Се използва за Масе... а съответно кожи за пари... !
Други известни лафове са "Мега манияка" е така нареченото адското лице."Яката работа" е израз за нещо добро."Ще опърлим ли прасето"-ще изпушим ли масето.Особено нашумяла е думата "празняр",синоним на смотаняк."Ноо' дроп,чуек",в превод много зле.
Дънкито - това е запазена марка панталон, който може да се намери само в Бургаско и околието.
Цъкни - пусни осветлението
"Как е/Ко стаа, бате/батка" – поздрав, смесващ в себе си, радост от срещата, както и уважение към събеседника
При среща на 2 познати , израза "- Изпалки нещо има ли ?" се счита за нещо изключително "фешън" ,отговора е "Има" /съответно "Няма"/ .
Всички които поставят сричката "ве" във всяко изречение. Това е закон. Ако не го правите може да ви помислят за луд или едва ли не извънземен. (напр. "Така ли ве маниак", "Ши хоим ли са напукаме ве", както и др.). Измяната се наказва с лишаване от свобода или побой 5-та степен.
"Пастет съм" - синоним на "Ноо' дроп,чуек"
"Токат","дроп","леш","леща" - състояние под влияние на алкохол, наркотици, и други субстанции
"Тряя си в системата/схемата , батка / луууд / маняяяк" - агитация към включване в бизнеса
"Схема" - бизнес
"Раотата слабей, маняк"/"слабеж / невървеж" - имам лош късмет
"Ай на кафенце - в общия случай значи покана за разходка до магазин на адидас, или посещение на заведението "Силвър"
"Ко стаа, ЛЕЕЕЕЕЕЕК !" - Добър ден!
"Нацепен" - индивид от мъжки пол използващ стимуланти, стероиди и всякаква вредна за човешкото тяло химия

# 301
Ако го направиш малко по-дългичко, мога да уредя да ти го публикуват в лайфстайл списание...надявам се, не си го преписала от някъде.

# 302
  • София
За съжаление е разреботено от целия ни екип в офиса - не съм сама.Даже честно казано,аз имам много малка част в цялата канонада от думи.Не поемам отговорност.
Но благодаря.

# 303
Тъкмо се чудех от къде ги знаеш всички тези изрази!?

# 304
  • France
Живеем под наем. Едната стая е нещо като склад- на хазяина вещи, малко наши.
Един ден, звъни хазяина, и ми казва, че дъщеря му и нейна колежка ще идват в града на семинар, и дали може, те 2-те да ползват  детската стая, а детето да спи при нас за 2 дена Shocked
Без коментар.

# 305
  • E-CLM & CH-VD
Живеем под наем. Едната стая е нещо като склад- на хазяина вещи, малко наши.
Един ден, звъни хазяина, и ми казва, че дъщеря му и нейна колежка ще идват в града на семинар, и дали може, те 2-те да ползват  детската стая, а детето да спи при нас за 2 дена Shocked
Без коментар.

Moже. Таксувай ги като на хотел  Laughing но не им предлагай закуска.

Тарикати.  Crossing Arms

# 306
Направо ме разпиляхте с тези номинации Joy Joy JoyИ аз имам няколко номинации,но за начало една.
Имах си приятел,с който бяхме повече просто приятели,отколкото нещо повече иначе винаги ме представяше като негово''гадже''.Та с въпросния лежим си и аз му викам:Хайде остани удома тази вечер(1 курс студенти),а той:АААААА не немога мама какво ще си помисли ще се притеснява много не съм го обсъдил с нея при което ShockedВикам ок.Вървим си по улицата на една ръка разстояние,защото за ръка хванати ходели любовниците,а под мишница женените,та вървим си и покрай нас минават мои колежки и ми се усмихват,а той казва''Лелееееееее ето тия мадами сега какво ще си помисляяяят?''А аз newsm78и той''Еми как какво тоя готиния с каква се е хванааааааал''.Прибирам се аз в родиня си град за лятото и за 3 месеца нито вест нито кост от него.Прибирам се в университета и съм пас,т.е.не го търся за мен той е минало.След 7-8 дена идва и ми вика :МИло здрасти.МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ изпаднах в транс и го натирих там където му е мясото,но се оказа че аз нямам никакво право да му се сърдя,защото той бил много зает и затова той щял да ми се сърди Grinning.Аз го заведох на дискотека и там той ми каза че повече не иска да сме заедно,което се бе случило отдавна само той още не го знаеше.Вдигна ми скандал и си тръгна........върна се след 5 мин да ме предопреди да не му съсипя касетите с музика,които бяха при мен.После идваше всеки ден в стаята ми и като го попитах защо ми каза:Ами страх ме е да не направиш някоя глупост. Joy Joy Joy Joy JoyЗа този индивид имам хиляди истории но да не ви отегчавам.  bouquet

# 307
Лилянче, давай още да се посмеем. Joy Този твоят е голям образ. Как си го изтърпяла.

П.С. Поздравления за успешната диета, виждам много си постигнала.  Hug

# 308
Ааааааааа, лилянчето  Naughty просължавай да пишеш. Crossing Arms

# 309
Аз номинирам всеки който употребява подобни характерни изрази и думи:
"Авъъъъъъъъъъ..." е характерен израз на смесени чувства вариращи от възхищение и изненада до възмущение.
"Малииии...." - виж. "Авъъъъъъъъъъ..." , производна на възклицанието "Майко...".
думи като "лице,маняк,лек,чУек,батка,луд"
Също така друг пример: "Въй чоек наиш ква мания стана ее ??" - говорещият изразява силни емоции по повод на отминало събитие с грандиозно значение, например кой с кого се сбил вчера.
Думата Прасе,Прасак Се използва за Масе... а съответно кожи за пари... !
Други известни лафове са "Мега манияка" е така нареченото адското лице."Яката работа" е израз за нещо добро."Ще опърлим ли прасето"-ще изпушим ли масето.Особено нашумяла е думата "празняр",синоним на смотаняк."Ноо' дроп,чуек",в превод много зле.
Дънкито - това е запазена марка панталон, който може да се намери само в Бургаско и околието.
Цъкни - пусни осветлението
"Как е/Ко стаа, бате/батка" – поздрав, смесващ в себе си, радост от срещата, както и уважение към събеседника
При среща на 2 познати , израза "- Изпалки нещо има ли ?" се счита за нещо изключително "фешън" ,отговора е "Има" /съответно "Няма"/ .
Всички които поставят сричката "ве" във всяко изречение. Това е закон. Ако не го правите може да ви помислят за луд или едва ли не извънземен. (напр. "Така ли ве маниак", "Ши хоим ли са напукаме ве", както и др.). Измяната се наказва с лишаване от свобода или побой 5-та степен.
"Пастет съм" - синоним на "Ноо' дроп,чуек"
"Токат","дроп","леш","леща" - състояние под влияние на алкохол, наркотици, и други субстанции
"Тряя си в системата/схемата , батка / луууд / маняяяк" - агитация към включване в бизнеса
"Схема" - бизнес
"Раотата слабей, маняк"/"слабеж / невървеж" - имам лош късмет
"Ай на кафенце - в общия случай значи покана за разходка до магазин на адидас, или посещение на заведението "Силвър"
"Ко стаа, ЛЕЕЕЕЕЕЕК !" - Добър ден!
"Нацепен" - индивид от мъжки пол използващ стимуланти, стероиди и всякаква вредна за човешкото тяло химия

Малее ли4и си,4е отдавна съм излязла от Бг,въобще не са ми познати тия изрази #Crazy

# 310

Малее ли4и си,4е отдавна съм излязла от Бг,въобще не са ми познати тия изрази #Crazy

Никак не си личи даже  Mr. Green

# 311

Никак не си личи даже  Mr. Green
Да вееее батка,верно са ми познати Joy

# 312
  • София
И на мен не са ми познати пък тук си живея.Повечето даже и не ги разбирам.Явно е въпрос на среда.Около мен никой така не говори, а досег с пубертети нямам, така че съм изостанала

# 313
сега и аз да кажа за нещо случило се преди 12 години когато бях на 18.

бях я забравила тази история ама тук ме подсетихте. Laughing

търсех си работа като барманка и попаднах на един господин който държи под наем 2, 3 кафенета, та говорихме за всичко относно

работата и след като решихме пробно да започна на следващия ден той реши да ми покаже и другото кафене, че може да се

наложи да замествам и там в бъдеще...........

всичко нормално докато не тръгнахме с колата му да се връщама, и както си говорехме

за работата той тръгна да ми разправя за семейство му ( жената и децата )и да ме пита какво ми е отношението за по възрастните

мъже, какво харесвам в секса, а и знам ли какво е златен дъжд Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

аз клепах като гърмян заяк, а той продължи, че обичал още от начало да обяснява на ''приятелките'' си и да няма скрито покрито.

след като колата спря, черта без повече обяснения.......... ooooh! имам и други, но друг път за тях.

# 314
Пробвал си е късмета човека, да забърше нещо младо,ама по доста просташки начин. Joy

Общи условия

Активация на акаунт