Номинации за Муньо - 2008г.

• 60 255
  • 358
  •   1
Отговори
# 315
много муни  ooooh!

# 316
Страхотна тема  Peace
И аз се сетих за един Мунъо ...
Запознаваме се случайно , в офиса ми , той беше дошъл по работа с негов адвокат . Симпатяга , изключителни обноски , страхотна фигура / бил шампион по културизъм / - за това последното не лъжеше .
Живееше в Австрия , беше дошъл , защото майка му се местеше ... И така , няколко седмици се виждахме по работа , покани ме да излезем ... викам - добре  Simple Smile бях необвързана тогава .
Той обаче вика - кола имаш ли ? ... Ами имам . Хайде да излезем с твоята кола , че аз нали не живея тук , да не ходим по таксита ... ОК !
След известно време започна да наминава към нас - ей така на вечеря . Поръчвам аз пици KFС и си плащам естествено ...
На другия ден - може ли да ти взема колата за малко ... може , дадох му я .
После да идем до морето - ОК , пак с моята кола , бензинът сетете се кой сипваше  Simple Smile
Имаше телефон с предплатена карта , обаче понеже било скъпо все говореше от моя ...
Абе хубав мъж , ама Мунъо ...
И едни лъжи - имал фитнес център там в Австрия , имал Ферари ...
Тези последните неща ме вбесиха и когато му теглих една лекция какъв смотлъо и използвач е , че само гледа да ми вземе колата или телефона , за да е на далавера , тоя се обърна и ми каза :
" Аз знам , че си ми ядосана , защото се надяваш да те взема с мен да живееш в Австрия , а аз не искам и затова се държиш така с мен ... "
Да се смееш ли , да плачеш ли ... Mr. Green

Както и да е - наритах го .
Обаче и до ден днешен ми се обажда и ми говори , че все още се надявал да излезе нещо м/у нас  ooooh! Това , че имам мъж и дете , не го брои мунъото ...
А иначе страхотен мъж , ако го видиш на улицата , просто няма да повярваш какъв смотаняк е всъщност ...
Забравих да кажа , че тогава беше на 35 г.  Laughing

# 317
Аз номинирам всеки който употребява подобни характерни изрази и думи:
"Авъъъъъъъъъъ..." е характерен израз на смесени чувства вариращи от възхищение и изненада до възмущение.
"Малииии...." - виж. "Авъъъъъъъъъъ..." , производна на възклицанието "Майко...".
думи като "лице,маняк,лек,чУек,батка,луд"
Също така друг пример: "Въй чоек наиш ква мания стана ее ??" - говорещият изразява силни емоции по повод на отминало събитие с грандиозно значение, например кой с кого се сбил вчера.
Думата Прасе,Прасак Се използва за Масе... а съответно кожи за пари... !
Други известни лафове са "Мега манияка" е така нареченото адското лице."Яката работа" е израз за нещо добро."Ще опърлим ли прасето"-ще изпушим ли масето.Особено нашумяла е думата "празняр",синоним на смотаняк."Ноо' дроп,чуек",в превод много зле.
Дънкито - това е запазена марка панталон, който може да се намери само в Бургаско и околието.
Цъкни - пусни осветлението
"Как е/Ко стаа, бате/батка" – поздрав, смесващ в себе си, радост от срещата, както и уважение към събеседника
При среща на 2 познати , израза "- Изпалки нещо има ли ?" се счита за нещо изключително "фешън" ,отговора е "Има" /съответно "Няма"/ .
Всички които поставят сричката "ве" във всяко изречение. Това е закон. Ако не го правите може да ви помислят за луд или едва ли не извънземен. (напр. "Така ли ве маниак", "Ши хоим ли са напукаме ве", както и др.). Измяната се наказва с лишаване от свобода или побой 5-та степен.
"Пастет съм" - синоним на "Ноо' дроп,чуек"
"Токат","дроп","леш","леща" - състояние под влияние на алкохол, наркотици, и други субстанции
"Тряя си в системата/схемата , батка / луууд / маняяяк" - агитация към включване в бизнеса
"Схема" - бизнес
"Раотата слабей, маняк"/"слабеж / невървеж" - имам лош късмет
"Ай на кафенце - в общия случай значи покана за разходка до магазин на адидас, или посещение на заведението "Силвър"
"Ко стаа, ЛЕЕЕЕЕЕЕК !" - Добър ден!
"Нацепен" - индивид от мъжки пол използващ стимуланти, стероиди и всякаква вредна за човешкото тяло химия

Хаха това е за Бургас тука има и още  Laughing  http://bourgas.tk/

# 318

..... тоя се обърна и ми каза :
" Аз знам , че си ми ядосана , защото се надяваш да те взема с мен да живееш в Австрия , а аз не искам и затова се държиш така с мен ... "
Да се смееш ли , да плачеш ли ... Mr. Green

Хахаха.тоя е за освидетелстване. Mr. Green Joy

# 319
 Mr. GreenГолеми муньовци по тоя свет беееееее.
Още една подробност за моя индивид.Секс не правехме,защото той не мислел,че трябва.Не се и целувахме  просто защото ''нямало нужда''.О да и като си тръгне той аз ходя да се е...а на воля с целия блок. Crazy(де да беше така) Twisted Evil

# 320
 Mr. GreenГолеми муньовци по тоя свет беееееее.
Още една подробност за моя индивид.Секс не правехме,защото той не мислел,че трябва.Не се и целувахме  просто защото ''нямало нужда''.О да и като си тръгне той аз ходя да се е...а на воля с целия блок. Crazy(де да беше така) Twisted Evil

# 321
  • Насред хаоса
А, има, има... за съжаление Crossing Arms
Сещам се за един Муньо (за съжаление не го познавам лично, само съм слушала легенди). Той е отявлен плейбой, всичко женско е в краката му. bowuu За рождения ден на приятелката си (която вече познавам и от нея знам за случая), той й подарява прашки в найлонова кесийка (от онези, най-обикновените). Гащите нямат нито етикетче, нито нищо. Пълен потрес ooooh! Момичето не смее да пита нищо и съответно ги набутва в някакво чекмедже барабар с кесийката. Кавалерът обаче се обидил и възкликнал "ами какво им е?" newsm78 След дълъг и обстоен разпит се разбрала истината - бившата му приятелка си забравила бельото един ден, той го прибрал, чудил се какво да го прави, а рождения ден бил перфектен повод хем да спести пари, хем да се отърве от гащите. Нужно ли е да казвам, че момичето го заряза веднага, без много-много обяснения Mr. Green
Майко мила!  Sick

# 322
побут  Whistling

# 323
Не трябва ли вече да се излъчи победител? newsm78

# 324
  • София /Абсурдистан
Ще класифицирам Муньовците и ще гласуваме, но сега чета за един проклет изпит и не съм имала никакво време, моля за малко търпение, не съм забравила Simple Smile
 Hug

# 325
То хубаво, че ще се класифицират и ще ги избираме, но е хубаво към всеки един муньо, да се дава линк към историята му, че помня ли кой с какво се е представил  newsm78. А това ще отнеме доста работа ... ooooh!

# 326
  • София-в сърцата на моите деца
Тя тази тема се превърна в ЗА или ПРОТИВ личната хигиена на този или онази!! Naughty

# 327
  • София
Интересно, кой е победител?
Дали ще има нова тема за 2009 година?

# 328
...Дали ще има нова тема за 2009 година?...
                        Разбира се  Peace. Световната криза няма да засегне муньовците - дори ще се разпространят още повече  Whistling.

# 329
nyama li da ima nominacii za 2009? Sad

Общи условия

Активация на акаунт