Номинации за Муньо - 2008г.

• 60 269
  • 358
  •   1
Отговори
# 270
да,и аз като чета май не съм се изразила добре  Rolling Eyes,но ставаше дума как може един мъж да се прави на мъж,когато направо си пърди,а да и забравих да добавя ,че човека не си миеше зъбите до обед,преди да хапне щото му ставало лошо от пастата зъби,иначе за пред приятелите бяхме мъжкар от класа,не работеше,чиниите ги миех аз от дъжд на вятър,че киснеха в мивката със седмици,отвреме на време приятелката на браточед му и така

# 271
  Да напиша и аз за един Муньо. Повел си петгодишното дете на вън. Минават покрай един павилион за закуски и детето му поискало поничка , а той казал: ,,Тати няма парички." Малко по- надолу тати спира и си купува цигари. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това нещо го разказва съсед, който бил с тях.

# 272
  • София
И аз да се включа с едно бившо гадже. Не знам в коя категория, за наглец, струва ми се  Twisted Evil Бях у тях една вечер и стана късно, изпуснахме рейсовете, а бяхме ученици, нямахме пари за такси  Crazy Той живееше в Иван Вазов, нейде до пазара, аз - на Орлов Мост. На човека идеята да ме изпраща и да се прибере пеша по нощите не му се стори добра. Връчи ми един касапски нож и ми каза да се прибирам внимателно. Търчах по булеварда от тях до нас, размахвайки касапския нож застрашително, белким никой не ме закачи. Прибрах се без произшествия и повече не пожелах да го видя   Crossing Arms
  Joy Joy Joy Дойдох да живея в този квартал през 93та година, със сигурност го познавам... а и да не е него лично - поне 5има от същия сой. Под Иван Вазов има уранова мина, да знаете  hahaha Не че и милото не е от тук, ама не е типично

Да сложа и аз един Муньо, от който отървия няма. Залюбил е моя приятелка, а тя - добра и всеотдайна. Една бакалавърска степен, две магистърски, има хубава работа, хобито й е готвене - у тях има по 5-6 различни супер вкусни ястия всеки ден. Семейството й има приемливо вървящ бизнес, та не е ощетена, а за сметка на това и със собствено жилище разполага, в приемлив квартал. На фона на това като добавя, че е привлекателно момиче и приятна компания, направо може да ме обвините в пристрастност. Но не е така - обективна съм.

Муньото е син на докторско семейство, живеят в същия блок. Неговото семейство не я "одобрява", поради което в асансьора и във входа неговото семейство подминава нейното. Той единствен от родата не е доктор, работи в някакъв офис. Всяка вечер вечеря при приятелката ми, а после се качва да си спи у тях. Сутрин слиза, за да си вземе закуската. Тя всеки ден му прави закуска, ама не много рано, че да не изстине. Също така му приготвя сандвичи за обяд. След това му глади ризата, докато той закусва (без ризата на него). След това с нейната кола го кара до платения паркинг, където стои неговата, за да не ходи пеша и се връща в къщи да разхожда кучето (нейното си, поне това). Той два пъти в седмицата ходи на "мъжко парти", където тя не мооже да ходи, с нея не излиза, защото не можело да излиза толкова многа. Сакън тя да не реши да ходи някъде сама - цупене и скандали и натякване до небесата. Последните 6 месеца всяка вечер след работа тя ходи да готви за баба му и дядо му, които не могат да се обслужват сами (милите хора, те не са виновни). В събота пазаруват за бабата и дядото, а в неделя чистят. За рождения й ден и купил ютия. Секс не правят, той не обичал.

Отдавна съм и казала, че Муньото или е гей, или е силно психологически увреден, а тя е голяма бяла птица, която за жалост страда от панически страх да не остане сама.... С мен е нежелатлно да се вижда, защото не й действам добре. Та се виждаме тайно....

Направо не мога да повярвам, че може да има такива Муньовци....

# 273
  • софия
Мишчице проклета, много ми е симпатична приятелката ти  Peace, но ако скоро не се вземе в ръце по-скоро тя ще е номинация за муня Confused В случая "човекът" се възползва, а тя няма нищо против щом продължава да търпи това положение. Да не са свършили мъжете, по дяволите! Винаги може да намери и друг такъв смешник, а ако го пусне по пързалката - може и да срещне мъж, който да я уважава и цени Peace

Съжалявам за спам-а, но не можах да се въздържа. Много ги мразя такива ... долни използвачи #2gunfire

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 21:53 от zvanche

# 274
  • София
zvanche, аз затова съм персона нон грата... Защото веднъж в желанието си да я отърва й уредих среща с мой приятел... и защото й говоря за възможността да живее щастливо  #2gunfire

Тя изпитва панически страх от оставане сама. Направо не знам ...

За да не е само спам, да номинирам още един Муньо.

Бивш съученик на Негово мишочество. На китната възраст от 38 години, жена не помирисвал. Работи охрана в един склад, заплатата носи в къщи, на мама. Тя ходи с него да му купува пантлон и обувки, той сам не може да избира. Милото твърди, че още като били в малките класове, мамата всяка вечер изнасяла 15 минутни речи и набиване на обръчите по всички въпроси, даже си имала вкъщи нещо като банка за изнасяне на речи. Тирадите продължават и до днес. Муньото знае всичко, по всички въпроси, с него не може да се спори. Ако някой има дребен бизнес - и те имали кафене навремето (гараж),  а "ти нищо не разбираш от бизнес". Ако някой има едър - неговия шеф има по-голям. Задава въпроси от рада - ти в коя сфера работиш, аз съм в сферата на производството (това, когато работеше нощна в хлебозавода, преди склада). Не смее да минава по тротоара на Неро, щото може да го бият мутри  #Crazy Заобикаля лъскави коли отдалече - да не избухнат. Жена не иска да си хваща, защото всички бил "селянки, дето искат да се нанесат в центъра на София и да изместят майка му от жилището" и "курви". Ако се говори за почивка - той "държи две стаи в ....." - село да София. Държането на стаи се изразява в това, че там имат наследствена къща, в която живее негова роднина.

Този същия има по-малък брат, който явно не е бил достатъчно повлиян от речите в къщи, защото си има гадже. Живее с това момиче в нейно жилище, но всеки обяд си е в къщи да яде. Вечер след работа пак минава, а събота и неделя води момичето и с нея возят семейството на село....

Муньо до Муньо, направо тъпканица!

# 275
Ще припадна от смях... няма такива мъже, просто...  Joy Joy Joy

# 276
А, има, има... за съжаление Crossing Arms
Сещам се за един Муньо (за съжаление не го познавам лично, само съм слушала легенди). Той е отявлен плейбой, всичко женско е в краката му. bowuu За рождения ден на приятелката си (която вече познавам и от нея знам за случая), той й подарява прашки в найлонова кесийка (от онези, най-обикновените). Гащите нямат нито етикетче, нито нищо. Пълен потрес ooooh! Момичето не смее да пита нищо и съответно ги набутва в някакво чекмедже барабар с кесийката. Кавалерът обаче се обидил и възкликнал "ами какво им е?" newsm78 След дълъг и обстоен разпит се разбрала истината - бившата му приятелка си забравила бельото един ден, той го прибрал, чудил се какво да го прави, а рождения ден бил перфектен повод хем да спести пари, хем да се отърве от гащите. Нужно ли е да казвам, че момичето го заряза веднага, без много-много обяснения Mr. Green

# 277
# 278
  Някои майки наистина не знаят кога да се оттеглят и осакатяват по този начин синовете си.

# 279
стига бееееееееее. не е истина или не ми се иска да вярвам, че има чааак толкова  Sick

# 280
Сещам се за един Муньо (за съжаление не го познавам лично, само съм слушала легенди). Той е отявлен плейбой, всичко женско е в краката му. bowuu За рождения ден на приятелката си (която вече познавам и от нея знам за случая), той й подарява прашки в найлонова кесийка (от онези, най-обикновените). Гащите нямат нито етикетче, нито нищо. Пълен потрес ooooh! Момичето не смее да пита нищо и съответно ги набутва в някакво чекмедже барабар с кесийката. Кавалерът обаче се обидил и възкликнал "ами какво им е?" newsm78 След дълъг и обстоен разпит се разбрала истината - бившата му приятелка си забравила бельото един ден, той го прибрал, чудил се какво да го прави, а рождения ден бил перфектен повод хем да спести пари, хем да се отърве от гащите. Нужно ли е да казвам, че момичето го заряза веднага, без много-много обяснения Mr. Green

ехаааа този е върха!

# 281

ехаааа този е върха!
newsm09На тази история се чудех дали да се смея,дали да плача....То оставаше и да не го зареже.Аз се чудя как не го е box

# 282
4естно казано всеки път като вляза тука и оставам така #Crazy #Crazy #Crazy,и все си мисля,е по голям от този муньо няма,оба4е се оказва,4е все по зле става,направо хвани единият,цапни другият ooooh!

# 283
Sick  #Crazy

# 284

Общи условия

Активация на акаунт