Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми. - втора тема

• 101 763
  • 1 419
  •   1
Отговори
# 1 155
Прави ми впечатление,че евреите често ги споменаваШ zа раzлика от мен.не zнам какво те кара да си правиШ такива иzводи zа мен.Много бьрzо мислиШ и прескачаШ преz глава може би.

Цитат
не са евреите виновни за всички злини на този свят!
А zа кои по точно са виновни Щом не са zа всички?

Правя паралел между защитаваната от теб теория и теорията на конспирацията и най-вече между твърденията че е всеизвестен факт че ваксините са вредни но заради печалбите на фамацевтичните компании те се слагат масово.

Обаче са те раzубедили мненията на няколко лекари на няколко приятеля.

О не нито са ме разколебали нито нещо. И не са били седмици а точно 2 дена. И разбира се потвърдиха мнението ми. Но след като твърдиш че лекарите в България са заблудени и корумпирани решиш че тъй и тъй мислех да се чуя с няколко от моите приятели и използвах случая да ги попитам и за това. Редно беше да се поинтересува някой и да попита някой и друг лекар извън БГ след като твърдиш че тук се крие истината и т.н. Е по цял свят ли е така? Абсолютно всички ли са корумпирани или просто са заблудени? Е как пък точно ти се намери най-начетения, знаещ и информиран лекар в целия свят поддържащ въпросната гениална теория. Съществуването на web site с псевдонаучна информация не е доказателство. Wikipedia също всеки маниак може да промени, всеки с около $50 в джоба може да публикува каквото му е кеф в интернет. Как пък нито един сериозен сайт или научно списание не го помести, но ти разбира се имаш признания от държавни глави и министерства за въпросната конспирация. Осъзнаваш ли как звучи всичко това, написано от някой в даден форум?

# 1 156
И каква теория zаЩитавам? Мисля,че не zнаеШ zа какво става дума. Peace
Значи zа два дни товите приятели се обадиха на лекарите си и те намериха време да дискутират с пациентите си теориите,които аz пиШа тук,тала ли? Дали е вярно,а?
Аz не живея в БГ.НеЩо греШно си раzбрал.
Нито чета в Уикипедиа.
Струва ми се,че ме подцени доста и нямам вече сили zа теб.Желая ти лека ноЩ. Peace

# 1 157
Това,че си решила да вярваш,че ваксината е увредила детето е лично твое решение.
Ve$$elka, препоръчвам ти да го раздаваш малко по-смирено и да уважаваш хората и страданието им. На такъв медик като теб не бих се доверила никога. Не проявяваш най-елементарно човешко съчувствие.

Извинявам се, че и аз се включвам в спаменето по темата, но меко казано се възмутих!

# 1 158
Значи zа два дни товите приятели се обадиха на лекарите си и те намериха време да дискутират с пациентите си теориите,които аz пиШа тук,тала ли? Дали е вярно,а?

A колко трудно е да се попита дали ВСИЧКИ ваксини са вредни освен според хомеопатите? Защото защитаваната теорията тука не е че дадена ваксина е вредна, а че абсолютно всички без изключение са такива, без оглед на обстоятелствата и т.н. А просто че слагането на ваксина е равносилно на интоксикация. Според теб колко време отнема да се обади човек на личния си лекар и да го попита това?

Аz не живея в БГ.НеЩо греШно си раzбрал.

Но обвиняваш че всички лекари и главно българските са корумпирани и слагат ваксини кой заради незнание, кой заради лична изгода кой по принуда... да съм пропуснал нещо?

Нито чета в Уикипедиа.

Май пак се правиш на ударен и не можеш да направиш паралела между регистрирането на web site с име the_truth_about_vaccines.com или vaccines_are_deadly.com и т.н. и wikipedia или пък в youtube - нека обясня отново: общото е че всеки може да напише каквото му скимне. Доколко достоверна е информацията след като тя се намира на някой web site в интернет е друга тема.

# 1 159
Това,че си решила да вярваш,че ваксината е увредила детето е лично твое решение.
Ve$$elka, препоръчвам ти да го раздаваш малко по-смирено и да уважаваш хората и страданието им. На такъв медик като теб не бих се доверила никога. Не проявяваш най-елементарно човешко съчувствие.

Извинявам се, че и аз се включвам в спаменето по темата, но меко казано се възмутих!
Съжалявам за детенцето но в конкретната ситуация най-нелогично се търси виновник и разбира се вината се хвърля върху ваксината. Смяташ ли че от уважение и съчувствие трябва да се съгласявам с очевидно невярно за мен твърдение?
Ако говорим за съчувствие как ти звучи това изкаване на лекар
Нека се ваксинират с каквото искат,само да си zатварят плювалниците,ако се увредят.Не искам да чувам zа тях
 Peace

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ще се радваме и други лекари(медици) да вземат отношение по спора.Кристиан е ясен и макар, че той изхожда от гледната точка на алтернативен медик  не трябва да му се сърди човек.Преди години,когато открих какво е хомеопатия(и ми стана интересно) човекът с когото контактувах по интернет говореше също за заговори и тайна информация,но до която той имал достъп Thinking

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 02:58 от Ve$$elka

# 1 160
Само не разбрах що набъркахте хомеопатията. Толкова сте чели, Кристиян не се занимава с хомеопатия.

# 1 161
Само не разбрах що набъркахте хомеопатията. Толкова сте чели, Кристиян не се занимава с хомеопатия.
Да съм казала,че се занимава?Казах-алтернативна медицина,хомеопатията също спада към нея

# 1 162
Там е работата, че вече не знам какво се казва в темата. Цял ден ви чета и се опитвам да разбера какъв е проблема.

# 1 163
Там е работата, че вече не знам какво се казва в темата. Цял ден ви чета и се опитвам да разбера какъв е проблема.

E как какво - за и против ваксините. Едни са "ЗА" други "ПРОТИВ". Обърква ли те това че не всички са на едно мнение, както беше по-рано в тази тема? Инцидентно някой вземе че се обърка и каже че да си против не е съвсем правилно и хайде 10 човека му обясняват как нищо не разбира нито той нито цялото лекарско съсловие.

Това че сега се появихме няколко несъгласни с изложеното мнение за вредата объркващо ли е? Аз не мисля така...

# 1 164
Имам писма от МЗ,РИОКОЗ  и др.,които докаzват погреШната ваксинална политика.Имам приzнанията на дьржавни глави zа корумпираните медици...имам много материал,на който баzирам,zа да говоря това.
Хахаха ами какво чакаш, та ти с тези неща ще направиш фурор, защо се занимаваш да пишеш по форуми направо отиди в медиите...

Самата теза е доста наивна, повечето лекарстваа имат странични реакции, но все пак ги има, тъй като явно има повече полза от колкото вреда! Отричайка ваксините е се излагаш на опасни болести които вече са победени от медицината, ама ти щото си по умен  и не се оставяш на световната конспирация ще рискуваш! Кои са тия от някви си здравни организации дет се занимават само и изключелно с това, че да ти кажат те на теб кое е по добро за здравето...

# 1 165
Дядо Коледа,  не, не ме обърква. Пишете си. Аз моето решение съм си го взела. Цял ден се джафкате, изхабихте толкова енергия в безмислени спорове.
Верно, че в спора се ражда истината. Но аз прочетох само нападки, а не интелигентен спор.
Тази битка ми прилича на една друга преди 4 години: кърмене срещу адаптирано мляко.
А темата не знам да е за и против ваксините. Но и това не е важно за мен.

# 1 166

Самата теза е доста наивна, повечето лекарстваа имат странични реакции, но все пак ги има, тъй като явно има повече полза от колкото вреда!

Гледна точка на съвременната медицина. Но не и единствена! Peace
Т. нар. лекарства не лекуват болестите, а въздействат върху тяхната проява (симптомите им). Което не прави така, че първите да изчезнат. Това го знаят и малките деца. Simple Smile

Цитат
Отричайка ваксините е се излагаш на опасни болести които вече са победени от медицината, ама ти щото си по умен  и не се оставяш на световната конспирация ще рискуваш! Кои са тия от някви си здравни организации дет се занимават само и изключелно с това, че да ти кажат те на теб кое е по добро за здравето...

Има достатъчно статистики, които доказват, че не медицината е победила болестите, а такъв е естествения ход на на епидемиите - след пиковия период намаляват и граничат с нула. Последните данни дори показват, че се нарушава този ход. И вместо да изчезнат епидемиите напълно, се поддържат от ваксините.

# 1 167
Има достатъчно статистики, които доказват, че не медицината е победила болестите, а такъв е естествения ход на на епидемиите - след пиковия период намаляват и граничат с нула. Последните данни дори показват, че се нарушава този ход. И вместо да изчезнат епидемиите напълно, се поддържат от ваксините.

Доста интересна теза Simple Smile Е как така границите на епидемиите достигнаха 0 точно когато започнаха имунизациите, а не някъде през останалите 6000 години, откак човечеството има писмена история?

# 1 168
  • София
multimodal, как е възможно човек да е толкова... ... ... некомпетентен!?

Примерно няма ИЗОБЩО регистриран случай на заразен "при естествени условия" от вариола близо 30 години. Когато болестта е съществувала свободно, се е появявала редовно на всеки няколко години.

АБ НЕ атакуват симптом - какъвто и да било, атакуват бактерии.  

# 1 169
Но аз прочетох само нападки, а не интелигентен спор.

С кого да водим интелигентен спор? С Кристиан, който има писма от МЗ, РИОКОЗ и световнте държавни глави ли? Или с Марианка, която информира модератор, ако някой се осмели да се усъмни в компетентността, която тя си мисли, че е придобила?

Общи условия

Активация на акаунт