Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 725
  • 993
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
Много моля някой да ми обясни принципа на 3 фаза - през тези 10 дни за всеки свален килограм какво се яде - само П или ПЗ, или 5 П/5 ПЗ?
Четох в темата, даже и книгата, но пак не разбрах.
Благодаря Ви!

# 286
  • София
krisi99 Ето ти опростена схема, която да спазваш през 3та фаза
Цитат
Понеделник - ПЗ, Вторник - ПЗ + гала вечеря, Сряда - ПЗ + нишестени
Четвъртък - П, Петък - ПЗ, Събота - ПЗ + гала вечеря, Неделя – ПЗ + нишестени

За всеки 1кг-10 дни.Т.е. 5кг-50дни трета Peace
Схемата е само примерна, ти си решаваш кога да имаш гала вечеря и нишестени.

# 287
Мацки от къде си купувате триците .От аптеки става ли newsm78
в аптеките не съм чувала да се продавт трици по-скоро в магазини за диетични храни ,някой казват че и в пикадили ги има но аз до сега там не съм намирала ,а на първа страница ще видиш адресите на магазините .
е аз от аптека си ги взех бе ooooh!

# 288
Благодаря ти pilito
  bouquet

# 289
Бомбе, в аптеката са козметични триците, различни са от тези, които трябва да се хапват. Те са за маски и т.н.

# 290
Бомбе, в аптеката са козметични триците, различни са от тези, които трябва да се хапват. Те са за маски и т.н.
абе овесени трици са бе.
Аре не ме карай са да ти прочета кво пише на листовката.

# 291
Прегръдка на всички  Hug
Който имам повод - рожден ден , имен ден или друг - да му е честито   bouquet
На олекналите  smile3501 На останалите - горе главата и пълен напред newsm10
На новодошлите  welcome  и слушайте по-старшите - съветите им са от голямо значение  bowuu

Малиййй момичета    smile3555... , а бе вий спирачка нямате .....  Отивам да ви чета  book

# 292
абе овесени трици са бе.
Аре не ме карай са да ти прочета кво пише на листовката.

Има също и за ядене . Аз съм си купувала.Абсолютно същите  са, както в диетичните магазини.

# 293
  • София
Бомбе просто виж тук, дали и твоите са такива http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%9f%d1%80%d0%be … %82%d0%b8/page/2/

# 294
Тази Зарсена , на мен ми докара гастрит. Пих я един месец , през който не можех да задържа храна или течност за повече от 20 минути - постоянно бягах до ОО .

Редовно ли я взимаше или само при нужда?
Оф пък аз повръщах по няколко пъти на ден - докато се сетя, че от пустата Зарсена? Гастрит...! Болки...! Не можех нищо нормално да ям...! Много лоша работа! Моят съвет НЕ ПИЙТЕ ЗАРСЕНА!!!

# 295
Новачка съм и много ми трябва помощ - може Кока Кола Лайт нали? Embarassed

# 296
Новачка съм и много ми трябва помощ - може Кока Кола Лайт нали? Embarassed

Да, може  Peace

Аз си направих сладкиш с извара и никак не е лошо даже  Laughing
Чудя се само ромова есенция дали може да се ползва,
защото я има в рецептурника  newsm78

# 297
Здравейте, прелестни Дюканки!

Аз цял ден нямах ток и съответно интернет, че чак сега успях да ви изчета и да вида снимките.

Сън - точно така си те представях - едно слънце си ти! Нежна, красива, елегантна! Heart Eyes

Спасдиди - чудесно изглеждаш, много си сладка и дечицата на теб са се метнали! Да ти е живо и здраво момченцето, и моето скоро стана на 1 годинка.

Момичета, седя си тук, чета и си мисля - защо им е на дамите от другите теми да злобеят по наш адрес, да сипят епитети и да ни заклеймяват като секта? Никоя от нас не си е позволила такова отношение към другите. Нали в свободна страна живеем - всеки да си прави избора в живота, нал тъй? Ако нашите успехи пораждат завист, толкова по-зле да тях, че се поддават на низки страсти.

Вещи, миличка, аз не се виждам в табличката. Моля те впиши ме  Heart Eyes

И накрая да ви се оплача - днес бях на зъболекар и за малко да припадна на стола - причерня ми и ушите ми забучаха - ужас! Притесних ги там хората.... Мина ми, ама цял следобед се наливам с нескафе и кола. Ще го давам по-спокойно днес.....

Мишленце -  fingerscrossed Two Hearts

П.П. Как се казват свещичките за 00?

# 298
# 299
Здравейтееееее !!!!!  Hug Hug Hug
Просто не мога да не се запиша в подобна юбилейна тема! Отново много работа..естествено нищо ново не казвам...и кила надолу няма...но ще да е от стрес !!!  newsm78
Честито на всички с повод , а най-вече на всички разделили се с грамчета, килограмчета, тончета (шегичкааа !!  Joy). Само така !!!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт